Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 665
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте, някой дали вече си получи продуктовия пакет от предната игра на Роден край?
Аз все още не.

# 991
На Хайнекен писах на 15.08, отговорили са ми на 17.08.
zagorka@heineken.com е мейла

# 992
Не мога да ги разбера тези игри в Инстаграм. Изпращат ми съобщение, че съм спечелила награда и трябва да инсталирам някакво партньорско приложение уж безплатно, но е 7 лв. Това някаква измама ли е или така процедират

# 993
  • София
Не мога да ги разбера тези игри в Инстаграм. Изпращат ми съобщение, че съм спечелила награда и трябва да инсталирам някакво партньорско приложение уж безплатно, но е 7 лв. Това някаква измама ли е или така процедират
Измама е! Никой не иска да се регистрираш като спечелиш.Загледай профила,който ти пише-фалшив и направен като истинския,но с разлика в буква или символ.

# 994
Измама е! Никой не иска да се регистрираш като спечелиш.Загледай профила,който ти пише-фалшив и направен като истинския,но с разлика в буква или символ.
Благодаря, аз направих глупостта да последвам линка и това ми струва 7 лв. Дали съм се абонирала не разбрах, сигурно всеки месец ще си ги плащам

# 995
Коя е тази страница?
Напишете тук, за да няма и други опарени.

# 996
Е те на всяка страница с игра правят подобна с лека разлика, последват те ако си участвал и ако направиш грешката и ти да ги последваш ти пращат съобщението че печелиш и да им пращаш смс-а.
Намерих си десетина капачки на швепс регистрирах нощем ,денем ,на кръгъл час и както и да пробвах не става то с 6 награди на ден по-скоро шанса е да ме уцели падаща тухла отнякъде Laughing

# 997
Коя е тази страница?
Напишете тук, за да няма и други опарени.
Почти всички игри и,пращат такива съобщения. Не следвайте стъпките, които ви описват

# 998
Не пращат от игрите ,а от фалшиви имитиращи ги страници-като не можете да направите разлика  добре сте ги почерпили тия пари!

# 999
  • София
Сайта на Милка работи ли при вас?

# 1 000
  • София, Дружба 2
Сайта на Милка работи ли при вас?
Не.
Редактирам се: Сега вече работи.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 20:20 от Picky

# 1 001
# 1 002
Много ли ще се изложа ако попитам как всъщност се играе и какво се иска в играта на Фибела?

# 1 003
Натискате по екрана и главата се движи нагоре.
Много ли ще се изложа ако попитам как всъщност се играе и какво се иска в играта на Фибела?

# 1 004
  • София
Получих си ваучера за Емаг за две години попълване на анкети в Маркет линкс. 🙄 Нищо не пише, само цифри някакви. В Емаг пише, че ваучерите важат само за стоки, предлагани от тях? Така ли е наистина? Две неща ни трябват, а тях не ги предлагат от Емаг. Голяма тъпотия.

Общи условия

Активация на акаунт