🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Господи, как започва неделята............... Scream Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Can Yaman пристига в хотел Excelsior по време на 79-ия Международен филмов фестивал във Венеция
 © Getty Images

НОВО| Lux Vide IG
Червено като червения килим във Венеция за двамата главни герои Can Yaman и Francesca Chillemi от Viola Come Il Mare, които гостуват в лагуната за събитието на най-чакания сериал за сезона, излъчващ се от септември по Canale5.

Тези двамата заедно Revolving Hearts са ужасна красота........... Heart

Видео с пристигането:
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1566372037832179713

Ексклузивен клип, току- що споделен от сайта Best Movie Italia
 от новия сериал с Джан Яман и Франческа Килеми "Виола като морето",
който ще бъде представен във Венеция

Франческо: Винаги ли закусваш така?
 Виола: Обичам да спортувам, има ли проблеми?
 Франческо: Никога не съм имал проблеми с голи жени, уверявам ви в това.
 Твърде гола си
 Виола: И така, откъде да започнем?
 Франческо: В какъв смисъл?
 Виола: Трябва да дефинираме нашето споразумение, нали?
 Франческо: Аз съм полицай, провеждам разследването, вие сте журналист и ако откриете нещо благодарение на вашата синестезия, ми кажете, в противен случай, както е абсурдната ви идея да не искате да правите секс с мен, всеки има свой живот
 Виола: Вече ти казах, че не обичам да използвам синестезия и във всеки случай имам други умения
 Франчеко: Нямам никакви съмнения в това
 Виола: Имах предвид главата
 Франческо: използвай каквото искаш, просто донеси вкъщи резултата, съден ли си, помниш ли?

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 13:51 от grozdence.

# 181
Здравейте!

Да редувам и да пусна ново! Wink

Nature BoomNature StarNature Fire

-------------------------------------------------------------

🆕 🆕 🆕 🇮🇹
от Lux Vide в #IG
Pencil2Тази вечер по време на 79-ия Международен филмов фестивал във Венеция, като част от 4-тото издание на НАГРАДАТА ЗА НАЙ-ДОБЪР ФИЛМ В ИТАЛИЯ, Франческа Килеми ще получи наградата за най-добра главна женска роля в Lux Vide #CheDioCiAiuti.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 14:31 от Zlatina3

# 182
Леле, каква красота, какво нещо! Heart
Злати, добре че си тук да редуваш Гроздето, че аз съм на работа. Ако нещо си възпрепятствана, аз мога да пускам по някое изречение. Blush

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 15:05 от jackie.

# 183
Мале, мале, намятвам тука един седнал красавец Heart Eyes Стил и класа!

А тази фотка е като картичка!!! Нямам думи да опиша колко с красиви!

# 184
ИГ Джан Heart
КРАСОТАТА ........ Notes https://www.instagram.com/p/CiFVSZ7Ix6G/ Notes

Участвал е в пресконференция днес Simple Smile част от думите му:
„Viola Come il Mare снимах на италиански, сега ще снимам на английски. Следващото ми намерение е да снимам на неаполитански, защото срещнах Сиани и Салваторе. Вчера говорихме малко. Мисля, че ще се оправя"
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1566378799998066688

Дал е и други интервюта (за сега нямаме превод)
Filming Italy - Best Movie  Magazine/- photo-call and interviews
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1566385651163058176

П.П. Елке пак те повтарям (със "седналата" снимка).. ама карай, красотата днес ще е повече от всякога Grinning аз като се заблея в някое видео и съм в полусъзнание Joy Джаки (е на работа) но ще помага! Злати, Елка и аз, колкото можем ще отразяваме интересните неща : ))
Може би ще се включат и други рагаци-"помощнички", Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 15:27 от grozdence.

# 185

няма как да пуснем и с фенките....

# 186
Здравейте, момичета на Джан!

И днес ще станем разногледи, а припадането ще е повсеместно. Сайтовете бълват видеа, гифки, снимки и репортажи за и с Джан. Венеция е във възторг, феновете са щастливи! Очаквам и тук, в темата, подробно да отразите всяка стъпка на Джан, а аз ще помагам с каквото мога.
      Дерзайте, момичета!
      Нашият уникален, красив и магнетичен Патрон отново е на върха. Фенове от цял свят се вълнуват и не спират да коментират изявите му.
      Невероятен Джан, а заедно с Франческа са взривоопасна комбинация!

Франческо: Винаги ли закусваш така?
 Виола: Обичам да спортувам, има ли проблеми?

Франческо: Никога не съм имал проблеми с голи жени, уверявам ви в това.
 Твърде гола си
 Виола: И така, откъде да започнем?

Франческо: В какъв смисъл?
 Виола: Трябва да дефинираме нашето споразумение, нали?

Франческо: Аз съм полицай, провеждам разследването, вие сте журналист и ако откриете нещо благодарение на вашата синестезия, ми кажете, в противен случай, както е абсурдната ви идея да не искате да правите секс с мен, всеки има свой живот
 Виола: Вече ти казах, че не обичам да използвам синестезия и във всеки случай имам други умения.

Франчеко: Нямам никакви съмнения в това
 Виола: Имах предвид главата
 Франческо: използвай каквото искаш, просто донеси вкъщи резултата, съден ли си, помниш ли?

# 187
  • На юг от тук
Момичета, като гледам май имате нужда от салфетки. Че от тия красоти ще ни потекат
Скрит текст:
лигите.
Smile

А някои пак се давят в собствената си злоба. Но за това има отговор -красотата на двамата и усмивките им.

# 188
Рагаци, можем всеки ден да се влюбваме в нашия Heart Eyes все повече и повече.. И когато си помислим, че не може да бъде по - КРАСИВ, той идва отново и ни заслепява!! Heart Eyes Красотата му е грандиозна..... Heart
А толкова се гордея с него, направо се пръскам Triumph

Толкова е съвършен, фин, естествен, ПРЕКРАСЕН.....

Разбира се, гордост голяма е и на Долчетата Sunglasses Nature Star

Dolce and Gabbana IG Story

Тук се смеят, в отговор на искането на феновете за целувка Animal Hear No Evil Joy

ХИМИЯТА...... Nature Fire Nature Fire

Емка Flowers Rose благодаря за страхотните гифки, думите, включването, помощта.. Revolving Hearts

Кати Flowers Rose пиши ми в съобщение, кои са тези "злобните".. (къде, какво, защо) Joy че изпускам Joy аз много обичам да чета такива неща, понеже, да се смея ми е любимото занимание! Joy

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 16:47 от grozdence.

# 189
Хич да не се смеят, ами да се целуват! Joy

# 190
И още - чар, харизма, красота и сексапил.

# 191

Италианската преса

Двойката Франческа Килеми - Джан Яман е дългоочаквана, кацайки в лагуната с два комбинирани тоалета: той със синя риза и меки панталони на райета, тя в миди рокля с абстрактен модел, черни боти до глезена и… сакото на Джан около раменете!
https://whoopsee.it/venezia-79-gli-sbarchi-della-quinta-giornata/

Хич да не се смеят, ами да се целуват! Joy
Ами като ги гледам, едвам се сдържат.. Joy Абе, Стефчо къде е? Rolling Eyes Joy

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 17:11 от grozdence.

# 192
Може да критикуват, омаловажават и завиждат, но той идва и помита всичко и всички! Само присъствието му изпълва пространството... видим и доказан факт Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 193
"Аз съм Виола като червеното море, като страстта, бяла като мира и синя като небето.
Аз съм Виола, като живота, съставен от скръб и подаръци, аз съм Виола като мисли, които стават думи, аз съм Виола... като морето. А ти какъв цвят си?"

Снимка FILMINGITALYBESTMOVIE22

===================

Джан Яман и Франческа Килеми гости на Cosmo's AfterCinema във Венеция
На 5 септември среща в Lido Des Bains за среща с двете знаменитости, главните герои на Viola come il mare, в разговор, воден от директора Лавиния Фарнезе

Супер гости на 5 септември в AfterCinema на Cosmopolitan на плажа Des Bains, звездата Can Yaman и актрисата Francesca Chillemi, следващите герои на Viola come il mare . Те ще разговарят с Lavinia Farnese, главен и бранд директор на Cosmopolitan Italia.

https://www.cosmopolitan.com/it/star/a41074750/can-yaman-frances … ema-cosmopolitan/

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 17:23 от grozdence.

# 194
Тая, Франческа, знае ли каква щастливка и късметлиика е? Stuck Out Tongue Winking Eye Може да си го пипа, да е до него без блъсканица, да усеща аромата му....спирам, че се размечтах Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт