Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
-
Какви са основните теми, свързани с бременността, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за термините на темите и мненията във форума?
Не мога да се навеждам, коремчето ме пристяга ниско долу, за болезненото преднапикаване знаете и ме боли златното междукрачие... 

Те сега започват екшъните,така че - стягайте се,веселбата започва
А междукрачието мен отдавна си ме боли, но след всички посещавани курсове и лекции, поне се успокоявам с това, че е за добро. Радвайте се, че е така, поне е показател, че тазовото дъно се разширява и на бебо ще му е много по-лесно да излезе. Че иначе предполагам ще се мъчим много повече.

Това май е единственото място, което не ме е боляло
)
) - ми изтръпва цялото ляво бедро от коляното нагоре. В един момент почти нищо вече не усещам от тая част на тялото си, гадноооооо

Аз още в 7:30ч. станах,но се надявах мъжо да тръгне на работа,та да поспя(без да ми смущава съня с хъркане)

и днес май пак ще си стоя у дома
При мен преди да родя Ники така започна, с менструални болки, но преди това ми падна запушалката - слузеста и леко розова. Така, че може да не са същински контракции при теб. Обади се на доктора си да попиташ, той най-добре ще те насочи.