Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 684
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 975
В инстаграм изтеглиха ли победителите за Миринда и Алекс и Влади? Уж пише 16ти

# 976
Добро утро! Някой успя ли вече да си ползва без проблем  ваучера за гориво от Престиж? Чудя се да ходя ли да питам пак🙄

# 977
Преди време имаше игра на Петрол в Инстаграм и аз спечелих ваучер. Посочих си от къде да го взема, исках да заредя и в няколко бензиностанции ми отказаха, не знаели какво да го правят, включително и тази в която хо получих. Затова и сега не се включих , за мен са неорганизирани и служителите не са достатъчно информирани.

# 978
Миринда Алекс и Влади току що качиха печелившите иначе и аз нямам късмет нито с Морени вече 6 бележки,Милка 2 бележки и Жадетски 2 бележки и още други.И моя късмет си почива.Дано мрънкането помогне.Мрън.

# 979
В инстаграм изтеглиха ли победителите за Миринда и Алекс и Влади? Уж пише 16ти
Бяха пуснали стори,че удължават с още 1 ден.
Скрит текст:
Между другото ,ако някой иска да се тагваме в инста да ми пише ЛС. Grinning

# 980
Купила съм швепс 1.25 л, но нямат кодове. По какво се различават тези за играта?
Hа капачката пише J Schweppe, на етикета "Открий тайната на изискания коктейл" -  Приложение 2 има снимки

Ха ха, това го нямаше в правилата преди, сега са добавили тези етикети. Аз писах жалба до КЗП, дали са ги потърсили, та са решили да качат измислените снимки?

На 19.07. спечелих черпак от Верея и още не съм го получила. Има ли друг, който не си е получил наградата? Извинявам се ако е писано последните страници, но се включвам веднага след този пост, който цитирах и се връщам да ви чета.

# 981
  • София
Лятото явно не е моето време за игри с бележки . Разсеяна съм , топло ми е , коктейли... .Вчера си купувам Персил , всичко точно , мъжът ми ме пита искаш ли бележката , аз по инерция му викам- не . Естествено се сещам след време , но късно , в кошчето на Фантастико е . После си взех от друг магазин Жадецки , не съм видяла , че е на промоция и не стигат 0,30 стотинки.Оплаках се ... Все пак предпочитам лято да е , дори и без награди за мен.

Фейри искам да взема , но като не знам обектите ...

# 982
Бях писала на Хайнекен за нераздадените награди и днес получих отговор, че наградите са били повече от коректно регистрираните касови бележки. Оказа се, че от моите бележки нито една не е одобрена, защото не се виждат QR кодовете. Това е напълно възможно, защото бележките ми са от Кауфланд и да винаги дълги и съответно аз ги сгъвам така, че да се вижда продукта, датата и номера на бележките. Въобще не ми е хрумвало да гледам и QR кода да е видим на снимката. И въпреки че не печеля съм доволна от отговора - явно следят дали бележките са изправни и истински. Браво на организатора !

# 983
А къде им писа. Аз нямам награда, но още в правилата пишеше, че qr кода трябва да се вижда и аз така снимах.

# 984
  • Nesebar
Дойде куфара от хел (на стела са по хубави, този  няма да издържи дълго)

# 985
Получихме падълборда от Хел - огромен е, надувам е, с помпа, гребла и калъф в комплекта. Ще чакам мъжът ми да се прибере и да ми помогне да го разгледаме. Не ми е ясно как се транспортира това нещо Simple Smile
В Инстаграм се активизираха да правят игри, където искат да се качват снимки, дано и да имам късмет Simple Smile
Чакам Хейнц да звъннат да потвърдят чиниите.

# 986
Здравейте! По какъв начин се свързахте с Хайникен?  Аз съм в списъка с печелившите, имах неприети повиквания от някакъв софийски номер, но като върна обаждане се чува музика и никой не вдига. Пробвах да се свържа с тях като звъннах на номер за потребителя, който го има в техния сайт. От там обаче ми казаха, че те не отговарят за наградите и да чакам ново обаждане от софийския номер. Обаче минаха няколко дни и такова няма… Ще ме е яд ако изгубя наградата, защото това е единствената лятна игра, в която се включих. Бях решила, че късметът ме е напуснал и да не прекалявам с покупките, та като си видях името много се зарадвах. 😄

# 987
Най-накрая се записвам в темата с награда от Швепс.Джин "булдог" ,чаша и два тоника.Зжинът дали е хубав?

# 988
Здравейте, някой дали вече си получи продуктовия пакет от предната игра на Роден край?

# 989
  • София
Бях писала на Хайнекен за нераздадените награди и днес получих отговор, че наградите са били повече от коректно регистрираните касови бележки. Оказа се, че от моите бележки нито една не е одобрена, защото не се виждат QR кодовете. Това е напълно възможно, защото бележките ми са от Кауфланд и да винаги дълги и съответно аз ги сгъвам така, че да се вижда продукта, датата и номера на бележките. Въобще не ми е хрумвало да гледам и QR кода да е видим на снимката. И въпреки че не печеля съм доволна от отговора - явно следят дали бележките са изправни и истински. Браво на организатора !
Little rain, кога и къде им писа?
Аз писах на 8.08 в контактната форма на сайта на Загорка и още не съм получила отговор. Бележката на ММ е много ясна и си личи QR кода.

Общи условия

Активация на акаунт