Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 442
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Здравейте на всички късметлии, а и не само, в тази тема. Благодаря за споделената информация, от скоро ви следя. За пръв път печеля - топка от Лоренц, обаче съм си хвърлила бележката. ( Не съм от тези с мнимите бележки). Simple Smile На същата бележка имах и бисквити Милка, не спечелих и съответно вчера като разчиствах портмонето хвърлих бележката. Имам я снимана, но това май не променя нещата. Така се зарадвах, че печеля и ще изненадам детето, но радостта беше кратка. Споделям с вас, защото знам, че ще ме разберете.
Май ще трябва да измисля някаква кутия, в която да събирам бележките. Вие как/в какво ги пазите?

# 1 261
  • Пловдив
Верано азур са изтеглили, с вино съм😀(с бележка от първата седмица)

# 1 262
Сега се присетих.... Какво стана с Хайнц, че имам чинии от там, а няма обаждане, няма нищо.... Някой с инфо?

# 1 263
Май ще трябва да измисля някаква кутия, в която да събирам бележките. Вие как/в какво ги пазите?
В началото започнах да ги слагам в една книга - и тя беше нещо като подарък от Лидл тези с точките. После обаче взе да ми се деформира едната корица и си ги прехвърлих в една папка с джобове. Време и е даже да я поразчистя пак.

# 1 264
Аз ги слагам в плик, в определено чекмедже.

# 1 265
Надписвам с молив бележките за коя игра са и ги слагам в кутия.

# 1 266
  • Пловдив
Аз имам едно малко чекмедже, в което прибирам всичко за игри - касови бележки, езичета, капачки, опаковки Joy
Като се сетя - разчиствам, но хич не е често (1 път годишно може би Rolling Eyes) ...не, че някога са ме изтеглили като резерва, но надеждата умира последна

# 1 267
Аз събирам бележките в джобове. Имам джоб за Кауфланд, джоб за Фантастико, джоб за Лидл. Така ми е най-лесно.

# 1 268
  • София, Дружба 2
Моите бележки са в прозрачен плик.

# 1 269
Щом я има снимана, не може ли да разпечата снимката?

# 1 270

Награда Пуф WTF ( What The Fanta ) - от 29-ти август в приложението Coca-Cola App

Участвай с 8 Coins - WTF ( What The Fanta )

Теглене на наградата - 3-ти октомври

# 1 271
  • Бургас
Вече мога да се похваля, че съм с Айфон от играта на Жилет. Редактирали са поста и са добавили кой какво печели. На косъм се разминаха с КЗП заради този си пропуск. Това е втората ми толкова скъпа и желана награда,  след Миелето от Ариел.

# 1 272

Награда Пуф WTF ( What The Fanta ) - от 29-ти август в приложението Coca-Cola App

Участвай с 8 Coins - WTF ( What The Fanta )

Теглене на наградата - 3-ти октомври
What the f*ck?! WTF. Много са смотани тези просто. Голяма борба за един пуф.

# 1 273
  • Русе
От OMV съм с бутилка..дет се вика утешителна награда за участието Simple Smile

# 1 274
Добро утро,
Бензиностанции ЕКО имат игра за барбекюта за гр.Варна и Бургас.Не съм чела условията,но https://www.eko.bg/activities/promotsii-2/bbq-promo-2022/
Редактирам се: Купуват се за 50лв

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 09:35 от Alize1234

Общи условия

Активация на акаунт