🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Ей това е, което искахме за Джан..
да е щастлив, усмихнат, доволен, спокоен, обожаван.. ОЦЕНЕН и възнаграден! Wear Crown
Да виждам как всичко се материализира, ме прави толкова емоционална..
Няма какво и кой да го спре сега........

Еми Kissing Heart златна си ни, благодаря! Flowers Rose

# 256

Еми, супер гифки, но това е моята!
Направо ми се разтуптя сърцето!Припадам...

Чакай и аз да си я сложа.

А бе, завидях и на тая Франческа!

# 257
просто вече не знам какво да кажа..

красотата е дар от Бог, но ние имаме пред очите си повече.......

Can Yaman and Francesca Chillemi  Red carpet - part 1  
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1567218359690739712

(в коментари под линка са  part 2,  part 3 и т.н.)

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 21:37 от grozdence.

# 258
Малко Лели и Роби, за разнообразие... че станах разногледа с тези двама прекрасници!

Сега тука Джунейт е малко заспал на тази фотка от Роберто, за това...

... фотка от Джунейт Joy

И "малко"красота от вчера.. от вчера ли бяха тези кадри? Вече ми се слива всичко в едно Flushed

# 259
Продължавам с тях! Wink (въпреки изостреното разногледство на Ели) Grinning

Този поглед не прощава..... Scream Sob Joy

Ръцете също!! Animal See No Evil Sob Joy

Тези дни им се възхищавахме, радвахме, шегувахме се ..
Сега пожелавам много успех и късмет на тези двама прекрасници Flowers Four Leaf Clover
в очакване, да ги видим много скоро във Виолата .. Purple Heart

Репортаж с Джан и Франческа по Tg5 тази вечер
https://twitter.com/cyfanpage_ita/status/1567235361557864449

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 23:26 от grozdence.

# 260

Аз вече понеже останах без думи, почвам да се изразявам с гифове Joy

# 261
Добро утро,момичета!

Продължават да излизат нови снимки с Джан и Франческа от Венеция! Blue HeartHeartNature StarNature Star

🆕 🆕 🆕
Лука и Матилда Бернабей с Джан и Франческа
@luxvide @l.bernabei @canyaman @francescachillemi___
Червеният килим на "Lord of Anice" на Международния филмов фестивал във Венеция 79º.

🆕 🆕 🆕
от Annalia Venezia Labò (журналист) в #IG
Pencil2Да пием с приятели за начало 🥂 @_violacomeilmare @francescachillemi___
@canyaman @qui_mediaset от 30 септември по Canale5

и още....

Желая ви приятна сряда!

# 262
Лука и двете му златни кокошки Animal ChickenGrinning Много му завиждат сега всички продуценти Joy Пу-пу красота!

# 263
Ели, така е, особено Джан! Пръв се усети да го грабне, след решението на Джан да се махне от Турция.
Не може да му се отрече, има нюх човека!

От Lux Vide

Франческа Килеми и Джан Яман осветяват червения килим на филмовия фестивал във Венеция, за да представят предпремиерата на Viola Come ll Mare с екипа на Lux Vide и Fiction Mediaset

Поредицата, продуцирана от Lux Vide и RTI Mediaset ще ще бъде пуснат на 30 септември в Canale5 c 6 цветни епизоди....

✔На снимката: режисьорът Франческо Викарио, редакторът Елена Букачо, сценаристът Силвия Леуци, изпълнителният директор Лука Бернабей, придружен от съпругата си, президентът на Lux Vide Матилда Бернабей и Даниеле Чезарано, ръководител на Fiction Mediaset

Ох, пак си ги пускам, защото са толкова великолепни и звездни

# 264
Пускай ги, пак и пак Grinning Цял ден се опитвам да работя, а дремя в темата, в ИГ, във ФБ и прискролвам тези красотички! Не вярвах, че мога да се влюбя в двойка, а още не сме ги гледали на екран Joy

Специално на този кадър (гледах го към 200 пъти), Джан като поглежда към Франческа и въздиша тежко и дълбоко.. Какво ли му се върти из главата... колко е красива, искам да е моя, иде ми да я целуна Thinking абе личи се, че е напрегнат нещо Smiley

# 265
Така, Джан си тръгва от Венеция, за да акостира в Унгария на снимките за Ел Турко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Трите прекрасни дни и вечери, които ни дадоха толкова красиви моменти и голяма емоция свършиха.... иде работа. Stuck Out Tongue Winking Eye Радвам се, че го видяхме толкова красив и щастлив! Heart EyesТой заслужава всичко това, което му се случи. Винаги ще има обич и подкрепа от феновете си, които го следват навсякъде. Hug
Можем само да му благодарим, за емоциите с които ни дарява всеки път и лек път до Унгария. Blush Според мен, Венеция беше огромна стъпка за него! Hands Plus1

ИГ пост Джан:
"Чао, Венеция, отивам в Будапеща, за да продължа обучението си за новия си проект. Но ще има други поводи да се видим отново.. Ще пусна още интервюта и снимки, когато ги получа. Очаквайте СКОРО"

# 266
  • На юг от тук
И от мен малко красота.

# 267
И от мен малко красота.
А от мен многоо...... Wink

Гордостта на майката! Two Hearts
Големи благодарности на мама, за такъв син, на който се възхищава целия свят.... Heart

Стори мама Гюлдем с надпис:
„Награда за най-добър международен актьор ..
поздравления сине мой .. Толкова се гордея с теб Heart 🧿"

----------------------------------------

Джан през последните три дни пусна 4568 поста Rolling Eyes Joy Струва ми се, че емоциите му преливат..Joy Вчера видяхме - едва се сдържаше, сякаш щеше да избухне от щастие Misc Bomb Heart
Сторитата му също са претъпкани, погледнете им бройката горе Joy
Скрит текст:

ИГ Джан с надпис:
"Довиждане, Венеция, отивам в Будапеща, за да продължа обучението си за новия си проект.
Но ще има и други поводи да се срещнем пак.. Ще пусна още интервюта и снимки, когато ги получа.
Останете на линия 🔜"

https://www.instagram.com/p/CiNFG6vA149/

ИГ Джан: "TG4"
 "На филмовия фестивал във Венеция Mediaset представя нова фантастика с бляскавата двойка: Can Yaman и Francesca Chillemi"

https://www.instagram.com/p/CiNGUdqgXuB/

ИГ Верисимо
Видео с надпис: "Франческа Килеми и Джан Яман заедно във Венеция 🎥 Двамата актьори, главни герои от сериала Viola Come Il Mare, бяха топло посрещнати на филмовия фестивал във Венеция и получиха престижни награди 👏🏻"
https://www.instagram.com/p/CiK_HOyI5uU/

И Репост на видеото на Верисимо от Джан с надпис:
"Ще се видим скоро и във Verissimo 🙌🏻 Прегръдка"
https://www.instagram.com/p/CiNDN7yg_KN/

# 268
Наистина е развълнуван Джано, толкова активен не е бил никога в социалните мрежи. Но от всички постове най ми харесва този, че заминава за Будапеща!!! Алелуя! Grinning

# 269
Ми, така де! Да отива да работи!
Нарадва се на фалшивите награди, фалшивите фенове, на фалшивите Долчета и на не знам си още какво фалшиво беше, забравих ги вече. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Аз се чудя сега, дали не беше фалшив Джан там, Stuck Out Tongue Winking Eye а и докато не видя Виолата, не вярвам, че я има....до тогава и тя е фалшива. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Какво ще кажете?...дали е истински.
С удоволствие бих проверила!

Общи условия

Активация на акаунт