Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 358
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 365

Печеливши Златни Членски Карти! 🙃

# 1 366
Здравейте,  има ли някой регистрирал повече от една бележка в играта на Феъри? Защото по-рано регистрирах една и сега втора, но като дам на акаунт излиза само втората. Та въпроса ми е дали е отчело първата? Благодаря предварително!
Може ли да ми пратите играта, че не я намирам

# 1 367
  • София
И аз съм с гланц от ДМ и лакове за нокти от Bel London. Grinning

# 1 368
Някой намери ли участващи обекти на Феъри в София аз още не съм /въпреки че имам и още от предишната им игра с поизтекъл срок но не пречи/
https://www.pg-promo.bg/game/fairy-hdw-v-tt-ot-15082022-do-15092022-g/
Чакаме май скоро на Жилет да изтеглят резервни печеливши ако не си е купил онзи с фалшив. акаунт все пак е останало нещо за дораздаване.

# 1 369
  • София
Привет. Последните месеци бях в голяма пауза от игрите, тъй като не намирах много време покрай работа и задължения. Сега през отпуската започнах отново. Пробвах се в Милка и Морени, но нищо.. Днес участвах и в Милк бургер, а тези дни ще взема и Фейри. 😊 Преди седмица спечелих раница от играта на Миринда в Инстаграм, но още я чакам. 🍀🍀🍀 Късмет на всички!

# 1 370
  • София
Да попитам някой случайно да има излишни точки за количките от Shell? Hug

Аз имам няколко точки. 🙂 Ако искаш пиши ми ЛС 😉

# 1 371
  • sofia
Може ли някой да ми каже магазин в който участва в играта на Феери в София или Бургас? Много ще съм благодарна.

# 1 372
Здравейте , ако някой изтегли мб на Yettel и са му излишни , ще съм много благодарна !!!! Направо не знам как ще дочакам 01.09.
Благодаря ви предварително 🤗🤗🤗🤗

# 1 373
Някоя игра за ютия няма ли .....Tired Face
Не искам раници и топки ....ако организаторите четат да го имат предвид ......

# 1 374
Някоя игра за ютия няма ли .....Tired Face
Не искам раници и топки ....ако организаторите четат да го имат предвид ......
И аз чакам с нетърпение такъв тип награди. Много се радвам на практични неща за дома. Много ми допадаше играта на Кока Кола за ваучери на Тефал. Нещо подобно, но примерно да не е за конкретна марка техника, а за верига магазини и ние да решаваме какво да купим. Друга любима награда са ваучерите за Озон - винаги има какво да купя от там.

# 1 375
За 5 дена - 2 раници и 2 топки спечелени. Много са "щедри" от Кока Кола. Подлъгах се и се пробвах няколко пъти за раницата.
Аз се радвам пък на мъжки инструменти, но все не печеля и накрая си купувам.

# 1 376
За хората от София,които се возят на такси.
https://www.yellow333.com/kontakti-yellow-taxi/obshhi-usloviya-n … sh-za-60-sekundi/

# 1 377
За 5 дена - 2 раници и 2 топки спечелени. Много са "щедри" от Кока Кола. Подлъгах се и се пробвах няколко пъти за раницата.
Кока Кола са пълен резил тази година. Още по трагичното е , че дори не го осъзнават! Според мен са виновни от тъпата агенция   която им организира игрите! При Locals беше много по-добре,  а сега тези bespoke ли са какви са - те просто се подиграват с хората , буквално няма 1 награда за която да си струва да играеш 😑

# 1 378
Скрит текст:
Кока Кола са пълен резил тази година. Още по трагичното е , че дори не го осъзнават! Според мен са виновни от тъпата агенция   която им организира игрите! При Locals беше много по-добре,  а сега тези bespoke ли са какви са - те просто се подиграват с хората , буквално няма 1 награда за която да си струва да играеш 😑
По-рано те се молеха някой да вземе многото награди от бюджета им за реклама и просто ги подаряваха

# 1 379
  • София
Скрит текст:

Като се хвалиш така поне си кажи и с колко капачки успя, и дали всичките си ги купи и изпи🤣

Подозирам, че Колата свалиха толкова нивото след като разбраха как се играе с капачки от пунктове за събиране и печелят едни и същи нон-стоп.
За какво им е да се напъват

Общи условия

Активация на акаунт