Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 697
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 480
Идвам с игра на джин в Кауфланд - https://avendi.bg/summerpromo/register/ идеално за летните коктейли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
Имате ли идея, ако се регистрират над 1000 точки в милка наведнъж, т.е. на една касова бележка са, дали ти дава да играеш два пъти за някоя от наградите, за които се искат 500, или играеш веднъж, а останалите 500 горят?
Бях в чуденка одеве и за всеки случай играх за гифт картата, та да не ме е яд после. Но все още ми стои таз чуденка в главата.

# 482
  • Бургас
Имате ли идея, ако се регистрират над 1000 точки в милка наведнъж, т.е. на една касова бележка са, дали ти дава да играеш два пъти за някоя от наградите, за които се искат 500, или играеш веднъж, а останалите 500 горят?
Бях в чуденка одеве и за всеки случай играх за гифт картата, та да не ме е яд после. Но все още ми стои таз чуденка в главата.
Горят, ако е за моментна награда. За томболата се трупат.

# 483
И аз се включвам в Милка за гифт картата, ама трябва да направя покупка за още 1.5лв. Купувах днес бисквити, гледам на стелажа 2.89, взимам 2. Прибирам се, тръгвам да регистрирам 2х4.89 или нещо от сорта. Цените в магазина объркани. Абе стори ми се много евтино да са 2.90, ама викам сигурно са на някаква промоция. Та сега трябва пак да купя от някъде, за да ги закръгля за картата. Ама трябва да взема да прочета и условията, че не знам кога ги теглят, да не взема да изпусна тегленето и да ме занулят и без това не ме обичат Милка. И в хел пуснах, ама на същата бележка, и сега сигурно и от 2те няма да спечеля нищо 🤣

# 484
И аз се включвам в Милка за гифт картата, ама трябва да направя покупка за още 1.5лв. Купувах днес бисквити, гледам на стелажа 2.89, взимам 2. Прибирам се, тръгвам да регистрирам 2х4.89 или нещо от сорта. Цените в магазина объркани. Абе стори ми се много евтино да са 2.90, ама викам сигурно са на някаква промоция. Та сега трябва пак да купя от някъде, за да ги закръгля за картата. Ама трябва да взема да прочета и условията, че не знам кога ги теглят, да не взема да изпусна тегленето и да ме занулят и без това не ме обичат Милка. И в хел пуснах, ама на същата бележка, и сега сигурно и от 2те няма да спечеля нищо 🤣

# 485
  • Nesebar
Днес очаквайте куфарите от стела

# 486
4 кода в швепс,греда.

# 487
  • София
Жатецки публикуваха печелившите куфар: https://zateckytrip.bg/winners/suitcase

# 488
  • София
Сега прерових бележките и видях, че в хайникен съм регистрирала и ММ, но няма награда. Искам да попитам отговориха ли на някой за нераздадените награди и къде им писахте или звъняхте, за да се свърже и той с хайникен.

# 489
  • Sofia
Добро утро, приятна и късметлийска седмица пожелавам 🍀Взех планера, с котета е много е симпатичен, не очаквах. Ще го скрия от тийнейджърката ще ми го тафне.... Чакам хавлията с поръчка от стор бг. И сега от швепс. Не участвам с покупка никъде, бях в Савой, но май са за седмица, а то мина вече😜

# 490
И при нас е така - аз съм със слушалки, а мъжът ми го няма в списъка, въпреки че регистрира доста бележки. Не съм разбрала, че им звъните в такъв случай.
Сега прерових бележките и видях, че в хайникен съм регистрирала и ММ, но няма награда. Искам да попитам отговориха ли на някой за нераздадените награди и къде им писахте или звъняхте, за да се свърже и той с хайникен.

# 491
  • София
В Савой са качили новите печеливши-с розов джин съм 😊
Някой,ако знае как се свързват с печелившите и за колко време пристига наградата,нека сподели.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 11:17 от emli

# 492
  • София
Пак ми се обадиха от Роден край. Този път ми казаха, че печеля продуктов пакет. Съфорумката позна. Blush Явно теглят резерви. Та, понеже нямам смс някой може ли да ми напише имейла за изпращане на бележката. Малко прекъсваше и не знам дали съм го записала правилно.

# 493
За Роден край, 7 дни беше срокът да изпратиш бележката. Явно от днес звънят на резервите. 2promogame@gmail.com това е мейлът

# 494
Миналата седмица попаднах на saal-digital.bg във фейсбук, записах се и ми изпратиха имейл, но ми се вижда странно да дават ваучер за 200лв да си направя фотокнига, a в замяна искат само мнение за продукта. Какво мислите, бихте ли поръчали фотокнига със снимки?

Общи условия

Активация на акаунт