Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 572
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 315
Кроти, моите съболезнования. Дано е на едно по - добро място.

Малко е хаотично при нас, но го и очаквах. Учим се да живеем заедно с малчо. Не мога да я свърша никаква по къщата - ни готвене, ни чистене. Добре, че МУ помага. За готвенето понякогс ме изнервя, щото 1047281 въпроса как да се направи нещо си, но туй да ми е. Сега прави мамалига, нея поне не е нужно да я обяснявам.
Бях на три антибиотика, понеже развих инфекция и страааашно ме боляха бъбреците. Сега съм по - добре.
Брат ми напира да идва с приятелката си на гости, а хич не ми е до такива честно казано.
Ето ги и мъжлетата ми.
Скрит текст:

# 316
Рано е за дренки. Те зреят последни. Към септември най-рано.
Абе зависи.Знам,знам,че дряна пръв цъфти,а последен вързва,но роднини преди седмица правиха компот.Само не помня,дали им ги бяха дали,или от дървото в двора им.
Напразнувахме се ние,децата се нащуряха,други преядоха,никой не успя да препие и да се наспи като хората.Даже два дни изкарахме без нет и телефони.Не че имахме време и желание за тях.Липсваше ми онази гледка, Гугъл ми напомни,че последно преди пет години съм била там.После все разни причини имах да пропускам,затова и този път реших да идем за повече от един следобед.За съжаление на Белинташ не успяхме да се качим,но пък постоянно го гледах отдалеч.
Скрит текст:

Горната е панорамна, затова и една нормална

И малко "просто" Родопи

# 317
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В докторската градинка, на алейката диагонално от Кракра към паметника има дрян, който сега зрее и дренките падат на тревата. Преди два-три дена ги пробвахме с Горинич.

# 318
  • София
Лав, не си го причинявай това гости. Ако не им е спешно, като се напаснете с малкия, тогава. Сега няма да е гости, а нещо супер изнервящо и най-много да се изпокарате.

# 319
  • Пловдив
Кло, бързам значи, има време за дренките.
не, не бързаш...свекърите още миналата седмица са купили и направили 32буркана Simple Smile и МУ много обича. Опрасква 1 буркан, става и тръгва.

# 320
Мерси, момичета, ще огледам по пазара.
Ренко Heart Eyes Много ми лежи на сърцето тази планина.
Лав, има време за гостуване. Сега най-важно е с малчо да се напаснете.

# 321
Лав, не си го причинявай това гости. Ако не им е спешно, като се напаснете с малкия, тогава. Сега няма да е гости, а нещо супер изнервящо и най-много да се изпокарате.
Точно.Аз майка ми и баща ми изтърпях едва едва,хем за два дни бяха в нас и правиха само каквото им кажа.В началото не ми трябваше никой да ми разваля ритъма на деня и да ми се пречка в краката.И  какво е това вършене на нещо,нищо не върши,опознавай и си наблюдавай детето.Майчинството е за гледане на дете,не за вършене на нещо според моята теория поне.

# 322
Имаме три дряна в единия селски двор, ама в далечното село, но са културни и са още зелени. Явно зависи. В грешка съм тогава. Ще ги правим определено след морето. Не помня баща ми от къде купи  фиданките, беше преди мноооого години.

# 323
Вчера МУ купи течен Ариел ,отварям го сега да пера,пълен до половината ....

# 324
имам някакво неприятно усещане в дясно и се чудех какво става. днес пипнах Sad Sad имам нещо като кистичка около мъдреца долу в дясно.
вече не знам къде да ида, нямам идея моята предишна зъболекарка работи ли...

# 325
Добре,как я напипа?Аз имах киста ,ама в синуса и през венеца я махаха,беше много гадно.И се подух и посиня половината ми лице от натиск,на скенер се видя точно че е киста.

# 326
Добри, а не е ли силно подут джоб, как правиш разлика?

Наспорт! Вече седнАх, да не повярваш чак.

# 327
не знаех как да го обясня. "джоб" може би е по-точно.
на челюстта е, от страната на бузата. като от изгорено - меко и пълно с течност. Sad

# 328
  • София
Добри, имаш ли зъбен воден душ? Да не е влязло някаква храна там и затова да “забира”. Ако докопаш такъв душ плюс витамин ц 1-2-3 дена (ако нямаш проблем с бъбреците) , стабилизира нещата.

# 329
Добри, да не е фистула? Отивай на зъболекар и ако не се вижда нищо на рентгет, да те пратят на 3Д. На мен след едно ей такова такава хубост ми откриха, че... Дано не е това, де, а нещо безобидно

Онзи ден брах дренки, ама в равнината, в Балкана още са зелени. Та зависи къде сте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт