Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 104 593
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 180
Случайно ми се отвори излизане тая вечер, така че благодаря за споделената игра на Жадецки.
Никога не съм участвала със скреч карта от заведение. Та сега се чудя, аз ли трябва да ги питам дали имат при тях? И ако нямат талончета, с касова бележка от заведение дали ще става регистрация?
И дали има други подобни игри за бира за заведения в момента?

# 181
  • Елхово

Тип топ ги разнася!

# 182
  • София
И аз съм с ваучер от Роден край. Честно, с 4 бележки и един шкаф с бисквити.
Не се карайте на потребителката, която искаше линк към печелившите. Аз го отворих на телефона и понеже ми е трудно да го разгледам, си отворих лаптопа. През същия линк на лаптопа не ми отваряше печелившите, пишеше "Очаквайте ...". Опитах няколко пъти и накрая си пратих ПДФ с печелившите от телефона на лаптопа, за да ги разгледам.
Тъкмо реша окончателно да не участвам в разни игри заради мошениците и ми падне отнякъде нещо и пак се зарибя. Но Милка, въпреки че много им ям шоколадите, никога не ми пуснаха нищо.
Доволна съм от Лидл - доста неща по 1 стотинка ми пуснаха.

# 183
Лидл е супер в сравнение с измисленото колело, което имаха Кауфланд.
Искам Била да повторят играта с въртенето за безплатните продукти. Hug

# 184

Една бележка с различни телефони печели ваучер.
Много нередности в теглене , с разменени цифри от касовите бележки,  едни космически суми 25-40-70 лв , една мернах и без сума. Дано им се изискват касовите бележки , защото от ей такива хитреци с една бележка участва N пъти, а има други които са участвали по няколко пъти честно и за тях само излишни калории и пакети по шкафовете. Някой писал ли е на роден край да им обърнат внимание

# 185
И аз съм много доволен от приложението на Лидл , много добре направено и също почти винаги ми се падат продукти с 50% отстъпка или 1 ст.

Някой знае ли какво става с това приложение

Нито анкети  , нито точки нито нищо

# 186
Отново промоция от ФБ- за първите сто записали се
https://www.facebook.com/100101972273223/posts/377835221166562/

А това във фейсбук заслужава ли си? Тоест за 4.99 + доставка предполагам пращат дрехи изненада?

# 187
  • Sofia
Отново промоция от ФБ- за първите сто записали се
https://www.facebook.com/100101972273223/posts/377835221166562/

А това във фейсбук заслужава ли си? Тоест за 4.99 + доставка предполагам пращат дрехи изненада?
На мен лично ми изглежда като измама

# 188
На мен също.

# 189
Пробвах в Морени,нищо. Фибела-добре вървях,но накрая като му ударих главата на тоз убавец,ми изписа Не печелите. 😒 Много исках безжични слушалки. Ако детето пие пак,ще пробвам.
Тези в Роден край как пък 10 човека са купили за 25,25?! Мирише на измама от всякъде. 😆 Не играх там,но си е очевадно. Дано искат КБ при получаване.

# 190
На Карлсберг играта също е със стреч карти.Принципно имат листовки по масите или в менюто.Прегледах на бързо правилата и от заведения се привмат само стречкартите.От магазин трябва да е покупката.Поне така разбрах.Иначе наградата в заведението е още една бира безплатно Simple Smile Весело изкарване.
Случайно ми се отвори излизане тая вечер, така че благодаря за споделената игра на Жадецки.
Никога не съм участвала със скреч карта от заведение. Та сега се чудя, аз ли трябва да ги питам дали имат при тях? И ако нямат талончета, с касова бележка от заведение дали ще става регистрация?
И дали има други подобни игри за бира за заведения в момента?

# 191
На мен също,но после някъде ми излезна,че са втора употреба и се отказах.

# 192
  • София
Здравейте, банда!!!
Скоро пак ще мога да се включвам активно в темата, което много ме радва, защото ми липсвахте.
С продуктов пакет съм от Роден край. 3 бележки за по 4лв и стотинки. Доволна съм🙂
Обаче не откривам линка от играта на Глис за халатите?! Някой някакви новини от там.
Много харесвам продуктите им и не пропускам тяхна игра, но уви досега едно голямо нищо.

# 193
Здравейте, банда!!!
Скоро пак ще мога да се включвам активно в темата, което много ме радва, защото ми липсвахте.
С продуктов пакет съм от Роден край. 3 бележки за по 4лв и стотинки. Доволна съм🙂
Обаче не откривам линка от играта на Глис за халатите?! Някой някакви новини от там.
Много харесвам продуктите им и не пропускам тяхна игра, но уви досега едно голямо нищо.

https://henkelbeauty-promo.bg/ - пише, че утре ще теглят.

# 194
  • София
Alex99, много благодаря. Просто не се е запаметил в браузъра. Дано да ми провърви, че халатът ми е за подмяна.

Общи условия

Активация на акаунт