За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 30 218
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • In transit
Пилешките фенери на Фрагедо са чудесни за вкусна домашна супа.

# 736
Трябваше да направя супа за момиче, което не яде свинско, а само пилешко и пуешко. Мислех, че ако ползвам месо от буркан ще мога да направя супата по- бързо, но в крайна сметка заложих на сигурното и извадих пилешките бутчета от фризера.

# 737
Друго си е да поври и кокал за бульона за супата, пък ако ще и бутче да е. Не че няма да стане и с консервирано месо, но просто не е същото.

# 738
всеки е свободен да вярва в каквото пожелае Mask
Само е добре, когато мнението и вярванията са извън доказаното от науката, да се добавя по едно "според мен", че да не стават излагации - например като горния пост над моя Wink

излагация е в твоите очи обаче. и не е "според мен", за да го добавям. който се интересува си намира информация. вече кой на какво вярва си е негова работа.

мики, да, с фенерите става превъзходна супа.

# 739
  • София
В рецепта за Пиле лютика мога ли да заместя пил филе с пилешки бутчета?

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 10:59 от Станислава5642

# 740
# 741
  • София
Бисквитена торта с най обикновено си нишесте и бисквити Петит Бьор,ще и отива ли да я измажа с крем от сметана и течен шоколад?

# 742
  • София
Бисквитена торта с най обикновено си нишесте и бисквити Петит Бьор,ще и отива ли да я измажа с крем от сметана и течен шоколад?
Да, изпробвано. Само други бисквитки ползвам, тези са ми прекалено сладки. Но може и да не съм уцелил правилния вид, ако са няколко 🙂

# 743
  • София
Да, изпробвано. Само други бисквитки ползвам, тези са ми прекалено сладки. Но може и да не съм уцелил правилния вид, ако са няколко 🙂

# 744
  • София
Тези съм купувал, да. Сладникави са. Но това е субективно. Ако на теб ти харесват - смело със сметаната и шоколада 🙂

# 745
  • Sofia
Претопявам едно леко миризливо масло,ще го правя гхи...може ли да се сложи нещо ароматно вътре-билки или настъргана лимонова кора?

# 746
Най-вероятно няма да се измирише ,защото аз пробвах едно , но може да пробваш с някаква мащерка или фино настъргана лимонова кора
Малко по-късно ще пусна нова тема

# 747
Зависи на какво и колко мирише. Когато се попрезапасим с масло се случва някое вече да не става за сладкиши, но да си е чудно за други манджички.

# 748
  • Sofia
Мирише на мандраджийско 😁
Сложих мащерка и лим.кора.
Прецедих,като се втвърди ще го пробвам.

# 749
Здравейте момичета. Тиква цигулка за какво е по подходяща?

Общи условия

Активация на акаунт