Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 78

• 45 605
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Защото това с прозрачното като балонче не знам как да му го обясня .
А и това беше при голяма нужда ,едва ли го касае  .
Това за зеленото е от хапчета може би .
2-ри месец ми пускат всякакви изследвания да е разбрал ако има притеснително .
А за кафявото не знае от какво е .
Пия хапчета и се моля да вървят нещата ....

# 676
Нито едно от описаните неща не е ок. Отиди на доктор  и обсъди. Не знам какво очакваш да прочетеш тук. Хората нито са доктори,нито врачки, че да знаят какъв ти е проблема.
Изключително безотговорно  е това, бездействие и чакане "да върви".

# 677
Защото това с прозрачното като балонче не знам как да му го обясня .
А и това беше при голяма нужда ,едва ли го касае  .
Това за зеленото е от хапчета може би .
2-ри месец ми пускат всякакви изследвания да е разбрал ако има притеснително .
А за кафявото не знае от какво е .
Пия хапчета и се моля да вървят нещата ....

Всичко, което ти се случва по време на бременност касае АГ-то ти. Казваш му, и ако не е в неговата компетенция те насочва с направление към съответния за целта специалист. Както обясняваш на нас, така обясняваш и на него. А за зеленото течение, не можеш да гадаеш от какво е МОЖЕ БИ.  Това са неща, които не са нормални и не е редно да ги пренебрегваш така. Тук няма как някой да ти каже какво ти има и какъв е проблема (някой може и да ти каже, но би трябвало да знаеш, че не е компетентно). Нещо безобидно за една, за друга може да не е и обратното. Ако не можеш да разчиташ на този АГ, съвета ми да потърсиш второ мнение.  Все пак носиш отговорност и за друг човек и не е редно просто да се молиш да вървят нещата.

# 678
Аз също мисля, че трябва да се обърнеш към АГ, Гери. Ето ти пример (напълно безобиден) - имах малко петно на кожата. Ама много малко и човек би си казал "какво го касае АГ", но реално ми каза от какво е и ми предписа крем. Касае го, повярвай ми. Особено когато говорим за нещо, което излиза от теб (течение, топче или каквото и да е) и може да е опасно.

# 679
Зеленикаво течение по време на бременност говори за инфекции и е много опасно състояние. Не си правете изводи от кои хапчета може да е, а отивайте на свестен лекар. Не знам в коя страна живеете, но имам чувството, че ходите на лекар само "за красота". Форумите не са  болници. Ако искате да задържите детето, по-добре си обърнете сериозно внимание. Ако този доктор не става, търсите втори, трети, пети.

# 680
Здравейте! Някоя от вас пила ли е Еутирокс 25 и оказало ли е положителен ефект? Във втори месец съм, изписано ми е за да намалим нивото на TSH, което в момента е 3.09 и е високо според ендокринолога.

# 681
Да, много от нас са го пили. Плодът на този етап няма щитовидна жлеза, така че оказва доста положителен ефект, така да се каже. Спокойно, терапията си е на място Simple Smile високото (много по-високо от 3) би било евентуален проблем

# 682
Добро утро мами в 19г.с съм до сега не съм имала никакъв проблем с бременноста дори смея да твърдя че почти не ми е ставало и зле, но тази сутрин като станах до тоалетна и имах по еж. Превръзка малко кафеникаво петно и адски се притесних на някой случвало ли му се е ( снощи с мъжа ми правихме секс, но досега не ние създавало никакъв проблем и винаги сме внимателни ) болка нямам никаква 😔

# 683
Да и аз имах зацапване след секс.Незнам    дали беше от това,но на прегледа всичко беше наред.При мен се появи може би два пъти(сега съм почти 30г.с.),но секса доста го разредихме .

# 684
Добро утро мами в 19г.с съм до сега не съм имала никакъв проблем с бременноста дори смея да твърдя че почти не ми е ставало и зле, но тази сутрин като станах до тоалетна и имах по еж. Превръзка малко кафеникаво петно и адски се притесних на някой случвало ли му се е ( снощи с мъжа ми правихме секс, но досега не ние създавало никакъв проблем и винаги сме внимателни ) болка нямам никаква 😔
Най-добре говорете с проследяващия ви гинеколог. Ние можем да се опитаме да Ви успокоим във форума, но моят съвет е да се свържете с него и да ви прегледа, за да сте спокойна, че всичко е наред с бебчето и с Вас.

Успех!

# 685
Благодаря ви много още Сутринта се свързах с АГ каза да си лежа и към 11:30 да отида в кабинета да ме прегледа дано сте прави и всичко да е наред на 24.11 бях на преглед и всичко си беше наред Незнам какво се обърка снощи…😔 но ми сее свило сърчицето 😔

# 686
А някоя бременна от вас дали е имала/има невралгия през бременността си?  Казаха ми колан за бременни и парацетамол. До края на седмицата ще купя колана, но парацетамолът не помага категорично.
И още един въпрос за колана - с него ли се спи?

# 687
Здравейте, момичета. Можем ли да ядем риба-скумрия?

# 688
Аз и то до степен да не мога да се движа почти. АГ ми беше изписал Невробекс, Парацетамол при нужда.  И вече като не можех да стигна до прегледа при нея дори Профенид ректално при нужда.  Но на мен Парацетамола долу горе ми облекчаваше.

А някоя бременна от вас дали е имала/има невралгия през бременността си?  Казаха ми колан за бременни и парацетамол. До края на седмицата ще купя колана, но парацетамолът не помага категорично.
И още един въпрос за колана - с него ли се спи?

# 689
Аз си хапвам от време на време. Скумрийките са малки. Мисля че за някакви кралски скумрии не беше препоръчително. 
Здравейте, момичета. Можем ли да ядем риба-скумрия?

Общи условия

Активация на акаунт