Студенти в Нидерландия - 14

• 69 569
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Има ли тук някой, който е кандидатствал и е приет (или поне се е явявал на приемен изпит) в TU Delft (компютърни специалности)? Интересува ме може ли отнякъде да се види примерен материал, който се дава на изпита? Знам, че е съвсем различно от това, което се учи тук в училище по математика... Ако някъде назад е обсъждано, предварително се извинявам... Може и на ЛС да ми отговаряте Simple Smile
3te…ki,

Попадала съм на препоръки да се мине курса  в edx.org
Там има курсове от ТУ Делфт и виждам Pre-University Calculus на Делфт. Пише, че са безплатни.
Също ти предлагам да пишеш до Danybon. Тя следи отблизо ТУ Делфт кандидатстването, откакто го направиха с изпит.
Успех

# 586
Има ли тук някой, който е кандидатствал и е приет (или поне се е явявал на приемен изпит) в TU Delft (компютърни специалности)? Интересува ме може ли отнякъде да се види примерен материал, който се дава на изпита? Знам, че е съвсем различно от това, което се учи тук в училище по математика... Ако някъде назад е обсъждано, предварително се извинявам... Може и на ЛС да ми отговаряте Simple Smile
Разгледайте сайта, миналата година имаше описание какво включват 4-те части на изпита и насоки как да се подготви за някои от тях. Доколкото знам цели примерни теми няма.

# 587
Има ли първокурсници, които още не са си получили BSN номера? Ние чакаме вече повече от три седмици.
Редактирам се . Чака вече месец. Някой знае ли какво се прави в този случай? Дали да иде пак в общината?

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 11:40 от stella1977

# 588
Здравейте, пази ли някой от вас примерно мотивационно писмо , с което сте кандидатствали?
Ще ми е от полза ако някой ми помогне с примерно такова!

# 589
Има ли първокурсници, които още не са си получили BSN номера? Ние чакаме вече повече от три седмици.
Редактирам се . Чака вече месец. Някой знае ли какво се прави в този случай? Дали да иде пак в общината?

Единствено мога да помогна с информация за познато дете - пуснати документи на 10.09, писмото е дошло вчера.
Явно има някакво забавяне.

# 590
  • Бургас
Моят студент беше в общината на 13 септември и до днес, повече от три седмици, още няма получен номер, но са му казали, че до месец ще получи

# 591
  • Пловдив
Здравейте! Дъщеря ми е в момента в 11 клас и в момента посещава курс по английски за подготовка IELTS. От школата ми казаха, че е добре веднага след края на курса да се яви на изпит т.е февруари или март догодина. Искам да попитам не е ли рано и има ли значение от кога е сертификата, след като разбра се е валиден?
Благодаря!

# 592
  • Варна
Здравейте! Дъщеря ми е в момента в 11 клас и в момента посещава курс по английски за подготовка IELTS. От школата ми казаха, че е добре веднага след края на курса да се яви на изпит т.е февруари или март догодина. Искам да попитам не е ли рано и има ли значение от кога е сертификата, след като разбра се е валиден?
Благодаря!
2 г. е валиден. Наистина е най-добре да се яви веднага след курса.

# 593
Кой може да каже дали е най-добре? Ако детето се чувства уверено - явява се. Ако не - още подготовка. Време има предостатъчно. Дъщеря ми се яви на Кеймбридж септември преди 12 клас, тъй като беше взела интензивен летен курс.

# 594
  • София

На моя му казали 4-5 седмици, но ще се постараят да е по-рано. Точно в края на 5-тата седмица го получи.

# 595
Аз го получих за 1 седмица, но бях в общината средата на август.

# 596
Явно наистина са натоварени. В Грьонинген, в началото на август  го получи след седмица. Изчакайте. Споко.

# 597
Явно има значение за кой град става дума. В Маастрихт дъщеря ми го получи на 8мия ден.

# 598
Явно има значение за кой град става дума. В Маастрихт дъщеря ми го получи на 8мия ден.
Айндховен. Чудя се вече дали не трябва пак да иде до общината, да не би да има някакъв проблем.

# 599
Стела,
Спокойно!
В Айндховен има два университета с множество специалности на английски - съответно много чуждестранни студенти.
В Маастрихт не е толкова натоварено за общината.
Спешен ли ви е БСНа?

Общи условия

Активация на акаунт