Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 439
  • 794
  •   1
Отговори
# 75
На три часа си го храня, но ако е ял повечко на предходното хранене се налага да го събуждам да яде. Иначе жълтеницата ни премина, притеснявах се да не е от нея, но не, вече няма и спомен от жълто оцветяване по него.

# 76
Съгласна съм с болибон , че есичко може да се яде умерено.Така ми каза и педиатърката.
Ние бяхме с Хип много повръщаше , сега сменихме с Аптамил и съм доволна.Щом спи и е спокоен всичко е наред, не го насилвай

# 77
И ние сме на Аптамил, от вчера на Аптамил комфорт. Но го яде по бавно и му се замисля. И капките странно стоят в него.  Уж да подейства по добре на коремчето ама ще видим дали му харесва още няколко пъти.

# 78
Не знаех, че могат да имат предпочитания към млякото. Ние май имаме рефлукс.. Почти след всяко хранене хълца малкия, понякога и връща по малко. Страх ме е пак да го сменя млякото защото в болницата казаха, че не е хубаво да се сменят често, но май ще пробвам с на Аптамил, те имаха серия за рефлукс, нали?

# 79
Михаела също яде по-малко от колкото “трябва”, но според мен е ок, ако бебето наддава добре, не е нужно да спазвате точните грамажи, аз я меря на няколко дни на кухненската везна Simple Smile но само защото я изписаха 2500г и е супер с мъничка и кльощава, утре ще я водя на първия неонатологичен преглед, и аз ще ходя извънредно АГ да ме види, че нещо последния ден лохиите ми изглеждат като огромен кръвоизлив

# 80
Алекс се роди 3,050кг., изписаха ни 2,950кг. Два дни по-късно, като проверявах колко кърма имам беше си върнал отново 3,050кг., което май си е добре за два дни, не съм запозната, честно казано.

# 81
Мони , да има серия против рефлукс ,ние сме с нея.Аптамил AR regurgitation .Има и против колики серия.
ShukM  успех днес !
Моите лохии почти спряха 22ри ден след раждането.Вече са бледи и съм с ежедневна.Ама аз и намалих кърменето ако има значение.
И да ви кажа колко съм отвеяна.Свързах се с доктора , който ме изражда да разбера кога и къде мога да го открия за почерпка.Макар ,че ми отказа човека , нямало нужда ми каза , чв ако има нещо мога да го открия от сряда до петък ,а аз тая сутрин приспах беба и вместо да заспя с нея съм станала да се глася да ходя в болницата....поне се усетих , че е понеделник преди да тръгна ама едно спане отиде на кино 😝

# 82
Момичета вашите бебоци будуват ли и колко време😏
Снощи като се събуди  в 03:00,смяна на памперс, цокане и чак в 05:00 заспа.Какво беше това не можах да разбера, ама си беше спокоен.Може ли да се дължи на това, че си позволих да хапна една пастичка+още нещо сладичко😁😃

# 83
Момичета вашите бебоци будуват ли и колко време😏
Снощи като се събуди  в 03:00,смяна на памперс, цокане и чак в 05:00 заспа.Какво беше това не можах да разбера, ама си беше спокоен.Може ли да се дължи на това, че си позволих да хапна една пастичка+още нещо сладичко😁😃

Аз съм спала 2 часа май снощи.... Незнам направо, така ли ще е и колко време. В 00:00 яде, до 2 не можа да заспи. Заспа, стана в 3 пак ядене. Заспа и в 5 с крясъци  се събуди. И повече не съм спала... Вече е 9, спа от 6-8 на леглото между нас. Но аз бях над главата му да не ударим или затиснем... В чудо се видяхме Disappointed

# 84
При мен снощи беше същото упражнения. Спа до към 3, ставах храних го, след няма и 2 часа пак се събуди с крясъци, реших да го изчакам до 6 да не си разваля режима, но се предадох в 5:30 и от 8 часа отново с ревове.. не съм мигнала цяла нощ.

# 85
  • Велико Търново
Моята има доста големи интервали на бодърстване през деня, едно два часа стои будна и си гледа, а понякога и по два пъти на ден стои будна.
Аз започнах да и давам и АМ, понякога се и цедя, че да наблюдавам по колко яде, започна да вдига на 70-80 мл на ядене.

# 86
Мдааа, така сме и ние в къщи само че по две Simple Smile От както взехме малкият и радостите станаха по две и сънят ми се скъси на по 2-3 часа на денонощие и така вече 20 дни... и рев след рев

# 87
И при нас има бодърстване.От спане до спане минават 2 часа , като се зскучи може и повече.Рядко заспива до 45 мин след предишно спане.
Момичета , ще правите ли погача  за 40 дена ?
Аз ще правя и се чудя от къде да си поръчам сладкишите.Някой ако има идея.Няма да сме много хора, така ч3 ако може да не са някакви скъпарски пакети с 20 мъфина и 30 бонбона ще е супер Simple Smile

# 88
Момичета ровя два часа вече. Не мога да намеря капки без Семитикон. Явно се запича от него, и няма да го мъча повече, по лошо стана. Днес полудях, хвърлям ги Лефакса...
Гледам коментари за Mommys Bliss, но не смея да поръчам. На всяка опаковка пише Семитикон Confused
Чакам Био Гая днес и възглавничка имаме.
И Инфакол са със Семитикон.

# 89
Момичета ровя два часа вече. Не мога да намеря капки без Семитикон. Явно се запича от него, и няма да го мъча повече, по лошо стана. Днес полудях, хвърлям ги Лефакса...
Гледам коментари за Mommys Bliss, но не смея да поръчам. На всяка опаковка пише Семитикон Confused
Чакам Био Гая днес и възглавничка имаме.
И Инфакол са със Семитикон.

Меджик я виж тези капки какво съдържат?

Общи условия

Активация на акаунт