Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 352
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Варна
Дойде дългоочакваната тениска от Бушмилс, Спиди разнасят. Хубава е. Попълва се декларация, не искат касов бон.
Всички ли си получиха фон дьо тена Катрис от предната кампания на DM?

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 09:41 от dolly

# 1 381
  • Дупница
Дойде дългоочакваната тениска от Бушмилс. Хубава е. Попълва се декларация, не искат касов бон.
Всички ли си получиха фон дьо тена Катрис от предната кампания на DM?
Струваше ли си чакането?

# 1 382
Според мен Станимир имаше предвид ,че по принцип са спечелени топките ,не че той ги е спечелил.аз същоимам  известно количество капачки ,които не съм изпила само аз (всичките ми приятели ми знаят Манията и ми дават ).

# 1 383
Аз съм цитирал мнение , с поредното разочарование от тях , иначе "Silveti" имаше предвид колко са дадени до сега , не че тя ги е спечелила 😀

# 1 384
  • Nesebar
Хайникен сигурно за Коледа ще ни доставят наградите

# 1 385
Извинявам се .....не бях довършила кафето ....
къде в Русе мога да се включа в играта на Феъри .

# 1 386
  • Русе
Earth, спокойно, дишай..нищо не е спечелила жената, само е преборила колко награди са се паднали. ..

Denica, плакат не съм видяла, купих от ТТ маркет, просто там имах работа.

# 1 387
  • София
Да, извинявам се, но не е като да не печели от Кола😏
Silveti, извинявам се за прибързания коментар.
Станимир беше изчислил разпределението още при старта на играта и оттам се заблудих, че това е пост колко се успяла да спечелиш, а не колко са дадени реално

# 1 388
Здравейте, спечелих коктейлна кутия от Швепс, освен трите имена, телефон, адрес друго трябва ли да пращам? Егн ще им трябва ли?

# 1 389
Не знам кой печели много от Колата, но не съм аз. Последно машина за пуканки спечелих по чиста случайност с 6-7 код. Капачките майка ми ги носи от нейни колежки предимно, по 1 - 2 на ден. Швепсът го пия, но от там нищо не печеля.

# 1 390
Аз не пия кола примерно,  веднъж в годината евентуално може да ми се допие фанта.  Обаче всички ми дават капачки, понеже имам късмет явно там, като се почне баби,  родители,  брат,  мъж,  колеги и се събират много капачки. Еми не мога да се оплача,  обаче сега наградите са супер смотани. Иначе сме с оптигрил,  куфар WTF, суитшърт, ваучер за ориндж/озон не помня кое беше.  Не е от всяка игра, но съм доволна.

Дано ме изтеглят от Милка тази седмица за гифт карта,  ще взема поне още веднъж да си донатрупам точките и за ваучер за гориво,  че не са ми стигнали някакви стотинки.
ПОДАРЕНИ

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 15:00 от Малечка90

# 1 391
Има ли някаква игра на Лидъл? Знам за тази на Монстър, търках и скреч. Не е моят магазин и хич не му следя игрите 😂

# 1 392
Има ли някаква игра на Лидъл? Знам за тази на Монстър, търках и скреч. Не е моят магазин и хич не му следя игрите 😂

Има и със зърнени закуски: https://www.spechelinagradi.com/2022/08/specheli-vaucheri-ozone-lidl.html

А от 1-ви септември ще има игра с приложението Lidl Plus и награди лаптопи.

# 1 393
  • Б
Кенчета на Шуменско, от кои магазини могат да се вземат , след като са спечелени?

# 1 394
Кенчета на Шуменско, от кои магазини могат да се вземат , след като са спечелени?

Наградни центрове: https://shumensko.bg/terms/Shumensko_Bomb_2022_Nagradni_Centrove.pdf

Общи условия

Активация на акаунт