Любители на кучета - 130

• 31 948
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тази първата е като за Елза правена просто... те от Икеа толкова точно разбират от транспортни чанти Simple Smile

Аз си казах на моя познат от ОС в Бургас, пък да видим покрай някои избори дали няма да побутнат темата случайно. То трудно се прави революция, ама ето, той дори не знаеше, че в София може в ГТ с куче и че в БДЖ може. Не знам защо политиците на локално ниво изобщо не таргетират кучкарите/коткарите... грешка е това, според мен.

# 91
  • София
В раница сме носили първото куче, но то беше 25 кила. Сега няма как да мъкнем бебето. И двамата не сме много млади и здрави.

# 92
  • София
В такива:
Скрит текст:

https://www.instagram.com/bagdogs/ тук има цяла колекция, умрях си от смях, докато ги ровех. Sweat Smile

# 93
  • Пловдив
Хаха.
И на мен първата ми мисъл беше 50-80 литрова раница . Първата снимка с дупки за краката ми се струва най-практично то решение- хем е в чанта за пред органите, хем не го носиш.

# 94
  • Северозапада
Илай нещо не изглежда добре днес. Сутринта повърна малко еднократно и мислех че е защото почти не яде снощи. Обаче и през деня не е ял, вода май също не беше пил. След обяд едва обиколи блока и се прибра доброволно. Изръчках ММ да тръгваме към ветеринаря. Всички изследвания и тестове са му в норма, ама не яде. Пробвахме го вкъщи с пауч, кашкавал, шунка !!! в клиниката го черпиха котешки пауч и не. Няма да се спи тази нощ 😔

# 95
  • София
Може да е изял нещо нередно, после да го е повърнал и сега да чака да му се успокои коремчето (не ядат, когато им е раздразнен стомаха). Ако не сте правили ехография и утре още се притесняваш -  нправете. Дребосъците, доколкото са ми казвали нашите ветове,  често имат такъв тип проблемчета и далеч не винаги сериозни (патили сме, но и сме се стряскали за нищо, та знам). Стискаме му палци и лапички на Илай!

# 96
  • Пловдив
Бързо да се оправи Илай. Аз веднага давам пробиотик Фортифлора на Саско в такива случаи. Ако не иска сам да го изпие - със спринцовка му го давам.

И ето го принц Шошо, който се мъчи да спи само върху една възглавница...

# 97
Дано не е нещо сериозно..Бързо да се оправя Илай! 🤞

# 98
Стискам палци за Илай, да се оправя бързо!
Ре, все се каня да те питам - какво става с противоалергичната терапия на бебето. Коректорът иска да напиша противоракетната Simple Smile

# 99
  • sofia
Да се оправя Илай!
Леон има нова играчка:

Като детенце е. Когато има нова, постоянно я разнася със себе си...

# 100
  • Пловдив
Кришка, и ние имаме такова прасе, ама Шошо хич не го хареса.

# 101
  • sofia
Кришка, и ние имаме такова прасе, ама Шошо хич не го хареса.
Имат си и те вкусове и предпочитания!

# 102
Фют позира за снимка

# 103
Ant G, виж какво току що ми попадна от Джак ръселската група по повод вашите симптоми - пише, че е вирусоподобно, кученцето е на антибиотик и температуропонижаващо.
Стискам палци Илай утре да се чувства по-добре.
Скрит текст:
[/spoler]

# 104
  • София
Стискам палци за Илай, да се оправя бързо!
Ре, все се каня да те питам - какво става с противоалергичната терапия на бебето. Коректорът иска да напиша противоракетната Simple Smile

За сега съм доволна. Не е имал сериозна криза. От време на време получава лек обрив, но минава бързо. Преди беше ад. Според мен работи, но наистина е скъпа.

Милото Илайче. Да му минава скоро.

Общи условия

Активация на акаунт