🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
ПОЧНА СЕ!

И това е само началото

📼 НОВО ИГ Джан Яман пристигане във Венеция 79'

canyaman:
Току-що пристигнах във Венеция. Благодаря за посрещането на гарата. Както винаги ми обръщате внимание. Ще бъдат невероятни дни
💫

https://www.instagram.com/p/CiDNwtNItcx/  
 https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245392 … l_wall_-199343470

# 166
NEW| Can Yaman IG Post Nature Star

Погледнете красотата на Венеция.................. Heart Eyes Wink

И Франческа е вече там.. Sunglasses

==========================

Това видео ме кара да се смея, ама... Joy
Джентълмен Hands Ok Hand внимателен и учтив алфа мъжкар Hands Clap увери се, че всички са седнали на седалките (насочваше ги) и накрая зае най-якото място
https://twitter.com/canimo79/status/1566109259468775424

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 20:37 от grozdence.

# 167
Въх, мале майко..  пак ще се мига на парцали цял уикенд Joy Джано е умопомрачителен просто... А клипа с лодката е топ.. Grinning

# 168
И от това видео ме напушва смях Joy Тук всички стоят спокойно и си чакат лодката Simple Smile
а нашия е като дете Joy неспокоен, не може да стои мирен.... Wink Joy
Notes https://twitter.com/canimo79/status/1566120384763777026 Notes

Вече имаме репост на приветствието, дадено от Лусио Ди Роса, стилистът на Dolce Gabbana Sunglasses Nature Star

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 21:08 от grozdence.

# 169
Джано ни маха от Венеция Animal See No Evil Казах ли вече, че е... Nature Fire

А във Венеция явно е бая жега, копчетата на ризата сами се разкопчават Rolling Eyes Или просто тия Д&Г произвеждат нЕкви некачествени ризи със скъсани копчета Thinking

# 170
Елке, свикнали сме с копчетата, виж му шоколадчето Wink Joy
Ръпа си шоколадчето и не му пука, че е още по сладък така като прави.... Scream Joy Joy

# 171
Ще го ръпна аз него Joy

И екранната ни половинка е бомба с това жълто Heart Eyes Направо нямам търпение как ще излязат на червения килим! Ще подлудят света с красота и сексапил!

# 172
Тя е "красива като слънцето" Nature Sunny
Стори от Франческа Heart Eyes

Лелеее, прекрасна е............. Nature Fire Heart Eyes

А нашия е като Бог!! Hands Raised Hands Heart
(изобщо не знам какво става, ще се появяват ли някъде още тази вечер/нощ? Rolling Eyes )
Джан с Тициана Heart Eyes

Вече цял час ми е причерняло пред очите .....

Вижте лицето на Нико Joy мисли си - свято търпение.. Joy Joy

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 00:00 от grozdence.

# 173
Ай, мама мия, Франческа... Венеция няма да спи тази нощ, ни жени, ни мъже...

П.С. Джано ли снима или е паднал зад борда Joy Сега няма какво да се лъжем и на Франческа не й е лесно с Джан за партньор, ама и на Джан не му е лесно, на либидото също Joy

# 174
Joy Елке, не им е лесно, гаранция! : ))) Ама се оправят* някак си, галиба...... Wink Joy

Поглед Nature Fire трапчинка Nature Fire усмивка Nature Fire
Венеция в момента е най-горещото място на земята.... Nature Fire Nature Fire

==============================

Venezia79 Nature Star2
Джан и Франческа с Mariano Di Vaio

ИГ Mariano Di Vaio
За това, че: "Джан всъщност е Gianni" Grinning
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1566189609410871307

Той е много щастлив : )) обичам да го гледам как се смее Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 02:46 от grozdence.

# 175
Утре, 4 септември от 16.30 ч. в Италия ще се проведе конференция като част от филмовия фестивал, където се очаква да участва Джан Яман

Сред лекторите:
Мария Пиа Аммирати, директор на Rai Fiction
Тини Андреата, вицепрезидент, италиански Netflix
Лука Бернабей , главен изпълнителен директор на Lux Vide
Паоло Дел Броко, главен изпълнителен директор на Rai Cinema
Анто Рико, изпълнителен вицепрезидент на Sky Italy по програмирането
Джанпаоло Лета, вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Medusa Film и други

✔А вечерта ще се проведе церемонията по награждаването на Filming Italy за най-добър филм!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нашия как го налазиха!

Marianno Di Vaio
Модел, блогър, собственик на онлайн магазин. През 2018 г. Forbes го класира като номер едно най-влиятелният човек под 30 години в света в онлайн облеклото, наричайки го най-известният италиански блогър на всички времена. Той също участва в реклами на парфюми Dolce Gabbana

IG история@marianodivaio ❤️😂
Мариано: Едно от най-красивите неща, които открих във Венеция: Can, но в действителност той се казва Джан
CanYaman: Чакай, мога да кажа едно нещо
Мариано: Кажи го обясни, че иначе никой не вярва
Джан: тези, които ме обичат и ме следват, ще кажат много ..
Мариано: обиди .. те обиждат ..
Джан: но ти го научи сега, ти не знаеше ..
Мариано: Познавам го от много време и го обичам, защото е страхотно момче
Но аз мислех, че се казва CAN
Джан : за това ще се ядосат
Разбрах?
Мариано: но Джан е по-симпатичен, много симпатичен

Гроздето, е пуснала линк

Ох, тоя Джан е като магнит, все го надушват Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Тициана и тя му е голям фен Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

ИГ Тициана:
Аз и моят приятел Джан Яман на филмовия фестивал във Венеция

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 09:26 от jackie.

# 176
Е, къде без Тицито! Тя само се чуди как да се срещне с Джан и всичките й снимки са с надпис "Моят приятел Джан" Joy

Джаки, мерси, че си проучила този Марио. Тъкмо след поста на Гроздето идвах да попитам "Кой е тоя, беее" Joy Джан си е номер 1, но все пак обичам като има и други хубави мъже около него.. Smiling Imp
Загорях кат тенджера с боб покрай Джанича тази нощ Joy

Ей, рагаци, аз днеска цял ден съм насам-натам, чак до късно вечерта. Разчитам на вас за инфо и фотки Hug

# 177
Добро утро,момичета!

Страхотни Джан Blue Heart и Франческа Heart сте донесли вчера! Hands Plus1
Благодаря ви за всичко! HugTwo Hearts

Желая ви прекрасен ден!

# 178
Зад кадър на " Мистър грешен"

# 179
Добро утро, момичета!

Аз допълних в предишния си пост още от разговора между Джан и Марио, ама ще го пусна и тук за преминалите по рано в темата

IG история@marianodivaio ❤️😂
Мариано: Едно от най-красивите неща, които открих във Венеция: Can, но в действителност той се казва Джан
CanYaman: Чакай, мога да кажа едно нещо
Мариано: Кажи го обясни, че иначе никой не вярва
Джан: тези, които ме обичат и ме следват, ще кажат много ..
Мариано: обиди .. те обиждат ..
Джан: но ти го научи сега, ти не знаеше ..
Мариано: Познавам го от много време и го обичам, защото е страхотно момче
Но аз мислех, че се казва CAN
Джан : за това ще се ядосат
Разбрах?
Мариано: но Джан е по-симпатичен, много симпатичен

https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1566189609410871307 
https://vk.com/ivankaencheva?z=video160149057_456276837%2F60f6b3 … pl_wall_160149057

През месец август бяха направени 211 хиляди 500 (без Retweet) публикации в социалните медии за Джан Яман.

Джан и Ибрахим са направили голям фурор с героите си в Аржентина!

„Züleyha“ и „Soñar Contigo“: главните герои на турските романи споделят голяма страст

Can Yaman и Ibrahim Çelikkol са водещите мъже, които предизвикват фурор на екрана на Telefe и двамата имат голяма привързаност към нещо общо.
Турските сапунени опери са на мода на Telefe, както „Züleyha“, така и „Soñar Conti“ са едни от най-гледаните програми на канала. Поради тази причина зрителите започнаха да научават повече за личния живот на актьорите.
В този случай те откриха, че  Can Yaman и Ibrahim Çelikkol  споделят страст към спорта. И двамата актьори харесват баскетбола и го разгласяват чрез социалните си мрежи, както и ежедневно тренират във фитнеса.
В случая с актьора от "Soñar Contigo" , преди да започне да играе, той е получил стипендия в университета, за да плати обучението си. След известно време обаче той я изостави, тъй като разбра, че професията му е друга.
Вместо това главният герой на "Зюлейха" играе в младежкия отбор на националния отбор по баскетбол , но контузия го откъсва от кортовете и точно в този момент той решава да започне артистичната си кариера като актьор. Беше труден момент за  Ибрахим Челиккол,  но той успя да постигне много успехи във всичко, с което се захвана.
По същия начин  Ибрахим Челиккол и  Джан Яман  показаха трудните си упражнения във фитнеса и впечатлиха всички свои последователи.

https://www.cronica.com.ar/diarioshow/farandula/Zuleyha-y-Sonar- … 0220903-0005.html

Общи условия

Активация на акаунт