Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 584
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 705
Тъкмо за това влизам да видя дали на някой му са се обадили но явно не.  Аз лично ще изчакам малкия да заспи и ще ум се обадя да ги видя какво става.
От ариана и билла изобщо дали се свързаха с печелившите? На мен никой не ми е звънял още, а в правилата пише, че до 12.08., ако не са се свързали губим наградите.

# 706
От ариана и билла изобщо дали се свързаха с печелившите? На мен никой не ми е звънял още, а в правилата пише, че до 12.08., ако не са се свързали губим наградите.
И с мен никой не се е свързал нито от Ариана, нито от Хайнекен.

# 707
Някой спечелил от играта на миринда в инстаграм- свързаха ли се с вас? Аз им писах още в деня на теглене, но дори не си поглеждат съобщението…

# 708
Някой спечелил от играта на миринда в инстаграм- свързаха ли се с вас? Аз им писах още в деня на теглене, но дори не си поглеждат съобщението…
Не, и на мен не са ми отговорили.

# 709
  • burgas
Получих си пратката от Stor.bg-имам хавлия, на 06.08 направих поръчката!

# 710
А аз да ви попитам за наградите от Швепс, искат ли куриерите капачката, с която си спечелил? И друго на всички ли раздадоха различни алкохоли?
p.s. Аз бих се зарадвала на розовия тоник и розов джин, понеже другите са ми отвратителни, а тоника горчи и също не ми харесва! Много ще се радвам да се сетят да е роооозоовооо! Grinning Grinning Grinning

# 711
Звъннах на АРИАНА... След разговор с една приятна женичка обясни,  че имали опълномощено лице,  което трябва да се свърже с печелившите, но предвид многото им активни промоции имали забавяния... Едва ли щели да спазят срока до 12ти да звъннат... Обясних какво пише в правилата... Та ми записа данните (име и град) за да има доказателство,  че съм била спазила срока за позвъняване... Та ако искате звънете,  ако искате изчакайте опълномощеното лице... Аз си вързах гащите да си ми е сигурно че съм спазила срока 😁. Хамак Хамак кой ти го дава! 😁

Дълъг пост ама за Хайникен уж се бяха активизирали да звънят стана 2_3 дни никой в групата не пише че звънят... Вярно че съм почти в края на списака със слушалки ама...

# 712
Не , не искат капачката.
А аз да ви попитам за наградите от Швепс, искат ли куриерите капачката, с която си спечелил? И друго на всички ли раздадоха различни алкохоли?
p.s. Аз бих се зарадвала на розовия тоник и розов джин, понеже другите са ми отвратителни, а тоника горчи и също не ми харесва! Много ще се радвам да се сетят да е роооозоовооо! Grinning Grinning Grinning

# 713
Звъннах на АРИАНА... След разговор с една приятна женичка обясни,  че имали опълномощено лице,  което трябва да се свърже с печелившите, но предвид многото им активни промоции имали забавяния... Едва ли щели да спазят срока до 12ти да звъннат... Обясних какво пише в правилата... Та ми записа данните (име и град) за да има доказателство,  че съм била спазила срока за позвъняване... Та ако искате звънете,  ако искате изчакайте опълномощеното лице... Аз си вързах гащите да си ми е сигурно че съм спазила срока 😁. Хамак Хамак кой ти го дава! 😁

Дълъг пост ама за Хайникен уж се бяха активизирали да звънят стана 2_3 дни никой в групата не пише че звънят... Вярно че съм почти в края на списака със слушалки ама...

Е как никой, онзи ден писах аз. На мен ми звъннаха, сега ще чакаме наградата. ☼

# 714
Много е хубава кутията на швепс.Аз за нея играх, но вчера с първата капачка за деня ми се падна барманския сет. Има ли някой спечелил и двете награди? Чудя се има ли смисъл да пробвам и за кутията.

# 715
Е това с другите алкохоли според мен си е подвеждане. Четох правилата и не открих, че може да са различни от снимката. Или пропускам нещо?

# 716
Супер е кутията от Швепс! 🥰 Чакам си я с нетърпение. Уж първите дни спечелих,дано дойде скоро.

# 717
  • София, Дружба 2
И аз звъннах на ариана и билла и ми записаха името, но казаха да чакам обаждане от тяхна страна. А бармански сет от КК имам спечелен от  15.07. и още го няма.

# 718
И аз съм хвърлила око на кутията за коктейли, но така и не се пада. Имам спечелена барманска кутия, която вече е в куриера, само да се намерим остана. Ще продължа с опитите за коктейлна кутия, че много ми хареса 😍 Преди само заради чашата я исках, а сега заради всичко 🤣

# 719
Има ли я още играта със скреч карти на МакДоналдс за хавлия с Миньоните? Какви бяха условията?

Общи условия

Активация на акаунт