Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 676
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 525
Пак ми се обадиха от Роден край. Този път ми казаха, че печеля продуктов пакет. Съфорумката позна. Blush Явно теглят резерви. Та, понеже нямам смс някой може ли да ми напише имейла за изпращане на бележката. Малко прекъсваше и не знам дали съм го записала правилно.
Браво честито, видя ли че познах, че ще си резерва 😀

# 526
На някой звъняли ли са му от Лоренц

# 527
Хора, кои бяха Биспоук България? Получих известие за еконт пратка 2кг. Чакам куфар от кк, от ИГ дав Део и душ гел(може би е това, ама 2кг???) и друго не се сещам?

# 528
Хора, кои бяха Биспоук България? Получих известие за еконт пратка 2кг. Чакам куфар от кк, от ИГ дав Део и душ гел(може би е това, ама 2кг???) и друго не се сещам?
Тези ми изпратиха барбекю сета от играта с КК и Била.

# 529
  • София
От Синема сити спечелих раница, ключодържател и стикери с минионите
Скрит текст:

Поръчах 2 поръчки с по 2 продукта на ФА
първия за мен завършваше на 4
а веднага за мъжа ми поръчах и завършваше на 5
така че чакам 4 продукта и хавлия от ФА
чакам и от томболата на Фа -спечелих 1 хавлия

На Милка - 4-та игра пропускам не ми харесват наградите.
 на Т-маркет томболата до днес е -пише че утре ще ги теглят.
Днес пазарувах за над 30 лв и поне 2 пъти чух рекламата за томболата
даже се казваше, че един човек може и повече награди да спечели стига да са различни бележките.
След мен жената на опашката гледам една касова бележка дълга в количката
викам си докато си нареждам багажа ако я остави да я взема, ама тя си я прибра
значи и други събират касови бележки.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 00:43 от lite16

# 530
  • Велико Търново
Nivea sun и Лили дрогерие

# 531
Тези ми изпратиха барбекю сета от играта с КК и Била.
аз съм много застреляна 🤣🤣🤣 То си пише куфар. Много са бързи от кк този път. Пратих данни на 2ри, утре ще е при мен.

# 532
  • София
Здравейте. Да попитам дали в играта на милка участват и сладоледите(на милка и на орео). Погледнах в правилата, там се споменаваха само бисквити, но реших да св консултирам и тук.

# 533
Здравейте. Да попитам дали в играта на милка участват и сладоледите(на милка и на орео). Погледнах в правилата, там се споменаваха само бисквити, но реших да св консултирам и тук.

Не участват сладоледи!

# 534
  • София

Не участват сладоледи!
Благодаря

# 535
Игра на Захарни заводи в BulMag 🏝🌊🌟

# 536
Реших най-после да поръчам 2 продукта Фа от stor.bg, и да играя за кърпа, но не виждам и следа от играта.  Преди няколко дни като кликнеш на продукта отдолу имаше описание на играта, банер, а сега няма нищо, няма и следа от игра. Да не би да са я махнали нещо ?

# 537
  • ПЛЕВЕН
Да сега я няма най-вероятно са се изчерпали. Аз пробвах да звъня днес, но никой не вдигна.

# 538
Има ли активна игра на Шаума с халати?

# 539
  • Sofia
В Makeup е имало игра на Фа с много по-различна хавлия, но е приключила кампанията, не съм разбрала кога се е провеждала. но хавлията е от тези тънките, които съхнат бързо - продават се подобни в Декатлон, не зная точно каква материя се води.

Общи условия

Активация на акаунт