Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 317
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 440
Кой Куриер носи Мириндата?

# 1 441
  • София
Кой Куриер носи Мириндата?
Спиди

# 1 442
# 1 443
Ама аз си държа на Прингълса Joy
Скрит текст:

През по-голямата част от играта сайта им беше бъгнат!В кратките условия пише,че само един лаптоп ще подарят в този период.Сега и лаптоп и други аксесоари.Никак не мога да им разбера правилата.Някой има ли спечелил?Просто ми е интересно.

# 1 444
Направо не мога да повярвам как някой дето освен ,че не си е прочел условията, спори ,обижда и напада всеки,който му обясни неговото недоглеждане накрая в безсилието си го избива дори на вербална агресия. Имам усещането ,че ако бях обяяснила казуса на шест годишния ми син шеше да ме разбере. Хайде да не си вдигаме нервите взаимно, пийте едно валидолче и следващия път си четете условията ,независимо в коя част на екрана се намират.

# 1 445
  • Под Слънцето
Днес сутринта  куриер на Спиди ми достави стек Миринда на стълбите   пред работа.  Питах се как ще го нося.. пък то -- 6 кенчета. Сгънах ги в новата раница от Бостик.
Нищо не ми харесва като награда и се изключвам от игрите за некво време.

# 1 446
Момичета, някой има ли проблем с регистрацията на касова бележка за играта на Загорка? Изписва ми невалиден телефонен номер. Пробвах да го изпиша по всякакъв начин, с 00359 и т.н. но все едно и също дава. ☹

# 1 447
  • Дупница
Момичета, някой има ли проблем с регистрацията на касова бележка за играта на Загорка? Изписва ми невалиден телефонен номер. Пробвах да го изпиша по всякакъв начин, с 00359 и т.н. но все едно и също дава. ☹
+359

# 1 448
  • Б
Fairy от кой магазин купувате за играта? В Бс не съм видяла никъде къде ива промоция на тази игра.

# 1 449
Здравейте,спечелих бармански сет от швепс,какви данни трябва да изпратя?Blush

В правилата пише-трите имена,телефон,адрес.
Аз ги изпратих и след това получих формуляр,в който да попълня същите неща 🤷‍♀️
Благодаря!

# 1 450
Тениските на  Бушмилс с кой куриер идват?  Всички ли си ги получиха?

# 1 451
Подскок скок и здравец розов, в Болеро в Бургас я има играта на Fairy.

# 1 452
Да се разпиша. Не съм чела последните 15 стр. И аз не съм получила Миринда, а сме двама от сем. с тази награда. Ще помоля, който е спечелил раница или скейт от ИГ Миринда, да покаже, че са ми любопитни.

От ИГ вече попадам на некоректни игри/организатори. Чакаме едни хавлии от месец, организаторът чакал една от участничките да види заявката му за приемане, пък после да й пише, че е печеливша, пък после да ни изпрати на нас, останалите печеливши. Все едно сме в ДГ и не може другите 4 човека да си получим без тази жена ....

Топси, просто нЕмам думи, значи ти вече изпи Мириндата, а ние чакаме още. Head Band Не мога да ти простя, да си знаЙш.

Пуфът на Миринда удобен ли е? Иначе е красив , вижда се. Simple Smile
Имаме един пуф награда , но не успях да свикна нещо.

# 1 453
Жилет не качиха резерви вчера 🤨

# 1 454
Жилет не качиха резерви вчера 🤨
Дали изоцщо ще качат никой не знае, колко удобно. И аз проверявам и се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт