Лидл 166 - августовска жежка

• 77 360
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 855
Прилага се отстъпката за 50 лв, за останалите не.
Така съм пазарувала много пъти с такива условия. Не е нужно да дебнеш сметката.

# 856
Два дни поред ходя за кафе Лаваца от промоционалното - няма. Купих от контрафилето, на етикета на самата опаковка пише 7,49, но на касата излиза на 6,99.
При мен в центъра на гр. София няма и от двете.
Днес успях да взема от кафето Лаваца на промоция от Лидл София 172             
   гр. София, ул. Тодор Каблешков №28, имаше доста бройки. Ако сте от София, разбира се.

# 857
Докато видя въпроса и вече са отговорили за купона от -10%. За сумата над 50лв просто не се прилага отстъпката, макс. от него ще е 5 лв отстъпка, ако сумата е 75 лв примерно. Но пък ако пак сте купили и нещо ученическо и сумата е над 50 лв, пращат новия купон за нови -10%.

П.п. Забравих да кажа за шампоана с арган и портокал- че реших да го пробвам заради точно тази комбинация - за моята дълга коса е добре, няма обем, но и не слепва и придава блясък. Взех и балсама днес, но няма да го пробвам точно днес.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 13:23 от fenyx

# 858
Взех си блендерче, но не му работи първа степен, ще го връщам Rolling Eyes Не ми пречи че липсва степента, но се опасявам, че ако нещо са вързани неправилно жиците вътре може да не изкара дълго. Ако знаех, че е с пластмасова кана нямаше да го взема въобще, ама нали ентусиазъм тука по темата, а и на външен вид е хубавичко. Инженерингът му е много добър иначе, каната лесно зацепва на място, капачката и тя има точно положение, чашката в капачката е мерителна, помислили са хората за всичко. Просто прилича на играчка Satisfied Пластмасите и уплътненията изглеждат много тънки на пипане, но като функция е съвсем нормално. Харесва ми колко е лек и ефирен 😁Бръмнах едно ягодово смути, много добре го насечка, докато го завъртя два пъти и стана съвсем гладко, много е скоростен. Въобще дава много добър резултат и само ще го сменя с друг екземпляр. Цената му е наполовина от другите евтинджоси и претенциите ми са съответстващи ¯\_(ツ)_/¯

# 859
  • Sofia
Взех си блендерче,.... Ако знаех, че е с пластмасова кана ...
Кой тоз, не можах да открия блендер.

# 860
Последно, пуска или не пуска вода месото?
При мен пусна доста вода. Сложих сурово в дълбока чиния на мивката и стоя така около час преди да го сготвя.

# 861
  • София
Такъв циркуляр има в Перник Изток. В момента съм в магазина. 7-8 броя са

# 862
Блендерите са да вида, едните са със стъклена кана, а другите с пластмасова.

# 863
  • София
Някой търсеше от градинския уред 4 в 1. - 399.99лв. Перник Изток поне 5 броя

# 864
  • Sofia
... П.п. Забравих да кажа за шампоана с арган и портокал- че реших да го пробвам заради точно тази комбинация - за моята дълга коса е добре, няма обем, но и не слепва и придава блясък. Взех и балсама днес, но няма да го пробвам точно днес.
И аз го взех, ама проба на моята дълга коса... след време. Wink

# 865
Смених блендерчето. Беше ми странно обаче, че първо ни върнаха парите, а после си платихме новия което според мен е излишна занимавка. Дори не трябваше да обяснявам какво точно не му работи, толкова бързо се съгласиха, че взех да се съмнявам дали пък не знаят че цялата партида е скапана и имат много върнати Satisfied Но определено новата бройка изглежда по-солидна и моторчето звучи по-добре. Гледам че пускат цяла такава кухненска серия с акцент "дърво", но скоро не сме чупили други неща и не мисля да подновявам 😁Стария ми ръчен блендер рядко излиза от шкафа, така че няма да се харча за такъв, иначе на вид много ми харесват. Такива времена настанаха, да работим с различни уреди не в тон Smile

Направи ми впечатление че за пореден път липсват свинските вратни пържолки, озадачаващо, малко ли зареждат, хората ли много ядат Thinking Тези дни мислех да готвя със зеле и ядец, ядохме постно. Но пък си взех телешки пържолки, видях намалени. Много им е тлъстото, ще ги правя в бавноготвещата тенджера, затрупани с картофки и докато се разпаднат, па ако ще да е обида за цялото кравешко население Smile

Заредих се с четири кутии сладолед на клечка тип Милка, у нас много върви на клечка, а като взема кутия стои ¯\_(ツ)_/¯ Взех и чипсове, защото тези дни ще се ходи пак на мач. Преди седмица ходих да гледам футбола за пръв път от сто години и се оказа забавно, изкарах до началото на второто полувреме и чак тогава извадих телефона да си джиткам, ама те нашите печелеха и без това и нямаше драма Satisfied Ядохме хамбургери в антракта, но много се събира да си платиш и билет и манджа, затова следващия път ще мъкнем чипс Hands V

# 866
  • Sofia
Да ти е честито, Ефибуш!

# 867
Смених блендерчето. Беше ми странно обаче, че първо ни върнаха парите, а после си платихме новия което според мен е излишна занимавка.

Явно е някаква счетоводна особеност. Наскоро върнах дефектна стока в Декатлон на стойност над 650 лева. Но не можеше да ми я сменят - върнаха ми пари и пак си купих нова.

# 868
Тук ли се търсеха етикети с мустаци?
В брошурата на тмаркет за другата седмица ги има.

# 869
Много хубави етикети имаше при нас. На мен не ми трябват засега ама ги разгледах Wink
Взех от флуида за коса. Последните 2 бройки.
Стетолизиращата кутия дали върши някаква работа. Видях я за 30 лв и все се чудя дали да взема.

Общи условия

Активация на акаунт