Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 555
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 765
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
13, съжалявам за парфюма, но погледни от добрат страна Wink ще спестиш от пръскане.
Simple Smile и ще събереш пари за нов Simple Smile
току що открих перпетуум мобиле Wink

не знам какво ми става, като газена с валяк съм. нищо е боли, нищо не сърби, а сила няма никаква.
оправдавам се с жегите, ама си е чист мързел май.

# 766
  • Пловдив
Добро!

# 767
  • София
Добрутр.

Домашните ме дразнят. Единият не щял да пътува с нам си ко си, другият ни праща да си допълваме комплекта куфари като си носим единия наш да сравняваме нюанс. Ей ся.
Абеееее...ММ се е спихнал нещо, че тръгваме без него и се държи странно, ма да си е взел отпуска, брЯ. Бъръльо невинен.
Тринкито, и от сапун можеш да пестиш с тоя нос Stuck Out Tongue Winking Eye Нали загубата на обоняние беше признак на оздравяване? Айде, скоро ще те разкороноваме.

Другите как сте тудей?

# 768
Добро, а?
Направих си кафе. Отвратителен вкус на сапун. Машината, кафето и чашата са същите като вчера. Направих второ. Сапунът стана горчив. 🤯 После поглеждам в темата и ДобрЕ ме утрепа с тая закуска. Сега си топля чушка с ориз и ако тя го докарва на сапун... Не знам.

# 769
  • Наблизо
Добро да е.
Не знам как успявате да се включвате често.
Аз бях на “почивка”.Нали,с всичките деца.Вбесиха ме.Сега ще си почивам от “почивката”.
Болните да оздравяват и имениците да са из празнували подобаващо вчера и да са много здрави!

# 770
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро, а?
Направих си кафе. Отвратителен вкус на сапун. Машината, кафето и чашата са същите като вчера. Направих второ. Сапунът стана горчив. 🤯 После поглеждам в темата и ДобрЕ ме утрепа с тая закуска. Сега си топля чушка с ориз и ако тя го докарва на сапун... Не знам.

да не си сложила капсула за пране в миялната машина? не питай пткъде ми дойде идеята (гледам засрамено).
Wink закуската, еееех, закуската...
почти такава я докарах на бащицата. тоя човек ме убива! ка може да му се яде толкова рано!

# 771
Не съм, защото не ползвам капсули за пране.
Чушката беше наред 🐷

# 772
  • Варна
Не съм, защото не ползвам капсули за пране.
Чушката беше наред 🐷

Гладна си била 😂

# 773
  • София
Добро утро!

Тринки и Карамелче, съчувствам ви искрено и дълбоко, но позволявате ли малко да се похиля на ваш гръб? Така цветно го описвате и двете, че ... Сори, но се хиля и без разрешение. Laughing

Курорт значи! Да не дава Господ на никого такъв курорт като този, на който са Павел и Мид. Rage

Сиросче, едва ли те успокоявам, но и моето кафе тази сутрин има кофти вкус. Не е на сапун, ама не е и на кафе. Пия си го, де,  щото иначе ще ме боли глава до свършека на света, а съм на работа днес и комбинацията главобол + бач не е яка. Късно се надигнах, затова си го сипах в една чашка и си го донесох в офиса да ближа.

Вчера пък реших да си купувам кафе от магазина зад офиса в почивката. Купих си и на връщане към офиса минах през аптеката. Държа си кафето в ръка и на фармацевта поръчах ... кафе. Добре, че се познаваме. Даже не изглеждаше изненадан. Laughing

Бременелките, малко остана.

Ери, тоз твоя недовършен ... не го познавам, но ей така задочно поражда в мен хуманното желание да го довърша. Innocent

# 774
Ха, добър ви ден!
От рано сте подхванали яденето и пийенето, браво - сериозни хора.

Няма да коментирам туризма, щото ще отнеса някой банан. Аман от недовършени, ей.

Коронованите особи, стига сте се големеели вече, хайде връщайте се по-скоро сред простолюдието. Гушки!

Начи, МУ като дойде на море все едно се връща в казармата. Събуди ме в 7:30. Аз на почивка ли съм или на лагер, да му се не види. Вчера уличихме празника на града - лудница е много меко описание. Но зарята беше много впечатляваща.

# 775
  • София
Добър ден,
Зарята наистина явно е била снощи впечатляваща. Аз на клип я гледах. Ние наскоро ходихме до Варна и лекинко се отвратих от пристанището. В какво са го превърнали …. По половин час няма излизане с кола от там. В София е по-чист въздуха. 😀
 Преди сякаш повече ми харесваха заведенията покрай морето и пешеходния трафик покрай тях.
Добре, и аз огладнях от гледката. 😊

# 776
Детето(12год.) се спуква да реве, че сме я прибрали от село, а всъщност тя се прибра, че не искала да стои без мен.То и на мен ми е криво и аз свикнах при мама, да си пия винцето под асмата и що се прибрах в този панел, като имам още отпуска...да ме пита някой. ММ ни гледа навъсено и не разбира за кво иде реч , щото той нали бачка от 8 до 17 и не му е ясно каква тъпня е да си затворен. Иде ми и на мен да ревна.Живи и здрави да сме.
Все такива да са ми оплакванията,де.

# 777
Уми, хич не реви, ми багажчето и обратно под асмата. Поне аз, така бих направила.

Бърди, приятна почивка! И не се стискай на морски снимки.

# 778
От вчера се каня да честитя на варненските другарки. Поне се сетих- честит празник на града ви, другарки! С пожелание скоро да доближи Бургас по красотЪ 🙃 Шегувам си се...или не 😁
Уми, следвай съветите на Сиросчето. Умна жена е тя.
Бобч, кво стана с интервюто, нали имаше такова или аз нещо бъркам?
Картината съм я дала, адреса също, остава посредника да намери време да я изпрати. Като ми пише, ще докладвам.
Ся Уж пия кафе..ще проявя въображение и ще повикам спомените. Мн гадно тъй 😏

# 779
  • Пловдив
Да стиснета палчета...тоя път за свекър ми. Снощи се обаждат да записвам час за уролог...сега чака скенер. За операция била работата...десния бъбрек имал съсиреци. Чакам го да звънне и отивам да присъствам и аз на консултацията след скенера.
Head Band
До сега не го помня болен...

Общи условия

Активация на акаунт