Любители на кучета - 130

• 31 952
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Северняците у дома никога не са обличани. Но чихито на щерката си е с дрешки въпреки, че нямаме истинска зима.
И аз съм на мнение, че има породи, не се нуждаят от допълнителна защита.

# 676
  • под тепетата
Мойто магаре е късокосместо, зиморничаво, но не го обличаме. Търчи, та няма стигане. Лео пък си има подкосъм. Пестим от дрехи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 677
На мен пък ми излезе спомен от днешния ден преди три години!

# 678
  • sf
Аз не обличам Нейо, има някакво подобие на дъждобран, ама рядко го обличам. Ако му е студено, бърза да се прибира.

# 679
  • Северозапада
На Иллай му обличаме елече само като вали за сега. Сутрин е 6-8 градуса при нас, но гледам, че не му е студено и без облекло. Днес му пристигна дъждобран, поръчан от китайците. Точно навреме за дъждовете 😃
Скрит текст:
Ето го и собственика на дъждобрана

# 680
Лори, като беше по- малка , при дъжд я обличах.  

# 681
Много са хубави всички четириноги душички. Обичам когато качвате снимки. 😍

# 682
  • Пловдив
Обличам Саско рядко, само при голям дъжд зимата.

Дали е проблем, че си хапва от време на време миризливки?

# 683
Хах, Саско си намира протеини. 😂 Айк яде мравки. Аз като казвам, че е мече не ми вярвате.

# 684
  • София
И ние се озовахме на дог феста.Можехме да се засечем и запознаем наборните кучета ,ако не децата Simple Smile
За обезпаразитявяне -не смемпрвкъсввли нексгард спектра.Даваме всеки месец.И цестал на 3.Нашият Марси след няколко дни е рожденик.Голямо вълнение вкъщи Simple Smile Кога мина това време....Ето го момчето

# 685
  • София
Аз като казвам, че е мече не ми вярвате.
Кой те излъга, че не ти вярваме? Също меченце си е нашият Фют!!!
Иланг, едва ли е по-голям проблем от други буболечки, особено ако не ги яде от онзи ден, а примерно седмица.
Буба яде мухи от време на време и с това й ограничаваме диетата от себеподобни (нали е Буболечка, не върви да канибалства, я).

# 686
  • Sofia
Снощната буря с гърмежи и светкавици ме подсети за предстоящите новогодишни зари и се поразрових за някакви успокояващи препрати.
Попаднах на това https://www.zoovet-pharma.com/produkt/vetexpert-kalmvet-kalmvet- … -i-stres-60-tabl/
Имате ли наблюдения - върши ли работа или е ала-бала?

(Чоки много лае при гръмотевици и всякакви други гърмежи...)

# 687
  • sofia
Хах, Иланг, на мен ми си струва проблем, само ако ви целува.
Леонче веднъж изяде гигантски паяк...

# 688
  • Sofia
Хах, Иланг, на мен ми си струва проблем, само ако ви целува.
Леонче веднъж изяде гигантски паяк...

А Чоки изяде жаба....

# 689
  • София
Тари, тази добавка препоръча ли ти я някой или и ти знаеш за нея колкото мен - каквото пише в описанието? Малкият рошко в Бургас много се плаши от гръмотевици и все се чудя какво да направим по въпроса. Ако нещо се дава всеки ден, не бих го препоръчала на свекито, ама ако може ден-два преди НГ да му помогне да е по-спокоен, би било добре. Макар че не ми се щеше да е точно с добавки, по-добре ще е от нищо. Тя жената опитва да го свикне, че това не е кой знае какво събитие, но явно си е заложено в него и не е нещо, което да се (пре)възпита...

Общи условия

Активация на акаунт