Звездни компромати - Август'22

• 335 804
  • 3 213
  •   2
Отговори
# 3 120
Eee, за първи път да ми хареса нещо от Тоца. И аз много обичам яйца, гъби и сирене. Kaкво стана с Константин и въпросното изнасилване, някой знае ли? Не мога да намеря нищо.

# 3 121
  • София
Лейди Гага
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:

# 3 122
  • София
А защо постоянно трябва да сме информирани за селската домашна софра на това семейство? На мен лично ми се повдига от хранителните им азиатско-разложки вкусове с аромат на козе сирене. Close

# 3 123
  • Glasgow
Азиатско разложки🤣🤣🤣верно е манджа с грозде

# 3 124
Еее,ти пък котлон 🤨
Специална скара за тепаняки 🤑

Това открих,но не видях цената
http://www.bisbg.com/bg/gril-tepanyaki-nastolen-plosak/tepanyaki … oni-elektricheski
Тепанякито си е тепаняки. Тук в тези новите видеа става въпрос за един готварски плот, върху който като сложиш специалната подложка /котлона/ готвиш. Тази подложка където и да я сложиш на плота - готвиш на нея. Около нея плота е студен.

Аз и преди съм го казвала - много симпатизирам на това семейство. Гледам им клиповете с кеф. Радва си се жената на мъжът и семейството си, и си го показва. Те са си нейната гордост. Не е накарала никой на сила да я гледа.

# 3 125
За Горбачов и Раиса- наистина са били голяма любов, още навремето, като ги даваха постоянно по разни визити и събития, си личеше с каква любов се гледат. Медиите през онези години се чудеха постоянно какво компрометиращо да изнамерят за тях и единственото, което успяха да измислят, беше да й лепнат прякора "Раиска- туристка". Честно казано, не очаквах, че след смъртта й Горбачов ще живее още толкова години, мислих, че няма да успее да я надживее с много.
А, фън факт за мен- за пръв път разбрах за бранда Луи Витон след като гледах рекламата с Горби. Sunglasses

# 3 126
Гъби с яйца? Бляк. Иначе яко се бъзика Антония.
Аз не мисля, че се бъзика Тоци. Жената искрено си вярва, че всички ѝ завиждат и че е чудо невиждано... направо си е за диагноза. А мъжът ѝ явно хич го няма в акъла, щом с охота се включва в този цирк.

# 3 127
  • София
Аз и преди съм го казвала - много симпатизирам на това семейство. Гледам им клиповете с кеф. Радва си се жената на мъжът и семейството си, и си го показва. Те са си нейната гордост. Не е накарала никой на сила да я гледа.

Ама и аз им симпатизирам, особено на Тати Бати. Но това не ми пречи да се дивя на лошите им вкусове. Simple Smile

# 3 128
  • София
Тоца няма грам чувство за хумор или себеирония. Изобщо не ни мята по пързалката, сериозна е в писанията си. Смята, че всички й завиждаме и това я амбицира за достигане на нови висоти.

# 3 129
Въобще не се бъзика Антония.

# 3 130
  • Glasgow
Кога са го взели този имот на голфа или просто са на почивка там ? до миналата година се снимаха от банско от един комплекс...

# 3 131
  • София
Никак даже не се шегува Батинкова. Тази госпожа няма никакво чувство за хумор и самоирония. Толкова на сериозно се е взела, че ако кулата й от карти се срути, защото всичко се случва в тоя живот, направо ще се срути и тя.

# 3 132
  • При семейството си
Кога са го взели този имот на голфа или просто са на почивка там ? до миналата година се снимаха от банско от един комплекс...
В Пирин голф се отдават и под наем (дългосрочен) къщи, апартаменти, та може и да е такъв случаят.
Много са ми интересни и мои познати във фейсбук, защото тя и там е активна, които ни уведомяват какво са хапнали днес и колко пъти са отишли до WC.

# 3 133
Леонардо ди Каприо се е разделил с Камила. Тя е вече 25, а той не ходи с такива девойки Simple Smile
Ако наистина се е разделил с нея по тази причина, този има някакъв сериозен проблем
Минава им срока на годност на девойките и ги зарязва. Само че ситуацията с Камила е още по-отвратителна, защото я е познавал от 12-годишна. Интересна статистика на връзките му, последно обновена 2019.
Скрит текст:

# 3 134
Леонардо ди Каприо се е разделил с Камила. Тя е вече 25, а той не ходи с такива девойки Simple Smile
Ако наистина се е разделил с нея по тази причина, този има някакъв сериозен проблем
Минава им срока на годност на девойките и ги зарязва. Само че ситуацията с Камила е още по-отвратителна, защото я е познавал от 12-годишна. Интересна статистика на връзките му, последно обновена 2019.
Скрит текст:
https://www.instagram.com/reel/Ch62d9cArRF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
В ИГ едно клипче по повода.

Общи условия

Активация на акаунт