Защо не е нормално да се изневерява?

• 10 282
  • 269
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
И защо трябва да казват на половинките си?!
По повод "половинките" се сетих за "Страх от летене" Grinning

# 181
Изневярата не е забранена.
Това приключва ли дискусията? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Из-не-вяра. Мамиш някого, който ти вярва. Самата дума не предполага чисто и просто секс, а именно измама и нарушеното доверие. Намираш го сладко? Твое право.

А с недоверчивите кво праим?
А с невярващите?
А с невярващите в нашите богове (морал) ?
Горим ги на кладата?

# 182
  • София
И защо трябва да казват на половинките си?!
По повод "половинките" се сетих за "Страх от летене" Grinning

Защото няма нищо нередно в действията им, тоест, криенето би трябвало да е излишно?

# 183
  • Далечният изток
Чак всичко всичко не ми е много ок да се казва на "половинката". Нито аз казвам всичко, нито искам да знам всичко.

# 184
Спорим дали изневярата е редна, а не дали а законна, или аз нещо не съм разбрала? Ако е редна, всички дето го правят да кажат на половинките си, и толкова, не виждам повод за драма Relieved

Ред и закон не напразно вървят заедно като израз навсякъде. Практически синоними са.
Не казвате какво да правят неразполовените хора. Тия дето сме си цели, а не половинки?

# 185
Джеймс, защо да горим някого на клада?
Това е съвсем друга опера.

# 186
Само информативно, нали, да не вземе да му се върже?

По повод тройките, когато мъж се навие за тройка с друг, ще се навия аз за тройка с друга. Тоест, нева.

# 187
Познавам лично един, който се беше навил на тройка с друг мъж и с жена си. Искаше да я направи щастлива.
Не знам дали успя, но тя го напусна.

# 188
Не беше ли рф-то специалиста по тройки? Нека той да каже.
Предполагам, че тройка с 2-ма мъже и една жена не се прави когато ти си женен за жената Wink
За съжаление не се основавам на опит.

# 189
  • Далечният изток
Тая като е сравнила нейния с другия... Определено сравнението не е било в негова полза май... Тоест отворили ѝ се очите и други работи за друго качество си мисля.

# 190
Предполагам, че тройка с 2-ма мъже и една жена не се прави когато ти си женен за жената Wink
Това и за двете конфигурации важи.

Искаше да я направи щастлива.
Тези работи не се правят за щастие.

# 191
  • София
Добре, че хората изневеряват без много да му мислят. Единствено трябва да мислят да не ги хванат и някой да не се раздрънка. А с кого ще кръшкат няма особено значение, стига да стане работата.

# 192
  • София
Спорим дали изневярата е редна, а не дали а законна, или аз нещо не съм разбрала? Ако е редна, всички дето го правят да кажат на половинките си, и толкова, не виждам повод за драма Relieved

Ред и закон не напразно вървят заедно като израз навсякъде. Практически синоними са.
Не казвате какво да правят неразполовените хора. Тия дето сме си цели, а не половинки?

Щом са синоними, защо е нужно да вървят заедно? Разбира се, че значат различни неща, какти и ред и редно значат различни неща.

Тези без половинки не могат да изневерят, защото няма на кого. А обикновено има причина да не е хубаво половинката да знае нещо Wink

Аз наистина не мога да разбера защо някой, който ще изневерява, му трябва и морално одобрение. Имам двама познати, женени с деца, които яко изневеряват. Единия разправя колко е лоша жена му и как тя го била тласнала, другия казва, че жена му е пич, ама на него си му трябва разнообразие. И в двата случая не одобрявам изневярата, но втория го уважавам, че не излиза с глупави оправдания и не прехвърля отговорността, а си стои зад действията.

# 193
На някого прави ли му впечатление, че авторката разбуни духовете и изчезна?
Чудя се какво я е накарало да иска изневярата да е нормална практика, но няма как да я питам, като за 13 страници се е появила само веднъж.
Самата тя беше писала в една тема, че няма да ражда без брак и перспектива на една връзка за нея минава през подпис в гражданското. При това положение е интересно дали след подписа по подразбиране ще има "просто секс" настрани.

# 194
  • София
Станала е любовница.

Джеймс, дарлинг, разбра ли:
Понеже тук транжират хората, на теб ти се полагат две половинки, че да закърпи едно цяло Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт