Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 585
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 375
До точно такъв не съм стигала,но до няма ли кой,ами няма,получавам един съжалителен поглед и...ами значи не ви плащат добре.Сега ме гледа едно тъжно и мълчи.Laughing
Не знам какво им става на хората! Всеки ден благодаля на Господ за чувството си за хумор,щото иначе щях да превзема някоя дупка в някой скален манастир!

# 376
  • Mediterraneo
4 възрастни и 5 деца(сметката на края 70 евро, ама това друга тема, заради тази маса сигурно изтървах други по- добри). Две близначки на около 6 години. Наядоха се и се разцъкаха наоколо. Абе, минавам аз около масата няколко пъти, мирише ми на... прясно такова, лайно. Пак минавам, пак ми мирише. На третия път го открих! Лайното! Викам на майката така и така, детето е направило беля, да си го почистите. Онази ми вика, а, то е кучето ( през две маси жена с куче на каишка, което е всеки ден при нас, и не се е отделяло от краката на собственичката си). И... станА панаира... Начи, август при нас е месец на идиотите, тръгнали на море, факт.

# 377
Тарти,не че ще те успокой,но при нас са целогодишни.Нашия град,одавна не е курортен град.Laughing

# 378
Бабри, стягаш ли куфарите?

Сиросче, стягам ги или поне се опитвам. Всеки ден имам хиляди неща да върша, направо луднах вече. Дано не забравя нещо, като например да купя евро оттук, защото преди две години като си идвах не можах да намеря ни една банка или чейндж бюро да ми обменят канадски долари. Ще каже човек, че марсианска валута вкарвам..

И един голям дерт имам, едната ми котка е доста възрастна, повече спи, малко яде, редуваме се тука да я храним от ръка и с разни лакомства, обаче от няколко дни ми направи впечатление, че върви в кръгове. Непрекъснато се върти, все едно си гони опашката, но направо свят й се завива, защото започва да залита. Четох в интернет какво може да е, заболя ме главата. И спеше при мене на леглото, пак от известно време не се качва, ами спи в един ъгъл на земята.
И сега ми е едно такова криво и буквално ме е страх да не ми умре животинката, докато ме няма. Опитвам да запазя час за ветеринар преди да тръгна, дано да стане.

# 379
Ох, Търти, всЕкакви идеотЕ наоколо, ама тъпото е, че при теб са на парад. Онзи ден така един твой колега ми се оплакваше, че го псувал някакъв, че само 5кг захар може да се вземат. Викам му "ни съ прай, знам, че лично ти си го измислил и въвел като политика" Simple Smile

Бабри, звучи като да не вижда котето, а това е индикатор за друг проблем. Дано успееш да го заведеш на лекар скоро.

# 380
  • София
Ахой! Много се радвам, че не работя с хора! Е, и малкото в екипа ми искам да удуша някой път, че са като детска градина, пораснали мъже, уж, ама айде. Не ви завиждам, момичета! Народът изтрещя.
Вече съм 37гс (+2/3) и още не съм изтекла Grinning ама намалих магнезия до санитарния минимум и вече не ми е толкова леко. Искам да излиза… че съм кит… Днес ще ходя за тонове и да го видим колко 3.5кг е станал… До термин ще е слонче, затова да вземе да излезе по-рано викам.

# 381
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прави сте за изтрещелите, ама не стре прави, че са само в магазините.
моята, дето ще плати на цигани да ме убиват, не в магазин ме натисна на плюене.
вчера пък в метрото един млад надрусан щеше да бие един стар изтрещял...
цирк не е правилната дума. Sad лудница е.
сещам се  за случка преди време в магазина на партера: чакам си аз на опашката, а един "градски ловец" се засилил, вика по момичето на касата, крещи, накрая тръгна да я заплашва с побой. погледнах го с май-милия си поглед и го уведомих, че сме две, а той сам. досущ като един женски Чикатило бях, така бързо се изнесе, че забрави вратата да отвори.

днес кафе няма ли?

# 382
  • Пловдив
Има, има...как без кафе? То и без това едва гледам...

Няква умора ме натисна, а скоро изглед за почивка не виждам...ама поне да се наспя...кога ли ще е ? Head Band
Ха, добрутро! Simple Smile

13сче, ам то съм без думи душо...ужас на поразия. Няма се опрай тъз държавица...м не. Ама тъй кат прочетох и Тарталетка...заразно е явно.

Уишо, ма туй почти няма как да стане...белка+котка Thinking па си мяза на котак. Снощи на гоститу, дворното коте беше с мноого интересни очи. Ще ви го покажа по-късно.

# 383
  • София
Добро утро! Мерсаж за кафето! О, Ерин, ма то не остана. Всеки момент може да е. Мойто излезе 12 дни преди термин и два дни преди датата за секциото. Така, де, кой ще каже на скорпион кога ще излиза, ама-ха.

# 384
  • Пловдив
Момичета, да питам...някой да си е правил изследване с биоскенер? Ментерляци ли са или наистина върши работа?

# 385
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Изтече ми горивото, която заредих вчера, вероятно спукан маркуч. Силно бясна съм!
Иначе, да, добро утро!

# 386
Ох, добро утро!
13, Тарти, искрено съчувствам! Не можете да си представите колко искам да се махна от тази работа. Мъча се тези дни да уча за изпит,но трудно ми вървят нещата,а и материята е сложна... Изморена съм,работя извънредно, детето плаче за мен и в къщи не се отделя на повече от 10 см,дори докато спи ! Усещам как ще се проваля!

# 387
Уишо, ма туй почти няма как да стане...белка+котка
Мисти и аз се чудех как е станало сътворението на тоз мелез, ама...добичето как квичи под прозореца, защото ходих специално да купя гадни кренвирши, да му мятам. Може да е мелез между дива и питомна котка, защото много интересно едновременно мяука супер нежничко и хъсссссска злобно от нетърпение да получи манджа.

Ерин, ти почти до термин го докара. Вече можеш да отпускаш душата.

# 388
  • София
Щерката се излюпи в 11:00. Брей, и тя можело да е като другите тинейджъри. Днес нямало да излиза, явно я мързи и да се уговори с някого даже. През цялото време е на телефона, чати и фоториплейва не знам с кого. Метнах и някакви момчетии отдалеч, ма няма как да я разпитвам. Иначе твърди, че още не се е родил убавец, достоен за нея. Smiling Imp Аз се правя, че вярвам. Вчера маа гащи цял ден навън. Тръгнах да чистя. Стаята ѝ е като на клошар - сакове, раници и дрехи навсякъде. Забранила ми е да подреждам, аз пък все едно съм имала намерение Joy. Едвам минах с прахосмука и зачезнах от там. Не се оплаквам, щастлива съм, че е вкъщи.

# 389
Добро утро.
След няколкоседмично прекъсване, пак успях да се вмъкна и измъкна набързо от Лидъл Simple Smile
И в четвъртък пак ме чака същото.
На Ерин съм ѝ казала, че ще има да почака, дребното още няма намерение да излиза.
Палци за Мид, леко да пътуват, и да са успешни изследванията!

Общи условия

Активация на акаунт