Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 540
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Пловдив
Прити и аз пак да кажа, че ТН е за сериозен ремонт...не бих допуснала да застане с/у детео ми. Плюс това колата си е твоя, нали?

13сче, ех тия килешьовци начииии...Head Band Тоя моя сигур забрави и да смята и да пише...

# 1 696
А, Мисти, моята преди малко нарами учебниците и отпраши с тайфата си към борсата при НДК. Щели да ги продават. Сигурна съм, че ще им вземе много добра цена - като чисто новички са, непипвани, неотваряни. Магарица!

# 1 697
  • Пловдив
Уиш, тя поне това прави...моя чака наготово...а и да искам сега да взема нови, преди лудницата, незнаят кои, щото нали всеки даскал си решава сам...А старите ги даваме на приятелско дете.

# 1 698
Ерин, добре дошъл на Станислав! Жив и здрав, кротък и поспалив да ви е! Revolving Hearts
А баткото да се оправя.

# 1 699
Охо, имаме си бебе, жив и здрав да е Станислав, добре дошъл. Да го слушате и да му се радвате, Ерин.

# 1 700
  • Somewhere in the World
Прави сте, момичета, аз съм на същото мнение, просто исках да си сверя часовника,щот той извърта мнооого нещата! То се е видяло ,че е настанало време разделно...толкова компромиси направих,че вече се изгубих!

А как ли е Карамелка? Дано вее фустани из Елада

# 1 701
  • София
Охо, имаме си бебе, жив и здрав да е Станислав, добре дошъл. Да го слушате и да му се радвате, Ерин.
🤣, нали, имаме си, ама на чуждо дупе. Така ги харесвам бебетата.

# 1 702
До довечера има още време. Може да станем още веднъж лели Wink

Прити, ти си знаеш, но мисля, че ти се е качил на главата недовършения.

# 1 703
  • София
Прити ни дължи снимка на достойнството му, явно е неустоимо.

# 1 704
  • Somewhere in the World
Хахах, Ех Ре, не е толкова неустоим, пусто мъжете зодия Рак са ми много енигматични!

# 1 705
  • София
Чак пък. Просто са темерутести. Баща ми е рак. Цупондри се, но .... както си го направиш. Не ми допада твоят, а и не е типичен рак. Те са щедри и работливи и отговорни.

# 1 706
  • Somewhere in the World
Той е в първият градус на Рак! Абе нещо много здраво ми е писнал с глупостите му, и все уж се изнася, ама като съм му удобна....Права е Уиш,нямам време за губене! Ако иска!

# 1 707
  • Пловдив
Прити, ти просто не трябваше да го приемаш обратно...прекалено си добра!

# 1 708
Бебе, бебе, бебе!!!
Честито бебе, честита рожба на Ерин и семейството й! Да е здрав, усмихнат и спокоен!

Прити, изпуснала съм, ама като чета общия хор.. така... нали... и моят глас щеше да е същият. С мъж трябва да ти е добре; да ти е зле може и сама... аз съм на тоя принцип, лошото е, че към 30 чак го открих Smile

# 1 709
  • Пловдив
Прити, а майка ти как е?

Моята одеве ми се обажда и пак се оплаква от темерутестия ми баща Confused Начи като се запъне за нещо и край! Казах им да спрат да се дърлят, че това тяхното е детска работа...хората кви дертове имат на главите те седнали да се карат! Абеее...и него ще трябва сигурно пак да водя на невролог, че с тоя паркинсон не се ок нещата...движенията му са все по-трудни, а и той грам усилия не полага. Не се движи щот му е трудно и само стои...Незнам и там какви случки ме чакат, ама не са убави ич Head Band

Общи условия

Активация на акаунт