Мека мебел - тема 9

• 55 336
  • 422
  •   2
Отговори
# 420
Здравейте, моля да ми препоръчате удобни ъхлови дивани с размер 300/200
На едни са им удобни високи, на други ниски, на едни твърди, на други меки…
Едва ли някой ще знае какво значи за Вас удобно 😊

# 421
Здравейте,

Колебаем се между дивана Содерхам на Икеа и Cloods и Cascais на Feydom.
Бих се развала да чуя отзиви за тези модели от хора който ги ползват и какви плюсове и минуси бихте казали за тях?

# 422
Най добре е да ги видите и пробвате лично в шоурум, ако имате тази възможност.
Не познавам Икейския, но като визия повече се доближава до Cloods. И двата посочени на Feydom са с покет пружини. Clouds не можа да ме грабне на живо /не е това, което търсех/, а Cascais е много красив диван с изчистени линии и елегантен вид, стига да обичате да стоите на меко. Той е най- мекия от всичките им пружинни дивани. Причината да го отхвърля като опция бяха ниските облегалки , пружините и това, че не успях да се отърся от чувството, че седя на легла, а не на диван.
Моят избор беше Bon Bon L, но той е с пяна и е твърд. Сменяеми калъфи и дамаска Mollia  в цвят White НС-04. Ползваме го от 10м и е все така свеж и чист.  Леки петна и такива от розе почиствам само с мокра кърпичка. На единия се спи ежедневно. Към момента няма деформации или слягания. Всъщност нямам никакви грижи с него.
Сменяеми калъфи задължително, ако бюджета позволява. Дават мостри на дамаски по ваше желание да си ги тествате за петна или да решите цвета.  Качеството на изработка е на ниво, както и съпорта при необходимост от рекламация / наложи ми се при доставката- реагираха адекватно и на момента/. Изпълняват поръчките си в срок, капарото е 20%, ако не са го променили. Фабриката е в Македония.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 00:33 от •mimoza•

Общи условия

Активация на акаунт