Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 471
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 230
Хаха, м*мка му, егати наблюдателността трябва да имаш, а аз не съм от най-наблюдателните. Joy Joy Въобще не съм видяла, че и за към маратонка 3 е запушена тръбата, само за към 4 видях чашата. Blush

# 1 231
Юхууу с колонка съм от ОМВ и мастеркард

# 1 232
  • Велико Търново
Как разбрахте? При мен излизат като не обявени, а иначе в първото теглене получих известие 10 дни след обявяването.

# 1 233
Обадиха ли ви се?Имам пропуснато, на което не мога да върна обаждане.

# 1 234
Не мога да намеря предните постове.Някой помни ли Сибел от инстаграм,която беше спечелила няколко награди с различните си профили от Лидл и някой си (не помня кой ) ? Дали го оправиха тогава? Току що изтеглиха печеливши в една игра и гледам същата Сибел . Влизам в  нейния профил и на другия печеливш да видя сторитата за някоя нова игра и какво гледам-сторитата еднакви Grinning Няма как да е съвпадение,защото бяха някакви чуждестранни giveaways , също и се тагват една друга. А и Сибел в един от фалшивите си профили (които съм видяла в темата) преди се пишеше с 95 също. И след малко гледам-и двете си заключили профилите,т.е. не може да се видят сторитата повече Grinning
Но най-хубавото е,че и ''двете'' тагват основно фалшиви,неизползвани (вероятно пак нейни) профили,че дори и несъществуващи Grinning Та да не се чудите защо и как печели Grinning Нз има ли смисъл да се разправям изобщо.

Скрит текст:

# 1 235
То и това alien.girl95 май е нейн профил

И как тагваш някой на който не му се отваря профила? Междувременно е изтрит ли какво..

# 1 236

🏝 Нова игра на "Cappy" в някои Търговски обекти в страната от 29-ти август

✨️ Участващи опаковки” са всички вкусове от 1L на "Cappy" сокове, нектари и плодови напитки, в кутия или пластмасова бутилка.

( В промоцията не участва "Cappy Pulpy" )

Награди - 72 000 бр. Чаши 🎁

Условие - Покупка на 2 продукта "Cappy" от 1L кутия или бутилка 🌞 ( търкане на скреч поле )

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 16:50 от Станимир Иванов 641942

# 1 237

🏝 Предстои нова игра на "Cappy" в някои Търговски обекти в страната

✨️ Участващи опаковки” са всички вкусове от 1L на "Cappy" сокове, нектари и плодови напитки, в кутия или пластмасова бутилка.

Условие - Покупка на 2 продукта "Cappy" от 1L кутия или бутилка 🌞

Здравейте! Откъде е тази информация за игра на Капи и знаете ли по какъв начин ще се осъществява - с регистрация на бележка или скреч карта?

# 1 238

🏝 Предстои нова игра на "Cappy" в някои Търговски обекти в страната

Условие - Покупка на 2 продукта "Cappy" от 1L кутия или бутилка 🌞

Здравейте! Откъде е тази информация за игра на Капи и знаете ли по какъв начин ще се осъществява - с регистрация на бележка или скреч карта?
Играта е с търкане на скреч поле и е само за определени обекти , играта стартира на 29-ти август,  правилата може да намерите на сайта https://coca-cola.bg

# 1 239
  • София
Морени заспаха... Имам вече доста бележки без момента награда. Като си знам късмета, не очаквам голямата, но пък ядем вафли и леко почвам да се дразня от такова поведение. И се чудя дали да налива още в тях. Милка съм я от писала вече 1 година. Не само, че нямам късмет, ами и много солено почна да ми излиза

# 1 240
  • Sofia
2 броя сок за обикновена чаша - тази година са доста изискванията за награди - рекламни материали....

# 1 241
2 броя сок за обикновена чаша - тази година са доста изискванията за награди - рекламни материали....
Изисквания много , награди малко - играта ще е пак с онези талони където имат по 30-40 полета,  остава и сега като с Кока Кола пак от тези 30-40 полета само 4-5 да печелят и ще е пълен резил 😒 Обаче няма да се очудя и така ако стане , защото все пак Кока Кола организира тази игра 🥱😀

# 1 242
В мола брандират чаши. 1 бр чаша е 7 лв.
Иначе на Капи соковете ги увеличиха май. Последно на 2.80 съм ги виждала 1 л.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 17:28 от marinadp

# 1 243
Тези, на които им иска касова бележка въпросната "печеливша" най-добре правете снимки и пращайте на организатора, за да има повече сигнали и да си вземат бележка за в бъдеще и организаторите. Обикновено са няколко фирми, които организират игрите!

# 1 244
Писах на Морени , че не са обявили печелившите за Седмица 2 и 3. Отговорът беше  , че са изтеглени , и са получили СМС но не са обявени поради технически проблем. Ок! Но такъв отговор получих и от Милка - писах им на 3-ти , че не са изтеглили печелившите и ми написаха същото нещо и накрая теглиха на 4-ти вечерта и обявяваха тогава 🥱

Общи условия

Активация на акаунт