Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 725
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 450
  • Сливен
Този Швепс,да не стане като КК миналата година-по нощите да ставате. Grinning

# 451
  • Б
Днес звънят от Хайникен също

# 452
Здравейте,някой има ли код за отстъпка за Практис от Yettel и няма да го ползва?

# 453
Този Швепс,да не стане като КК миналата година-по нощите да ставате. Grinning
И по нощите не става...пробвах по различно време между 2 и 8, но няма "валеж"(по други причини ставам, но викам да проверя...)

# 454
Здравейте,някой има ли код за отстъпка за Практис от Yettel и няма да го ползва?
Пиша на лични

# 455
  • Под Слънцето
Някой иска ли да го класирам за 100 минути на Ментел за днес?

# 456
  • София
От къде са тези планери?

# 457
Отговор на Хел по отношение на двете кърпи. В първо теглене съм била резерва и са ми взели 2т, в пето печеля и ми взимат още 2т. И ако не бях писала нямаше да ми ги върнат.

# 458
# 459
Планера при доставката ли го плащате или предварително?

# 460
  • В страната на бурите
Аз нещо съм объркала при поръчка на планер и сега имам 2 пратки с 2 наложени платежа, но са с различна цена на доставката. Чудя се дали да взема и двете и защо са с различно цена  (тегло) - може би едното е планер, а другото тефтер? Има ли вариант тефтер, май само планери видях?

# 461
  • Sofia
Аз нещо съм объркала при поръчка на планер и сега имам 2 пратки с 2 наложени платежа, но са с различна цена на доставката. Чудя се дали да взема и двете и защо са с различно цена  (тегло) - може би едното е планер, а другото тефтер? Има ли вариант тефтер, май само планери видях? Не е ли фиксирана доставка? Пише планер или тетрадка.

# 462
  • Сф
Само планера подарък  ли поръчвате ??

# 463
Heart Eyes Heart Eyes Moмичетаа, спечелих йога постелка от CBA супермаркет, много съм щастливаа! Много е хубава постелката, мека и удобна, топ качество! Проверих я в интернет колко струва, доста си е за една постелка. Дано сега със тренировките да съм по постоянна, че от доста време исках такава!
Също така си взех пратката от Адирекс , на мъжо добре ще му дойдат. Дойде ми и пратката от DEVIN и Vedri.bg . Приятно съм изненадана, освен гарафата имаше и мини глинена саксийка със семена от слънчоглед , и текстилна чанта на Devin ! ♥ 
Сега да чакаме този месец дали ще спечелим нещо, успех на всички! Hands V Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 12:54 от Liyana9

# 464
Спечелих и аз бутилка за вода най-накрая. 😁 Не мога обаче да се свържа по телефона за предоставяне на данните. Някой от днешните печеливши успя ли да се свърже на посочения телефонен номер?

Общи условия

Активация на акаунт