Лидл 166 - августовска жежка

• 77 306
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Сега се сещам, че преди няколко дни в нашия Лидл имаше цяло кашонче от това масло с етикети за преоценка. Дори може би бяха за 50%. Освен да им се е задържало много и затова да пускат такива щедри купони.

# 991
И аз си помислих, че има нещо гнило с това масло. Просто ставам мнителна, когато искат да ми пробутат нещо на подозрително ниска цена Smirk. Тук дори за без пари почти Smile

# 992
Явно ще имат някаква нова стратегия с купоните. На мен най-накрая са ми дали за нехранителни. Не можах да повярвам.
В тази врйзка подарявам : Подарени
Скрит текст:

Скрит текст:
Сега остава да спечеля и нещо от скреча, че сигурно повече от месец все другия път😀

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 14:32 от tara 2

# 993
И аз подарявам тези
Скрит текст:

# 994
  • Sofia
..Много хубав купон! Скоро да пуснат и други не боклуци за по 1ст и ще е чудесно!
Аман от стафиди, бисквити, пръчици, бири
Да пуснат купон, ама като я няма стоката....кел файда...
Излагация... напоследък всички се излагат здраво...

# 995
Днес нямаше изобщо рози и хризантеми рязан цвят. Така ли е навсякъде или пак само при нас има липси?

# 996
На мен тоз купон с маслото ми е безсмислено зарибителен Simple Smile Да обикалям 5 лидъла за едно масло.. ще загубя повече време и пари, че да го търся. А и ще потроша излишни за нещо друго от тия магазини...
А защо на мен не ми се падат никакви избрани купони Sad Sad Sad

# 997
Имам някакъв купон за бира Аргус в стъклена бутилка - вчера само погледнах (нямаше как да нося такива покупки) - ами нямаше точно такава като от купона, празно на рафта под етикета ѝ …

# 998
  • Пловдив
Ходих в друг филиал тая сутрин и там нямаше от део спрея Сиен. Никакъв.

# 999
Имам някакъв купон за бира Аргус в стъклена бутилка - вчера само погледнах (нямаше как да нося такива покупки) - ами нямаше точно такава като от купона, празно на рафта под етикета ѝ …

моят пък купон изчезна!
сега пак се появи Wink

# 1 000
Ами то е ясно, искат да зарибят нов клиент. То си пише "подарък" , а не нещо което често да се дава... сега гледам моята лента 300лв за целия Август и то при положение съм сама и отделно от К. и Б. пазарувам понякога..
Хванах се за главата..и то над 80% са все хранителни , че и всичко на промоция. Вярно попрекалих с пиците например и се запасих с консерви за зимата, ама такова чудо не е имало при мен.. айде новата брошура ме зарадва и да е скучна, че...

# 1 001
  • София
В София да сте ги мяркали, 25лв от преди 2-3 седмици.

# 1 002
Това масло на Pilos,от купона 125г. за 1ст.,  някой виждал ли го е? При нас има само 250гр. от този вид и след това,до него са био маслото и другите немски

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 14:37 от Aquantica

# 1 003
Това масло на Pilos,от купона 150г. за 1ст.,  някой виждал ли го е? При нас има само 250гр. от този вид и след това,до него са био маслото и другите немски
Те точно за това пускат този купон, защото не е наличен никъде.Satisfied

# 1 004
За тези замразени вишни ли се питаше вчера? 450гр. за 3,49лв.
Скрит текст:
При нас има,но (както се вижда на снимката) са доста малко пакетите. Другите неща(замразени миксове,плодове за смутиха,малини,ягоди) в хладилната витрина бяха много пакети

Общи условия

Активация на акаунт