Мнения за Flip bg

• 35 387
  • 22
  •   2
Отговори
# 15
  • София
В описанието на телефоните по принцип пише, че поддържат e-sim. Искате да кажете, че лъжат и в описанието?

# 16
Аз пък съм меко казано разочарована от Flip.bg.
Видях,че всички ги хвалят и реших да поръчам от там. 
Поръчах конзола от тях, чаках си доставката пет дена, само да за разбара, че конзолата ми има проблем. Щом си пусна играта, конзолата прегрява и се изключва, въобще не може да се играе на нея.

# 17
Просто връщате. Все пак са употребявани продукти, кой ги знае колко и как ги тестват..

# 18
Да, flip.bg са мошеници! Не им се доверявайте. Вчера си купих iphone 14 жълт, отличен. Доставиха ми лилав, с драскотини и неработеща батерия. Въобще нищо не тестват. Поредната пирамида.

# 19
Недейте да купувате нищо от flip.bg.
Хора си продават счупените телефони на тях за жълти стотинки, flip.bg ги почистват и ви ги продават с стотици левове отгоре.

Купих телефон от тях – не работеше микрофонът, не можех да проведа разговор въобще. Върнах го. Купих втори телефон – не се зарежда изобщо.

Всеки път, когато трябва да върнеш техен счупен телефон, се започва едно и също: дълги онлайн формуляри, ресет на телефона, бекъпи, изпращане, стоене без телефон, докато „проверят“ повредата, после чакане да върнат парите, нова поръчка… и всичко се повтаря отначало.

100% съм сигурен, че повечето хора просто нямат нерви да минават през това и не връщат втория или третия дефектен телефон, купен от тях.

Не е случайно, че нямат профил в trustpilot.com, където истински клиенти могат да оставят мнения – плащат, за да не се виждат негативни отзиви из интернет.

С 200 лв отгоре си купете нов телефон от истински магазин – не си причинявайте това главоболие с развалена стока.

# 20
Имат профил в trustpilot, на оригиналния им сайт - https://www.trustpilot.com/review/flip.ro

# 21
Преди малко ремонтирах един iPhone 14 Pro Max купен от там.Вътре сложена китайска батерия с кабелче което "лъже" че е оригинална батерията, за да не дава грешка.Ламаринките върху конекторите въобще не са си направили труда да ги слагат обратно и при най-малкото изпускане се откача нещо.Работата е на конвейер, телефоните са събирани от кол и въже......

# 22
Има ли някой продавал телефон на флип? Вчера тествах колко ще дадат за един апарат и ми предложиха близо 270лв. Днес вече реших да продавам и пращам и хоп цената е 200лв....70лв за една нощ не се е обезценил. Някой с наблюдения за подобни случаи?

Общи условия

Активация на акаунт