Звездни компромати - Август'22

• 336 106
  • 3 213
  •   2
Отговори
# 2 715
  • София
Хахаха бебнцето изглежда просто като един Мини Бачорски 😃😃😃

# 2 716
Бачорски вчера беше на гости в темата. Повече време със семейството му пожелавам. Blush

Галена нещо не ме кефи как си е изпилила лицето.

Дано Сашка Васева си възстанови зрението, искрено й желая здраве. Blush

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 16:03 от daizy_g

# 2 717
Бачорски са му заредили един щендер на Кока-Кола отзад 😵💫

# 2 718
Точно вчера попаднах на стара снимка на Галена и Преслава. Направо да вадят нови актове за раждане, това не са същите хора.
Скрит текст:

# 2 719
Е на тази снимка са просто диви селянки и двете Simple Smile

# 2 720
Бачорски са му заредили един щендер на Кока-Кола отзад 😵💫
Жена му има РД и са в някаква скъпа вила в Созопол. Вътре изглежда готино,
Скрит текст:

# 2 721
Вчера ми попаднаха клипчета от профила на Дениз в онзи п@рно сайт за феновете.
Скрит текст:
Ужасна пропаднала  гледка, общо взето
Скрит текст:
акцентира само върху задника си с всякакви атрибути /в него/ .
Не доумявам как някой плаща по 30$ на месец, за да я следят там … лудост.
Тя май и Андреа и всичко други са доста активни там……

Галена Alien
Скрит текст:

Бачорски, жена и дете. Тя изобщо не изглежда на 24г
Скрит текст:

Сериозно ли е на 24 години ?!!
А той на колко години е ?

# 2 722
30 и няколко

# 2 723
Е на тази снимка са просто диви селянки и двете Simple Smile
Сега също са такива, макар и по-тунинговани.

# 2 724
Хубаво тяло обаче има жената на Бачорски.
Иначе изобщо не ми харесва, но тялото ѝ е хубаво ✌️

# 2 725
Прочетохте ли новината за Андрея? Не била в Турция да се оперира разкласително, а да се оперира от рак. Имала и проблеми с кг, а раздялата с Кубрат влошила здравето... Подозирам че се прави на втора Анджелина...

# 2 726
Това интервю със Сашка Васева беше нелепо. Не разбирам защо човек със сериозни здравословни проблеми ще призовава от телевизията меценати да ѝ помагат и да моли за участия? Видно е, че ѝ липсват мутренските години, в които е била център на внимание и сега отчаяно иска това да се върне. Не може здравословно състояние да е повод за суета и демонстриране на поредната неадекватност. Sorry, but not sorry.

# 2 727
Дрю Баримор е обвинена в расизъм, защото качила видео как се смее и забавлява под дъжда. През май чернокожи мъже качвали клипиве как тичат радостно в полета. Видеата се превърнали в тенденция и сега те ябвиняват актрисата, че се опитва да „отхвърли“ черните творци и се държи като "колонизатор" който ограбва трудът им.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11151537/Drew-Barrymore … er_dailymailceleb

# 2 728
Това интервю със Сашка Васева беше нелепо. Не разбирам защо човек със сериозни здравословни проблеми ще призовава от телевизията меценати да ѝ помагат и да моли за участия? Видно е, че ѝ липсват мутренските години, в които е била център на внимание и сега отчаяно иска това да се върне. Не може здравословно състояние да е повод за суета и демонстриране на поредната неадекватност. Sorry, but not sorry.
Не е точно така. Аз я разбирам напълно, защото съм го наблюдавала и при друга позната, преминала през операция точно на рак в мозъка. Върна се на работа изключително бързо след операцията в доста лошо здравословно състояние. Аз като я видях почти се разплаках,толковазле изглеждаше. Отне и много, много месеци и усилиена рехабилитация да се възстанови, имаше и странични проблеми с вестибуларния апарат и едва ходеше в права линия. Обаче твърдо идваше всеки ден на работа и то не заради заплатата. Казваше, че има нужда от това, защото ако се затвори вкъщи по цял ден ще мисли само най-черното - как почти не е умряла, колко е била зле операцията, как сега е едва ли не сега е половин човек (нейни думи, не мои)... Така че работата и беше един вид психотерапия на травмата.

# 2 729
Разбирам, че човек се нуждае от работа, за да не мисли само за болестта, но не може да се използва здравословното състояние и съжалението като възможност да се кани по участия, да се върне старото време с кръчмите... Повече суета, отколкото смирение долових аз в това интервю. Човек винаги може да си намери работа, хоби и подкрепа от хората, без да е нужно да се призовават "меценати" да помагат от телевизионен ефир. Защото Сашка Васева явно е направила страшни произведения на изкуството през годините.

Общи условия

Активация на акаунт