Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 509
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 765
Няма ме и мен в "Хелл". От "Хайникен" продължават да не вдигат телефона.
И аз пробвах днес няколко пъти да им звъня, но и при мен неуспешно.

# 766
  • Пловдив
Похвалвам се и аз с кърпа от Хел.

# 767
  • При децата ми
Няма ме и мен в "Хелл". От "Хайникен" продължават да не вдигат телефона.
И аз пробвах днес няколко пъти да им звъня, но и при мен неуспешно.

Ами, остава да се надяваме те да ни потърсят!

# 768
Някой може ли да ми обясни защо в някои игри във фейсбук, коментарите ми се връщат и стават невидими със съобщение, че са в разрез със стандартите за спам? Изчаквам достатъчно дълго време след публикуване, тагвам различни хора, а и не играя чак толкова интензивно... Случва се и в игри без тагване също, с по дума коментар за участие. Просто не разбирам какъв е проблема? В някои игри каквото и да правя, не ми приема отговора с дни... Днес в играта на CBA например, ми връща коментарите.

# 769
И аз съм с кърпа в Хел. А дали мога да спечеля и куфар или имам право само на 1 награда за цялата игра?

# 770
Някой може ли да ми обясни защо в някои игри във фейсбук, коментарите ми се връщат и стават невидими със съобщение, че са в разрез със стандартите за спам? Изчаквам достатъчно дълго време след публикуване, тагвам различни хора, а и не играя чак толкова интензивно... Случва се и в игри без тагване също, с по дума коментар за участие. Просто не разбирам какъв е проблема? В някои игри каквото и да правя, не ми приема отговора с дни... Днес в играта на CBA например, ми връща коментарите.

И на мен точно от СВА получих известие, че е спам..

# 771

И при мен същата работа, според мен ни докладват коментарите! Гадни хора! :@ За трети път сигурно ми го правят, последното е от преди няколко минути, докладвам, че коментара ми не нарушава фейсбуук общността, но май няма резултат... 

# 772
Това се случва, защото Фейсбук е тъп и гаден сайт. Веднъж се оплаках в една група, че ми изчезват коментари веднага след написването и някой се заяде, че сигурно имало защо. Не, няма защо - просто има някакви алгоритми, които автоматично трият при определени условия.

# 773
Отново ме няма в хел. Чакам само един комплект Дав от ИГ, събрах си точките за гифт карта на Милка, дано поне този път ме уважат, че иначе наистина приключвам с тях. До сега една вафла не са ми дали дето се вика.

# 774

Дойде и моята награда от Швепс.
Хубава промоция направиха ♥👌🏼

# 775

Дойде и моята награда от Швепс.
Хубава промоция направиха ♥👌🏼

Значи все пак изпращат и от този джин! Стискам си палци и моята кутия да е същата!

# 776
Фейса има следящ алгоритъм за определени думи.Веднъж докладвани ви следи всеки коментар.Затова така се получава.Аз рядко играя там,веднъж в месеца дали има не знам.Но мъжът ми е голям футболен фен и пише в разни групи,съответно "противниците" от другия отбор редовно го докладват и от година някъде го следи фейса с не знам си колко оредупреждения и няколко бана за акаунта дори имаше докато разберем как още преди да е написал нещо го блокирват.Така че най вероятно някой ви е докладвал за спам и сега ви следят коментарите.

# 777
От АРИАНА звъннаха днес... За Хайникен не е нужно вие да звъни те, имаше коментар по рано в групата на жена която се е обадила но са и казали че трябва да изчака да се свърже с нея организатора.

# 778
Някаква идея по кое време да регистрирам на швепс?Така ми се иска комплекта с чашата,а не ми се пада.Хубави снимки има в групата и ме радват 😊

# 779
Фейса има следящ алгоритъм за определени думи.Веднъж докладвани ви следи всеки коментар.Затова така се получава.Аз рядко играя там,веднъж в месеца дали има не знам.Но мъжът ми е голям футболен фен и пише в разни групи,съответно "противниците" от другия отбор редовно го докладват и от година някъде го следи фейса с не знам си колко оредупреждения и няколко бана за акаунта дори имаше докато разберем как още преди да е написал нещо го блокирват.Така че най вероятно някой ви е докладвал за спам и сега ви следят коментарите.
Пак не разбирам, защото не участвам в такива групи - във фейсбук си играя тихо и кротки игрите - т.е. не правя други публикации, не изказвам мнения, не участвам в дискусии... Премахнатите публикации са с тагнат човек + емотикон или просто една дума, последно "пъпеш"...

Общи условия

Активация на акаунт