Звездни компромати - Август'22

• 336 107
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 700
Гледам сега повторението със Сашка Васева по БТВ+2. Но не хванах началото. Сподели ли как е със зрението и дали ще има подобрение, защото ми се стори, че не вижда.

# 2 701
Вчера в един спа комплекс беше Вая,бившатата жена на съпруг Номер 3 на Мара,с децата

# 2 702
Много харесвам Киану, цялостното му поведение и всичко. Обаче като се носи като клошар не ми е баш. Не държа да е в костюм с вратовръзка или квото и да е, но поне да не изглежда като до сега спал до контейнер/пейка в парка. Тая коса и брада също не му правят услуга в този вид. Знам, че не е по това той, но все пак малко поддръжка и нормални дрехи няма да му навредят.

Не знам дали ще се отвори този линк от ФБ, но Бен и Джен изглеждат чудесно, съвсем в кондиция, съвсем като неотегчена и алкохолизирана двойка.

# 2 703
Относно Риана, не забравяйте, че не отдавна роди. Да, има жени, които се възстановяват много бързо и влизат във форма, било то със страхотна генетика, било съчетано с много упражнения и режим. На фона на успеха, богатството и красотата, която има, абсолютно й е ,,позволено” на Риана да бъде майка и не винаги в отлична форма. Като я гледам сега с приятеля й, се сетих Drake колко я обичаше. Дожаля ми малко за него- направиха страхотни хитове - Take care, Work, e.t.c. Винаги като мъж обаче сякаш беше в нечия сянка- Риана така и не преживя Крис Браун, поне на мен така изглеждаше. Не беше голямата й лобов Дрейк, а после друг стана баща на детето й. Предполагам му е доста кофти от този факт.

# 2 704
Крис Браун не беше ли този, който я преби? За каква непрежалима любов може да става дума

# 2 705
Дженифър спретнала концерт за Бен на сватбата.
Скрит текст:

Ан Хатауей
Скрит текст:

Сиена Милър
Скрит текст:

Гуинет и Кейт Хъдсън
Скрит текст:

Ева Лонгория
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:

Жизел Бюндхен
Скрит текст:

София Вергара
Скрит текст:

# 2 706
Крис Браун не беше ли този, който я преби? За каква непрежалима любов може да става дума
Точно той. По- често се случва, отколкото си мислим. Той беше първата й и голяма любов.

# 2 707
Голяма грешка на БТВ с Пипи в тая роля… Според вас Сашка Е ли в състояние да пее на сцена?

Бях на един от последните концерти на Роксет, където изведоха Мари и я сложиха на един стол абс безпомощна. Беше…. Не знам. За мен сцената не е за това.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 13:48 от Мак

# 2 708
Не! А Пипи е набедена за журналистка както и баща й. Simple Smile)) Жалко за Сашка в смисъл това, което и се случи но тумор в главата не е шега работа и носи много последствия и след успешна операция. Казвам това от личен опит в семейството ми. Разбираемо е на жената да и се ще да пее отново, не разбираемо е за ме от много време напъна на разни журналисти да си качват рейтига на гърба на пострадали и изстрадали хора.

# 2 709
Голяма грешка на БТВ с Пипи в тая роля… Според вас Сашка Е ли в състояние да пее на сцена?

Бях на един от последните концерти на Роксет, където изведоха Мари и я сложиха на един стол абс безпомощна. Беше…. Не знам. За мен сцената не е за това.
И аз затова си мислех, но се поставям на мястото на артиста. За тях сцената е живот. А може би публиката трябва да свикне да вижда идолите си и в лоша форма, и да ги подкрепя.
Не знам...

# 2 710
Мари, Сашето вижда само силуети.
Много мъчно ми стана за нея. Още е много млада, а съдбата и е доста тежка. От жизнерадостният и леконравен човек е заприличала на призрак. Смирен. Жената, която беше фурия.
Пожелавам и да се оправи, доколкото може, разбира се.

# 2 711
Пипито Дикова била завършила в Лондон медии, театър и превод. Манджа с грозде, за която татко и е платил колкото 1-2 апартамента. Да беше си останала с преводите. Ама пусти болни амбиции

# 2 712
А какво стана с ресторанта Дениз … няколко пъти минавам оттам … все е затворено, без признаци за живот ?!

# 2 713
Сигурно летен отпуск.

# 2 714
Вчера ми попаднаха клипчета от профила на Дениз в онзи п@рно сайт за феновете.
Скрит текст:
Ужасна пропаднала  гледка, общо взето
Скрит текст:
акцентира само върху задника си с всякакви атрибути /в него/ .
Не доумявам как някой плаща по 30$ на месец, за да я следят там … лудост.
Тя май и Андреа и всичко други са доста активни там……

Галена Alien
Скрит текст:

Бачорски, жена и дете. Тя изобщо не изглежда на 24г
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт