Can Yaman пристига в хотел Excelsior по време на 79-ия Международен филмов фестивал във Венеция
© Getty Images

НОВО| Lux Vide IG
Червено като червения килим във Венеция за двамата главни герои Can Yaman и Francesca Chillemi от Viola Come Il Mare, които гостуват в лагуната за събитието на най-чакания сериал за сезона, излъчващ се от септември по Canale5.

Тези двамата заедно
са ужасна красота........... 

Видео с пристигането:
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1566372037832179713
Ексклузивен клип, току- що споделен от сайта Best Movie Italia
от новия сериал с Джан Яман и Франческа Килеми "Виола като морето",
който ще бъде представен във Венеция
Франческо: Винаги ли закусваш така?
Виола: Обичам да спортувам, има ли проблеми?
Франческо: Никога не съм имал проблеми с голи жени, уверявам ви в това.
Твърде гола си
Виола: И така, откъде да започнем?
Франческо: В какъв смисъл?
Виола: Трябва да дефинираме нашето споразумение, нали?
Франческо: Аз съм полицай, провеждам разследването, вие сте журналист и ако откриете нещо благодарение на вашата синестезия, ми кажете, в противен случай, както е абсурдната ви идея да не искате да правите секс с мен, всеки има свой живот
Виола: Вече ти казах, че не обичам да използвам синестезия и във всеки случай имам други умения
Франчеко: Нямам никакви съмнения в това
Виола: Имах предвид главата
Франческо: използвай каквото искаш, просто донеси вкъщи резултата, съден ли си, помниш ли?

Тази вечер по време на 79-ия Международен филмов фестивал във Венеция, като част от 4-тото издание на НАГРАДАТА ЗА НАЙ-ДОБЪР ФИЛМ В ИТАЛИЯ, Франческа Килеми ще получи наградата за най-добра главна женска роля в Lux Vide
Стил и класа!

част от думите му:

аз като се заблея в някое видео и съм в полусъзнание
Джаки (е на работа) но ще помага! Злати, Елка и аз, колкото можем ще отразяваме интересните неща : ))

Сайтовете бълват видеа, гифки, снимки и репортажи за и с Джан. Венеция е във възторг, феновете са щастливи!
Очаквам и тук, в темата, подробно да отразите всяка стъпка на Джан, а аз ще помагам с каквото мога. 

благодаря за страхотните гифки, думите, включването, помощта..