Звездни компромати - Август'22

• 336 125
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Защо ми се върти в главата, че Линда Еванджелиста беше гадже на известен италиански футболист? Или пък друга от това поколение манекенки. Мислех, че детето й е от него.

# 2 596
Бартез, но детето не е от него.

# 2 597
Адвокатът на Епстийн е открит мъртъв в апартамента си.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11146555/Jeffrey-Epstei … WPovC0_kf5XRE0M5o
Двамата са били много близки и са имали общи бизнеси през годините.
Това е 3тата смърт, свързана с това дело.
Отстраняват ги един по един! Кой ли ще е следващият? Mask
Епстин нали е и в пряка връзка със собственика на Виктория Сикретс. Чак се чудя дали и то старче не дърпа конеца от някъде....МНого гнусни всички.

# 2 598
  • Rock & Roll feeling ...
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11146555/Jeffrey-Epstei … WPovC0_kf5XRE0M5o
Освен Епстийн, кой е другия?

Явно е дебела връзката на тези със собственика на ВС, тъй като Лима се пенсионира преждевременно, поради скандала. Бяха я предупредили.

# 2 599
Какво е направила Адриана Лима?

# 2 600
Освен Епстийн, кой е другия?
Явно е дебела връзката на тези със собственика на ВС, тъй като Лима се пенсионира преждевременно, поради скандала. Бяха я предупредили.
Jean Luc Brunel, френски дизайнер, който имал модни къщи в Париж и им осигурявал моделки и малки момичета. Той беше осигурил като подарък  три  12-годинишни тризначки на Епстийн за рождения му ден. Rage Самоубиха го в затворническата му кулия в Париж.
https://www.bbc.com/news/world-europe-60443518

# 2 601
Силвестър сменил татуировката с лицето на жена си с кучето от Роки 🙄

Скрит текст:

# 2 602
Шакира и син
Скрит текст:

Ел Макферсън
Скрит текст:

Селена Гомез
Скрит текст:
Риана и Роки
Скрит текст:

Робърт Дауни-Джуниър и съпруга
Скрит текст:

Рита Ора
Скрит текст:

Джулиан Мур
Скрит текст:

Алисън Бри
Скрит текст:

Оливия Родриго
Скрит текст:

Емили Р.
Скрит текст:

# 2 603
Това франсе е изрод.

Лима казваше, че ще моделства до 40 годишна възраст, но се наложи да се пенсионира година по-рано, заради скандала. Предупредиха я, ето последното й дефиле :
Скрит текст:

# 2 604
Не знам до колко е вярна клюката,но някой скоро беше качил Алекс от Ергенът и се чудеше как се вписва в компанията:
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Aleks-ot-Ergenut-hvana … folk-diva-1334191

# 2 605
Естествено, че са я предупредили. И дефилетата на Ангелите на "Виктория Сикретс" скорострелно бяха преустановени. Rolling Eyes Тук става въпрос за огромен, много мощен интернационален педофилски кръг. Има много замесени.
Тялото на адвоката на Епстийн било престояло повече от седмица и трудно го идентифицирали. И някой беше коментирал "Да пишат на Бил и Хилари Клинтън, те със сигурност имат много снимки на тялото".Mask Бил Клинтън е доста замесен също.

Не знам и с принц Андрю какво става.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 22:55 от daizy_g

# 2 606
Аз се чудя защо не се шуми толкова около страчето на ВС? Във филма претендира че не знаел, не чул, не видял, не разбрал. Е как, с какви очи. Харчили твои пари, карали твои самолети, ползвали твои имоти и ти под земят ли си бил. Ни чул, ни видял.

# 2 607
На мен снимките от фотосесията на Линда Еванджелиста са ми абсурдни. Докарали са я на 30-годишна, при положение, че не прилича на нищо след интервенциите. Що за малоумие е да влезеш на корица на People пак с много ретуш, но с обяснения как са те осакатили, и после да правиш корица на Воуг, на която направо са те анимирали, след като преди това са те увили в скоч и са те натруфили в главата като клоун. Ужасно ми падна в очите. Но явно пари трябват, какво да се прави…

# 2 608
Всички замесени са си много наясно според мен и са се покрили като мишки. И кралицата много бързо махна титлите на принц Андрю и го пенсионира от кралските му отговорности.

Просто се молят да не стигнат до съд, щото преди да влязат в съда ги самоубиват.

# 2 609
А Клинтън как е замесен? Че и Хилари ...
Това, както и секс купоните на които Амбър и Мъск са се запознали, са ми много гнусни проявления.
Радвам се, че съм обикновен човек, а не човек с неограничени възможности, чудещ се как да се изврати още и от какво да опита. Чужди планети ще покоряват, а на нашата не можем да живеем достойно.

Общи условия

Активация на акаунт