Звездни компромати - Август'22

• 336 128
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 625
И на мен ми става жал понякога за звездите, но бързо ми минава като се сетя колко милиона имат в банковите си сметки. Дженифър и Бен ако искаха толкова спокойствие и уединение нямаше да се разхождат из центъра на Милано. Има толкова красиви малки италиански градчета, където няма да е тази лудница.

# 2 626
Вижте австралийските колеги на Роналдо какво правят.Joy
https://www.tmz.com/2022/08/25/aussie-rules-teammates-engage-wil … mises-punishment/
После откъде били тръгнали вицовете за футболисти...Grinning

# 2 627
Macaulay Culkin на 42. Чрд!
Скрит текст:

Chris Pine на 42. Чрд!
Скрит текст:

Melissa McCarthy на 52. Чрд!
Скрит текст:

Thalia на 51. Чрд!
Скрит текст:

# 2 628
Видях споделените снимки на Ел Макферън (пост 2607)и се сетих за тези на Лили Иванова. Защо е нужна тази силна обработка?!

# 2 629
  • София
Мария Шрайвър ... не знам какво се случва с лицето ѝ. Много е странна.
Скрит текст:
Гуинет Полтроу със сина си
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Лени Yellow Heart Ох, Лени...
Скрит текст:
Сестри Уилямс
Скрит текст:
Ева Лонгория ... много грозен тоалет
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:

# 2 630
Леле, каква хубава жена беше Мария Шрайвър, а сега от интервенции прилича на извънземно от старите филми.

# 2 631
За Бил Клинтън и Епстийн - има намерена картина в апартамента на Епстийн в Ню Йорк, на която Клинтън е изобразен като жена, бях я пускала тук, в една от темите. Нещо като my bitch е бил сигурно на Епстийн...

# 2 632
  • софия
За Бил Клинтън и Епстийн - има намерена картина в апартамента на Епстийн в Ню Йорк, на която Клинтън е изобразен като жена, бях я пускала тук, в една от темите. Нещо като my bitch е бил сигурно на Епстийн...
Ето
Скрит текст:
Цитат
На портрета Клинтън позира в Овалния кабинет с обувки с червени токчета, облечен в синя рокля, която прилича на тази на Моника Люински.
Роклята също много напомня тази, носена от Хилари Клинтън в "Кенеди център" през 2009 г.
Бившият президент се усмихва, отпуснал се във фотьойл.
Оригиналната картина се нарича „Parsing Bill“ и е на австралийско-американската художничка Петрина Раян-Клайд, въпреки че не е ясно дали Епстийн е купил платното или негова отпечатка.
Райън-Клайд я представя на своето дипломиране в Нюйоркската художествена академия през 2012 г.
Не харесвам източника, но в случая не е от особено значение.
Daily Mail

# 2 633
Джей Ло и Бен Афлек са направо абсурдни. Едва ли имат нужда да обикалят магазините и да си напазаруват, след като брандовете им изпращат безплатни продукти всеки месец и предоставят агенти на локация, които да им представят колекциите си. Бен разглежда бижута със слъчеви очила, Джей Ло прехвърля няколко парцалчета да си хареса нещо. После той я изчаква пред магазина пушейки цигара, като един истински отегчен от шопинга мъж, на който жена му е изпаднала в безвремие вътре.
Освен тях май само Анжелина прави такива публични шопинги.
Гледам нито Гуинет Полтроу, нито Лени Кравиц са си извикали папараци.

# 2 634
  • София
Сиара
Скрит текст:
Деми Ловато с гаджето
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Айрленд Болдуин .... не е хубаво така да се говори, но я намирам за грозновата. А, майка ѝ. Ким е страхотна.
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:

# 2 635
  • Бургас
Бен и Джен-голям правеж, голямо чудо. Вече си мисля,че всичко е менте там. Толкова пък да е преекспонирано. Май им е много важно да са в пресата, сигурно в програмата на асистентите им е записано кога да свикат папараците пред вратата и да поемат на турне по улиците. Да се асоциира с тях обикновеното семейство-ето, и тя се колебае какво да вземе и какво да остави, той е скучаещ и отегчен.

Нещо не четох отзиви за последния й филм, където беше попрезряла булка и й избяга жениха.

# 2 636
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Направо се задавих с кафето си като видях Мария Швайвър. Трябва да има надпис за тези и снимки, отваряйте на своя отговорност. Не е това, че остарява, всички ще остареем. Не, тя е като някое извънземно, не прилича на човешко същество в лицето, брутални снимки.

# 2 637
На Лили Иванова на концертите нали уж е забранено да се снима с телефон? Кога хората ще осъзнаят, че после снимките за нищо не стават и ще се насладят на концерта с всички сетива, а не през екрана на телефона?

Всяка песен на Дуа Липа стига на върха на музикалните класации (UK), не знам кой стои зад нея, но е супер успешна.На външен вид обаче ми е много антипатична и крива в лице.

Алекс от Ергенът пък беше доста инфантилна и куха, така че 18 годишния брат на фолкаджийката сигурно е идеален партньор към момента.Друг няма да може да я изтрае.

# 2 638
Малко ретро снимки

Джулия Робъртс
Скрит текст:

Ален Делон и Роми Шнайдер
Скрит текст:
Скрит текст:

Барбара Стейзънд и Луис Армстронг
Скрит текст:
Скрит текст:

Моника Белучи
Скрит текст: