Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 097
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Ако няма проблеми с кръвотока и плацентата, Бориса си е наред. Иначе засякох на моя, през две седмици едното мерене се различава(намаляло е с 0.5см), което най-лесно става с мръдване при мерене.

# 811
  • Варна
Ами не ми каза, питах като цяло добре ли си е, каза да, но много се колебаел как да родя.

# 812
  • София
Седалищно ли е? Или нещо малък таз? Само заради възрастта сигурно, ама да си каже.

# 813
  • София
Стели, като те чета си спомних, че и Пантата всеки път различно я мереха. Веднъж ми казват "голяма е, ти с този тесен таз какво естествено раждане искаш?". Следващият път твърдят "малка е за тази г.с., в която си" и отричат, че предния път са рекли, че е голяма. Накрая спрях да ги слушам. Роди се 3100, което съм запомнила, че беше доста по-различно от последното предсказание, дадено от доки ( но не помня предсказанието за какво тегло беше, май по-малко от това очакваше да е).  Имах тежка бременност и постоянно бяха прегледи, ехографи, мерения, прогнози, два пъти лежах в отделение по патологична бременност, подлудиха ме направо с техните прогнози. Сега ме е яд, че чак към края на бременността спрях да им обръщам внимание на приказките. Къде-къде по-спокойна щях да бъда.

Тъй че, присъединявам се към общия хор тук - не се тревожи !

# 814
Стеле, кога те налегна менопаузата, кога дойде време да я раждаш Simple Smile
Малко остана, и да е секцио, каквото такова, да минава.

# 815
Благодаря ви, момичета ❤️

Ерин, ходя, всичко е наред, сега на 24.08 сутринта ще мерим тонове, по обяд ще ходя при доктора. Мога да отида при друг лекар, но не искам да ме обърка още повече, аз я усещам постоянно засега.
Гледай сега,аз така отидох и доктора каза,мдаа днес ще раждаш. Laughing

Приятели си бъбрят: - Нямам големи изисквания, кило ракия, литър мляко и котка... - Е, за кво ти е котка? - Да пие млякото.

Мист,стискам силно!

# 816
13, да се оправяш,  ей! Хич не ти ходи тази корона.
Мисти,  палчетата са силно стиснати.
Панде,  и аз подкрепям напътствията на Кло за разходката в Пловдив. За един ден разходка,  това е най -  удачният вариант. Няма да се притесняваш за автобусите,  лесни са,  а и винаги можеш да помолиш кондуктора да ти каже кога да слезеш.
Стели,  няма да се шашкаш. Щом Бориса е добре,  всичко е наред. Да не давам и аз примери,  момичетата преди мен добре са ти казали.

Страшно окьоравях след раждането. Рових се онлайн,  често било временно. Дано!
От вчера лъвчо е с колики. Той се дере,  аз рева,  мм нарежда отстрани... Цирка е пълен.

# 817
ЕСтелова, не им се връзвай на докторите. Запази си го за Бориса 😍 Че там кво връзване те чакаа 🤪🤗
Наче, проведох разговор с РЗИ. На домашния адрес ли сте? Да. Деца? Имам. А те къде са? 🥴На устата ми беше да им кажа- ми , безпризорни горките ги остаях, докат мине карантинперьода 🤣🤣 Ясно мий, за кво пита, ама къде може да са тез деца? На Марс?
Тук допреди час беше ад. Навън вятъра беше- включете фурната на 200 градуса.. голям мор 😓  Заоблачи се по еНото време ... и аз вече чакам дъжд и хлад.. То ръсна 2 капки на 200 кв.м. и край 😯 Ще се умира- ясно е.
Нали съм карък- от утре карантината за болни 7 дена, за контактни 5. Е, аз ще съм десятка 🥴 Все така начЕ в тоз живот моя- все на милимунди ми се изплъзват нещата.
Ще пия един студен горски чай.. и твай.
Тва главоболие- тежест, само при навеждане и кашляне ме дразни..
Оплаках се.

# 818
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
странни са им решенията Sad уж рязко покачване, уж много бройки, а намаляват карантината.
даже и без ич щяло да може Sad
дано хората са разумни и не се бутат в здравите, че...

# 819
  • София
ДобрЕ, аз на разума на хората не разчитам. Малко са разумните. Ей ся започва истинският цирк... Close

# 820
А разум у хората... хич не разчитам. Пандето ме изпревари.

Значи, като ви се оплача МН за колко време монтира полилей, напомнете ми аз, за колко време бърша прозорец. Close Повече няма да бърша. МН да му мисли. Сиктир!

# 821
  • Пловдив
Мисте, това в коя болница?
Моя свекър днес в св. Иван Рилски беше. Но и на него утре му искат още нови изследвания.
Уро медикс.

# 822
Счу ми се по новините да обясняват, че намалената карантина ще важи и за хора, които в момента на въвеждането й са вече карантинирани Thinking
Вече на никой не разчитам за проява на разум или самоконтрол.

При мен поваля доста. Тъкмо тръгнахме от плажа и кацнахме на обяд, даже се наложи да чакаме да поспре в заведението. Голямо газене в локви и реки по улиците падна.

# 823
  • София
ЕстелО, къде на 24-ти на тонове само, бря? Аз съм заложила на 24-ти, изстудявам ракия, жин, водка, бира и рУзе, ти за Але е Ретур се готвиш.
Ся, както и да се роди Бориса, се тая. Важното е да сте добре, че вярно те чака ошашкване. Що хълца, що спи, що ака зелено/кафяво/жълто. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Решенията на всяко правителство следват една линия - непредсказуеми, необясними и на практика неизпълними, та нищожни.

# 824
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Счу ми се по новините да обясняват, че намалената карантина ще важи и за хора, които в момента на въвеждането й са вече карантинирани Thinking
Вече на никой не разчитам за проява на разум или самоконтрол.
...

информацията ми е само от медиите, та не знам колко е вярна...
ако си сложил бустера до три месеца преди да се разболееш няма да си в карантина.
или ако си преболедувал (бил си в карантина) преди по-малко от три месеца Sad Sad Sad
значи, ако си сложил бустера и месец по-късно си болен, то ти не си заразен. Astonished

Общи условия

Активация на акаунт