Звездни компромати - Август'22

• 336 112
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 685
  • Glasgow
Риана в оскъдна рокля, а мъжът и май по бронежилетка 🤐
Скрит текст:

# 2 686
На Риана не и пука на дебелото дупе 😉 Тя си е млада милионерка, която си има всичко. Може да си позволи да си походи малко и дебела, особено след раждането. Иначе с по-подходящи тоалети, ще е много по-добре, ама...

# 2 687
Момичето с Пике просто не е слаботелесна. Едва ли е бременна. Обаче с тоя тоалет наистина е рай за папараци, всяка снимка й е кофти.

# 2 688
Ъх, на мен малко в повече ми дойде филма за ВС, макар че там няма нищо кой знае какво. Но самите факти и предполагаемите действия са отвратителни. Аз се бях настроила за моменти зад сцената около ВС, моделите и шоутата, а в крайна сметка получих филм за Епстин. МНого ме изненадаха.

Кой е филмът?

# 2 689
  • вкъщи
Гледам Сашка Васева по бТВ ... Много има още да се възстановява. Направо ми се стегна сърцето.

# 2 690
Гледам Сашка Васева по бТВ ... Много има още да се възстановява. Направо ми се стегна сърцето.
И мен! Но каква сила да се покажеш по телевизията в такъв деликатен момент, в който лесно можеш да бъдеш уязвен.
П. С. Петя Дикова е тотално неадекватна като водеща.

# 2 691
  • София
И аз гледах Сашка. Мозъчен тумор колкото яйцене не е шега работа. Личеше си, че има проблем със зрението.
Не съм фен на творчеството и, но имам мнение за нея като човек. Имам чувството, че е добродушна и чистосърдечна. Качества, които са кът в артистичните среди. Личи си, че обича публиката си и пеенето пред хора и липсва.
Дано се възстанови и продължи да прави това, което обича.

# 2 692
Веднъж съм била в заведение, в което пя Сашка, приятелката ми много искаше да се снима с нея. Сашка беше супер любезна, засмяна, позира за снимка с всеки, който пожела. Дано се оправи жената и да си е добре.

# 2 693
Сашка Васева е с ума си и това е прекрасно! Вярвам, че ще се оправи. Не съм фенка на музиката й, но споделям мнението, че е добра душа и наистина обича публиката си.
Петя Дикова наистина беше неадекватна.

# 2 694
Александра от "Ергенът" е отрекла, че е гадже с въпросното момче. Каза, че нейният приятел не го е показвала все още и пишат само глупости.

Криси и Джон Леджънд
Скрит текст:
Петкановица пак ползва детето за реклама
Скрит текст:
Зейнеб
Скрит текст:
В. Червенкова
Скрит текст:
Гъмзата и деца
Скрит текст:

# 2 695
На Риана не и пука на дебелото дупе 😉 Тя си е млада милионерка, която си има всичко. Може да си позволи да си походи малко и дебела, особено след раждането. Иначе с по-подходящи тоалети, ще е много по-добре, ама...
Милиардерка.

# 2 696
Е то на 18 години са си още деца. И аз съм на 35, не си представям да се хвана с тинейджър Rolling Eyes По-скоро бих го осиновила, и бих му сготвила ...

# 2 697
  • Glasgow
Червенкова наистина ли ги качва тези върхове 😲Браво на нея

# 2 698
  • Sofia
Вчера я гледах в Преди обед/повторение/,разказваше за вторият изкачен връх 🤔

# 2 699
Киану Рийвс - пещерния човек в костюм! Joy

Общи условия

Активация на акаунт