Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 432
  • 794
  •   1
Отговори
# 705
При мен мина месец и имам желание, нормално раждане, 5 шева. Акушерката ми каза да изчакам 40 дни, но не знам дали преди да се престраша да посетя АГ?

# 706
  • Бурса
Аз още имам лохии, утре малчо прави 2 седмици. АГто ми каза да се запиша за преглед около 40 дни след раждането да ме погледне и да ми даде зелена светлина за секса.

# 707
Lizi:) Simple Smile, мен ме боля. Уплаших се да не са ми лепнали нещо. Спря да ми щипе около моесец след секциото.
Отначало сменях преди кърмене, но единият младеж акаше по време на хранене. Сега просто внимавам да го сменям без да го тлъчкам за да не повърне.
И в къщи е 28 градуса и от началото и аз ги навличах, докато след седмица от изписването не се изринаха от топлото. Сега ги обличам с боди с къс ръкав и чорапки.

# 708
Ние пробвахме,  притеснявах се но, нямах болка,  като цяло след 5 мин всичко си беше по старо му.  И ние бяхме на въже от ноември Grinning на 39тия ден го направихме, като ми свършиха лохиите (не издържах) . Но сега ми дойде, а бях доста разгонена Animal Hear No Evil
Аз няма и са имам преглед тук, както в България ви правят.  И реших да си запазя пак на частно, но докато стане има време.

# 709
Момичета, някоя престраши ли се за секс?
Аз да преди седмица пробвахме. Нямам лохии.Имах светлина от АГ. По три пъти на ден,средно,нямала съм проблем. Малко ми е неудобно и се извинявам ама питаш и казвам🙈😀Нашето е малко на въже държана работа. Но от 15 ноември не бяхме правели! Отделно че последните 2 години секса беше по график,овулация,следене,после инвитро. Сега е пей сърце не мисля за нищо и се наслаждавам на удоволствието🙈☺

Милото, от такова “пей сърце” след инвитро стана Михаела, да имаш едно наум Wink

# 710
Аз имам много голямо желание, но на 2-ри съм на преглед и ще питам как са шефовете и дали може. Нямам търпение!

# 711
Момичета, някоя престраши ли се за секс?
Аз да преди седмица пробвахме. Нямам лохии.Имах светлина от АГ. По три пъти на ден,средно,нямала съм проблем. Малко ми е неудобно и се извинявам ама питаш и казвам🙈😀Нашето е малко на въже държана работа. Но от 15 ноември не бяхме правели! Отделно че последните 2 години секса беше по график,овулация,следене,после инвитро. Сега е пей сърце не мисля за нищо и се наслаждавам на удоволствието🙈☺

Милото, от такова “пей сърце” след инвитро стана Михаела, да имаш едно наум Wink
Ами какво по хубаво от това! Аз забременявам естественота така или иначе,но нещо нещата спират развитие на мн ранен етап. Ако е писано ще стане,но едвали с мъжки фактор и намален резерв при мен.☺

# 712
Момичета и аз черпя виртуално😊🍬🥂🎂

Илин навърши първа месечинка💙🥰
Да са ни живи и здрави бебоците и ние покрай тях😊

# 713
  • Пловдив
Аз минавам да покажа малката какъв интерес проявява към направената от татко Монтесори въртележка 🙂
Заглежда се момичето и любопитно се кокори 😁

# 714
  • София
Нещо не смогвам да чета навреме и едвам наваксам с темата.
Памперс сменям преди хранене,защото после заспива,а и повръща и не искам да я мърдам излишно.
Сексът при нас още е мираж,но са минали само 13 дни от раждането. Миналият път си чакахме 40 дни и беше малко кофти първия път,но аз имах и много шевове. Сега имам 2 вътрешни и 2 въшни и се надявам да е по-добре.

Има ли бебетчета, които акат веднъж на няколко дни? Нашата Вики ака пре 2-3 дни,само на кърма е. Лекарката каза, че не е проблем, щом не е твърдо като се изака, а и си пишка доста.
Брат й беше абсолютно същия и като цяло не се притеснявам,но все пак да си сверя часовника.
А и доста повръща,според мен си е с рефлукс, отново като батко й,който го израстна чак на годинка.
На мен ми е странно как ще кърмя навън и за това разходките ни са съобразени с часа за ядене. Може би ще се отпусна в един момент или ще я  кърмя в колата.

# 715
Здравейте и от нас Simple Smile
Нови сме в темата и да се представим на кратко - моят малък бебчо Никола се роди на 19.08 след спешно секцио ( тъй като ми изтекоха водите, а той беше седалищно крачно предлежание ), но всичко мина ОК.
От около седмица сме в къщи, изцяло на кърма е и нощният сън все още е мираж за нас Sad

Имаме си още едно дете, което е на 9 и супер много ми помага с бебока

# 716
Момичета, днес се роди и моето чудо Вяра, 3.2кг, нормално без упойка за 15мин в родилна зала. Доста ме боля признавам, имах и окситоцин за подарък, въпреки че  бях с 8см разкритие, но няма значение. Имам един вътрешен шев.
Забравила съм от първото раждане, имам ужасна болка долу, като мускулна треска при движение, едвам се местя.Така ли беше при вас?
Второ слагам на гърда малката, суче уж от едната повече, като стисна излизат капчици коластра. Колко често да я мъча да суче? Не искам да оплескам нещата.Леко ми разрани зърната, но мажа с лилавия крем.
Бяха се притеснили,че не се изхожда от обяд, но преди малко имаше ако.
Прекрасна е, аз съм изморена, тя си спи и кротува.

# 717
Момичета, днес се роди и моето чудо Вяра, 3.2кг, нормално без упойка за 15мин в родилна зала. Доста ме боля признавам, имах и окситоцин за подарък, въпреки че  бях с 8см разкритие, но няма значение. Имам един вътрешен шев.
Забравила съм от първото раждане, имам ужасна болка долу, като мускулна треска при движение, едвам се местя.Така ли беше при вас?
Второ слагам на гърда малката, суче уж от едната повече, като стисна излизат капчици коластра. Колко често да я мъча да суче? Не искам да оплескам нещата.Леко ми разрани зърната, но мажа с лилавия крем.
Бяха се притеснили,че не се изхожда от обяд, но преди малко имаше ако.
Прекрасна е, аз съм изморена, тя си спи и кротува.

Честито, да ви е жива и здрава малката Вяра❤

# 718
Честито hope,  жива и здрава да ти е малката принцеса ,  а на теб  бързо възстановяване!

Редактирам с въпрос : колко често акаха вашите бебета на 11 дни,  моя ака на всяко хранене,  тоест днес  около 10 пъти,  нормално  ли е?  И след всяко хранене  ли сменяхте памперс? Той се разбужда и сърди,  като го сменям след,  а пък като го  сменя преди после си  стои наакан.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 01:53 от Lizi:) :)

# 719
  • Велико Търново
Didister, добре дошла и честито!

hope, Честита радост! Нека бъде здрава и много щастлива! На теб бързо възстановяване! В болницата акаше попчти и на всяко ходене, сменях всеки път памперса, тя моята така или иначе плачеше нощем 😄.

Общи условия

Активация на акаунт