Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 597
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 660
Спечелих хавлия от Вррано Азур.Но съм на море,някой има ли представа дали искат бележката,че е у мен?Те пък неочаквано бързо разнасят наградите 🙄

# 661
Някой иска ли мегабайти от А1?

Аз бих се възползвала за голямото дете.
Дайте номер на лично съобщение.

# 662
И аз съм с таблетки от Сомат☺️

# 663
  • София
Преди малко ми се обадиха за адрес за доставка на наградата от Лоренц, спечелена във втора седмица.

# 664
Игрите на Inmedio дали ги пускат някъде? Търсих ,но не намерих.Днес ММ е изтрил скреч карта и е спечелил цайси,отчасти дървени Grinning
Скрит текст:

# 665
  • Б
На "Нова ТВ "  томболата за избор на филм, къде обявяват печелившите?

# 666
Игрите на Inmedio дали ги пускат някъде? Търсих ,но не намерих.Днес ММ е изтрил скреч карта и е спечелил цайси,отчасти дървени Grinning
Скрит текст:

Не. Аз като ги мерна пиша тук. А и те са на външни за Инмедио фирми.

# 667

Страхотен е ! Поръчах го за майка ми.  Мисля , че ще му се зарадва много

# 668
Имам въпрос. Ако имаш регистрирани бележки за 1 участие за гифт карта на Милка и не спечелиш първата седмица,участваш ли и за втората седмица с непечелившите бележки от първата седмица или се анулират и трябва да участваш отново за втората седмица с други бележки?
Търсих в правилата ,но никъде не намерих да се пояснява това нещо.

# 669
Някой вече да си е получил ваучера за гориво от роден край? Интересно ми е като ще го изпращат на имейла, как ще се ползва 🙄

# 670
  • Велико Търново
Някой вече да си е получил ваучера за гориво от роден край? Интересно ми е като ще го изпращат на имейла, как ще се ползва 🙄
С бар код може би.

# 671
На "Нова ТВ "  томболата за избор на филм, къде обявяват печелившите?

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=kinonova&set=a.5352813154813437

# 672
Идвам с игра на Метро и FUZETEA
https://www.metro.bg/igri/coca-cola
За градинска люлка!
Не я искам . Реших да я пробвам в  е един магазин и тя се дръпна назад и се изтърсих. Доста хора развеселих .Grinning

# 673
И мен ме има в играта на Сомат. Когато ми звъннаха за първи път също ми казаха, че не искат бележка /понеже съм с две участия/, но току що ми звъннаха отново, че ще искат бележката. Аз не пропуснах да отбележа, че се радвам че ще ги изискат, понеже има лице, коментирано преди дни тук в темата, което не играе честно по правилата и манипулира касовите бонове.

# 674
  • Пловдив
И на мен току-що ми звъннаха, за да ми кажат за бележката! Heart
Отбелязвам си и Сомат към лоялните, определено има полза от сигналите!

Общи условия

Активация на акаунт