Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 572
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 080
В Била съм сигурна,че продават Видас.Виждала съм ги до касата до хладилните витрини.Не зная дали поддържат един и същ асортимент във всички,но  в нашата са там.

# 1 081
Някой получи ли отговор от Швепс/КК за кодовете, които изписва, че вече са регистрирани? Малко ми писна вече да купувам и да ми дава, че вече е регистриран Rage Не знам дали е случайно, но все на розовия ми се случва.

# 1 082
  • Елхово

Днес ми е ден Heart

# 1 083
Някой ,ако иска 2000 Мб за Виваком за 30 дни ,пращам на първия.

Подарени са.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 12:55 от Velosport

# 1 084
Не помня дали е споделяна.Лили и Палмолив.

https://www.lillydrogerie.bg/bg/post/igray-i-specheli-s-palmoliv
Може да се спечели колело,блендер или ваучер за 20лв
 Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи продукт на Организатора с марка Палмолив (Palmolive), с изключение на твърди сапуни, на минимална стойност от 4.99 лв.

# 1 085
Здравейте голяма скука от към игри ...
Искам едно шише брита ,но не ми се хапват бисквити ....(явно ще си го купя )Joy
Не се включвам никъде ,няма хубави награди при Колата ,а помня ваучерите за Спорт депо как добре ми се отразиха за учениците .швепс и те не  ми пускат награда ,не че ми трябва ,но ей така да видя ЧЕСТИТО .

# 1 086
Ъъм дроновете на фанта в кк приложението изчезнаха🤔🤔
Коригирам се, сега видях че са раздадени и 3те дрона, явно не сме сред късметлиите.

# 1 087
  • Русе
Ваучерът за гориво от Роден край го използвах в Петрол без проблем.  Момичето не знаеше наистина, но извади една папка и там дори инструкции имаше как да го използва.

# 1 088
И аз се разписвам в две наградки в ИГ тази седмица.
А Боровец купих в Стармаркет Варна, изобщо не знаеха, че има игра и не успях да се включа. После им писах във Фейсбук на Боровец , но не ми отговориха дори.

# 1 089
И аз се разписвам в две наградки в ИГ тази седмица.
А Боровец купих в Стармаркет Варна, изобщо не знаеха, че има игра и не успях да се включа. После им писах във Фейсбук на Боровец , но не ми отговориха дори.

На мен ми отговориха в коментар това преди 2 дни :
Цитат
Здравейте, във Враца играта ще стартира през следващата седмица. Началото се определя от всеки един търговски обект. Моля да говорите с тях за точна информация.

Първо гледайте за урна с бележки или питайте,за да не купувате  излишно. И ние като питахме миналата седмица в магазина -не знаеха за какво става въпрос.

# 1 090
Кауфланд от 22.08 до 11.09

# 1 091
От Пиринско спечелихме аз и ММ. Миналата година аз имах спечелени 7 стекчета и ММ също толкова и накрая по една яка раница за пикник хладилна, пълни с ножчета, вилици, покривка, одеало за пикник, солничка, солничка за пипер. Много яко. Но си участвахме с наши снимки от почивките. А ММ пие само пиринско

# 1 092
  • София
Няма как да не споделя с Вас късмета от последната седмица...ИГ ме изненада с много яки награди.
Първо спечелих рокля,а ми подариха цели 3,което е огромен жест за мен.
После ме изтеглиха за 100 лв.ваучер за спортни дрехи,не съм се и надявала на повече от ИГ...вчера на обяд ми писаха,че печеля надуваема лодка от Лидл-детето и мъжът ми се изкефиха яко на тази награда.....вечерта ми писаха пък за ваучер 100 лв.дамски дрешки (които отдавна следя)!
Днес пием кафето и хоп...награда пуф и суичър Миринда...прекрасен завършек на седмицата...тръгвам към тотото.

# 1 093
  • София
Няма как да не споделя с Вас късмета от последната седмица...ИГ ме изненада с много яки награди.
Първо спечелих рокля,а ми подариха цели 3,което е огромен жест за мен.
После ме изтеглиха за 100 лв.ваучер за спортни дрехи,не съм се и надявала на повече от ИГ...вчера на обяд ми писаха,че печеля надуваема лодка от Лидл-детето и мъжът ми се изкефиха яко на тази награда.....вечерта ми писаха пък за ваучер 100 лв.дамски дрешки (които отдавна следя)!
Днес пием кафето и хоп...награда пуф и суичър Миринда...прекрасен завършек на седмицата...тръгвам към тотото.

Да попитам дали сте успяла да се свържете с Миринда, понеже спечелих стек и им писах каква информация трябва да предоставя, но още не са отговорили.

# 1 094
В Милка, когато не спечелите  моментна награда, изписва ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт