Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 515
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Сега и аз четох оценките. Не че нещо ама то само мъже са писали или поне на първата страница само мъже излизат. А пък на един мъж явно администратора на страницата му се е скарал, че нямало такъв клиент в техните поръчки и защо бил пишел коментари като не е техен клиент. Joy
На адреса на фирмата пък в Дружба излиза печатницата на полиграфическия комбинат. Интересно ми стана, че явно те печатат планерите и тетрадките.
И не мога да разбера този бранд Виктория, българския клон ли са открили (защото сайтът и страницата са пуснати на 15. юни тази година) или са изкопирали логото на друга фирма пак ВикторияДжърналс. Ама поне да напишат victoria journals bulgaria.
На мен ми излязоха повече женски Smile Явно на всеки различно.

# 826
Не става ясно много-много кои са и какви са, но при тази “промоция”, единия планер излиза 15-16лв, или едната тетрадка с твърди корици е по 10лв. Грррррааааааммммм  не си заслужава!
Ако някой се нуждае от такава тетрадка, която аз наричам тефтер(само, че рекламна),  нека Ми пише, ще му подаря два броя.

# 827
  • София
Не става ясно много-много кои са и какви са, но при тази “промоция”, единия планер излиза 15-16лв, или едната тетрадка с твърди корици е по 10лв. Грррррааааааммммм  не си заслужава!
Ако някой се нуждае от такава тетрадка, която аз наричам тефтер(само, че рекламна),  нека Ми пише, ще му подаря два броя.
Ако ги няма тия промоции, не знам какво правят. Имайки предвид, че повечето им неща са 30+ лева, само луд(с извинение) човек би си купил.

# 828
Ако някой се нуждае от такава тетрадка, която аз наричам тефтер(само, че рекламна),  нека Ми пише, ще му подаря два броя.
Аз бих се възползвала, ако вече не са обещани. У дома сме много учащите и всичко е изписано вече, а ги бяхме насъбрали доста по едно време.

# 829
  • софия
Купила съм швепс 1.25 л, но нямат кодове. По какво се различават тези за играта?
Hа капачката пише J Schweppe, на етикета "Открий тайната на изискания коктейл" -  Приложение 2 има снимки

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 07:30 от zvаnchе

# 830
Не знам дали е споделяна досега:

# 831
Купила съм швепс 1.25 л, но нямат кодове. По какво се различават тези за играта?
Hа капачката пише J Schweppe, на етикета "Открий тайната на изискания коктейл" -  Приложение 2 има снимки
Да, ама само на теория. Просто си е тото да уцелиш код.
Скрит текст:

# 832
  • Sofia
Добро утро, в играта на швепс съм от първите, но нямам все още пратка, ако с а ин-тайм ще е много кофти за мен, защото от 22 ме няма 10 дни как не ми се иска баш тогава да разнасят, офисите им са на супер неудобно място за мен. Получавате ли известие предварително мейл или обаждане, защото интайм според мен нямат такова директно идват в деня....

# 833
За швепс ми направи впечатление, че код ми се пада под капачката на всяка сода 500 мл.
За сметка на това награда не ми се пада Joy

# 834
  • Sofia
Добро утро, от първите печеливши н а швепс съм, много странно нямам пратка, кой носи пратките им, аз от 22 няма да се намирам на адреса, дано баш тогава  да не идват, а ако са ин Тайм още по-зле за мен, те нямам идея имаха ли обаждане или смс и имейл или направо идват, те носеха на ДМ спечелени награди, адреса на офиса който предлагат да оставя пратката ако ме няма не ми е никак удобен и много далечен😡само дано е та седмица доставката....

# 835
Спечелилите бронзираща пудра от ДМ получихте ли я?
Не.

# 836
  • София, Дружба 2
Добро утро, в играта на швепс съм от първите, но нямам все още пратка, ако с а ин-тайм ще е много кофти за мен, защото от 22 ме няма 10 дни как не ми се иска баш тогава да разнасят, офисите им са на супер неудобно място за мен. Получавате ли известие предварително мейл или обаждане, защото интайм според мен нямат такова директно идват в деня....
И аз съм с награда от първите дни от швепс и все още я няма. Ин тайм се обаждат когато са пред вратата. Предварително не съм получавала известие от тях до сега в предишни игри. Дано да дойдат следващата седмица.

# 837
Да споделя разочарованието си от играта на Фибела с главата.... Е, няма по-голяма тъпотия!!!

# 838
Имам питане относно игрите в Метро.
Ако искам да участвам в играта с Фюзтий например, но картата, с която пазарувам не е на мое име, дали има проблем?
Преди време пробвах да се регистрирам в вякаква игра мисля на Маги и така и не успях, някой от номерата не ми прие. И сега се чудя дали това не е бил проблема, че картата не е моя.

# 839
Лео експрес носят колонките от Милка

Общи условия

Активация на акаунт