Любители на кучета - 130

• 31 935
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Сега е пуФкав и много красив.
Той пък щото без груминг хич не е пухен и красив... Simple Smile Сега просто прилича малко на меченце Simple Smile

Ре, все така нахалост да ги харчиш парите за вет! Ама точно така - за да ти кажат, че няма нищо Simple Smile

А тука в темата баби, бебета, калпазани, кокони, мафиоти, морски диви...'ма много е хубаво, бе!!!

# 77
  • София
Много сладичко спинка. Бебето имаше такова легло. Боже, кога беше толкова мъничко.

# 78
ToniShu, много сладък рошльо, има дяволита фиизономийка. Добре ви е дошъл.

Мейпъл на гости на граф Дракула

# 79
  • София
Няма да ви спамя, но с тази не мога да се стърпя... двоен тулуп Grinning  

Вчера, като големи батко и кака, му пратихме армагани: един чувал Орижен пъпи, контейнер за след като отворят храната и първата му играчка - да има еднаква с Буба Grinning
Тintina и други бургаски съфорумци, в градския транспорт наистина ли само в клетка ги допускат четириногите? В чанта ще може ли свеки да си вози другарчето?

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 11:39 от ToniShu

# 80
  • Бургас
Абе пише в клетка, ама чанта като клетка също ще свърши работа.
Едно от нещата, които много ми бодат очите в нашия град е това селяндурско отношение към кучетата в градския транспорт. Пускат само малки, и само в клетка. А ние с магаретата да се спасяваме. Двама общински съветници занимавах с този проблем, все тая им е.
Мен пряко не ме засяга, но не е редно - транспортът затова е обществен, не във всеки квартал има ветеринарна клиника, нито кучешки парк.
Преди 30 години спокойно си возих кучето в тролея с билет и намордник. Явно тогава сме били по-близо до Европа-та, отколкото днес.

# 81
Тони значи тук снимките не се броят за спам, тъй че смело показвай мъника. Много е сладък и пуФкаФ. 😍
Ние пък си нямаме градски транспорт и не се чудим как ще се возят кучаците 🤣 То и да имахме сигурно щяха да са абсолютно забранени, като се има предвид, че в парковете с сложили табели от общината, че е абсолютно забранени за кучето в парковете и то не само за пуснати кучета, ами и на повод няма минаване. Не че някой се съобразява, че и няма кой да проверява и глобява 😁

# 82
  • София
Свеки преди години си превози пекинезката без никакви проблеми с БДЖ (и без чанта дори). Смятай, БДЖ да са по-адекватни от управниците на Бургас - голям срам за уж най-добрия град за живеене Sad Ще се пробвам да намеря потвържденеи за чантата и ще драсна на единствения общински съветник, когото познавам там. Де да знаем от къде ще излезе някой заек.

# 83
  • Бургас
Няма да намериш потвърждение, няма кой да ти го даде. Това са правилата:
https://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=73
Зависи на кого ще попаднеш, но хората си возят дребните кучета в чанти.
Че на всичкото отгоре кучетата-водачи трябвало да са с намордник. Аз такова чудо в цял свят не съм виждала.
БДЖ отдавна са адекватни и са единственият начин да возиш куче с обществен транспорт междуградско.

# 84
  • под тепетата
Аз ,като редовно ползваща БДЖ, потвърждавам. Все се моля да се падна в купе с куче, че да го мачкам качествено Satisfied
 Във Виена съм се возила с овчарка в техните градски влакчета, как им беше там името...И кемперстопът им започваше с кучешка площадка.

# 85
  • София
В Германия и в повечето страни от Западна Европа, навсякъде почти може с кучета.

# 86
  • София
Отдавна не се шашкам от идиотизми относно правилата, касаещи домашните ни любимци, но претенции за намордник за кучета-водачи ме шокира. В кой век живеят хората, които са съчинили подобна глупост?  Shocked
В София дълги години беше забранено за кучета в градския транспорт, сега е разрешено - с билет и намордник.
Джина съм я возила два пъти в автобус - нелегално, с билет, но без намордник, беше малка тогава. Скрих я под седалката й и наредих да не се показва и обажда. Ама шило в торба седи ли? Та накрая целия автобус се изреди да я закача, гали и мачка, едва ни пуснаха да слезем. Smile
Та обмислям все пак за следващия път дали й взема намордник или да я напъхам в чанта - и в двата случая ще има шумно негодувание, но разправии с контрольори не искам...

# 87
  • София
Много благодаря, Тintina! Много разочароващо ми идва това за Бургас, пфу...

Ние заради онези в Икеа си купихме чанта (но не тяхната, разбира се) и всъщност се оказа добра покупка, понякога е удобство - на дълъг път Буба поспива в нея от време на време Simple Smile

# 88
  • София
Абе 50 кила куче в ква чанта да го сложа🤣.  Нямам проблем да е с намордник. Сами решихме да вземем, но още не сме намерили удобен.

# 89
  • Бургас
В такива:

Общи условия

Активация на акаунт