🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Тази рагаца в ляво най-добре знае дали е истински Rolling EyesJoy Тя да каже! Ако не, ще се прежаля да проверя Grinning

# 271
Тази рагаца в ляво най-добре знае дали е истински Rolling EyesJoy Тя да каже! Ако не, ще се прежаля да проверя Grinning
Ели, спазвай реда си, ако обичаш..... има ред тука! Joy Пиша те първа резерва. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 272
Я докато не сте се хванали за косите, да ви пусна занимавка.. Joy
Намерих разходката по червения килим, озвучена (без крясъци)
и си я превъртях няколко пъти и още ше си я превъртам.. сама съм вкъщи! Head Band Joy

Обожавам да гледам Джано на забавен каданс Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire
Погледнете (и пре-пре-пре-повторете) и вие, ако ви стиска... Cold Sweat Head Band

„Повторението е майка на знанието“ Joy тази житейска мъдрост е напълно вярна и е чудно, всъщност глупаво, че не се възползваме максимално от нея.. Joy

# 273
И Долчетата, пуснаха в ИГ пост за Джано!
ИГ Долче Габана:
"@canyaman носеше черно едноредно смокинг #DolceGabbana, съчетано с риза от бяло злато, черна копринена папийонка и обувки с връзки, за фотообаждането за „Il Signore Delle Formiche” на 79-ия Международен филмов фестивал във Венеция".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Интервю на Джан Яман и Франческа Килеми за TGCOM24

Джан - Започвате с мен ли? Да започнем с нея.
Франческа - Хайде, да започнем с теб, не прави това.

Дъжд от светкавици и селфита, най-преследваната двойка на Лидо във Венеция са те: Can Yaman и Francesca Chillemi, обединени от снимачната площадка на новата фантастика на Canale 5.

Джан - Ние популяризираме Viola Come Il Mare , който за мен е като моето новородено дете, така че се вълнувам и се надявам да излезем в ефир на 30 септември.

Секс символът от турски произход и актрисата бивша Мис Италия ни разказват за тези месеци на съвместни снимки

Франческа - Когато работиш и създаваш проект, най-хубавото нещо е да споделяш и да създаваш заедно.
Джан - мисля, че хората наистина ще оценят нашата синергия, която създадохме.

А Джан и Франческа носят на червения килим триумфа на блясъка.

Джан - Елегантността също води до последствия като потта, имам големи проблеми с жегата, защото съм човек, който се уморява много от жегата, така че искам да се съблека точно сега, но за елегантност...
Франческа - Бих ти предложила да не го правиш.

В заключение, не липсват и съвети за стил

Джан - виждате ли, когато сложа потника, ставам груб човек, нали? жените са късметлийки в този смисъл.
Франческа - Но ако носеше потник с пайети, нямаше да си груб човек.
Джан - Тя се чувства студена дори през август, така че....
Франческа - Да, вярно е, аз съм човек, който се чувства много студено.

В този момент знаете недостатъците на всеки друг.

Франческа - Твърде много месеци заедно.
Джан - Не разкриваме твърде много, но се познаваме.

https://www.instagram.com/p/CiNqg37IENd/
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1567562922213113861  

# 274
Джан - Елегантността също води до последствия като потта, имам големи проблеми с жегата, защото съм човек, който се уморява много от жегата, така че искам да се съблека точно сега, но за елегантност...

Джан - Виждате ли, когато сложа потника, ставам груб човек, нали? Жените са късметлийки в този смисъл.

А така няма да имаш проблеми с жегата,
но... ще създадеш проблем на милиони дами по света...

# 275
Цитат
Джан: така че искам да се съблека точно сега

И ние искаме да съблечеш точно сега!

Боже, боже, с какви мисли се събуждам... не е човешко това Grinning

# 276
Добро утро,момичета!

Благодаря за всичко,което сте споделили вчера в темата! HugTwo Hearts

Кой ли не се е фотнал с Джан и Франческа?(освен ние Simple Smile)

🆕 🆕 🆕
от Francesco Trizza (диджей) в #IG

🆕 🆕 🆕
от Cecilia Del Vecchio /Сесилия Дел Векио (пресагент) В #IG

🆕 🆕 🆕
от Tino Eventi (организатор на събития) в #IG
Вечеря за влиятелни личности на Terrazza Biennale.
79. Филмов фестивал във Венеция

с фенки само тези...

Желая ви приятен и успешен ден!

# 277
  • На юг от тук
Добро утро и от мен.

Да започнем деня с пресата в Италия,защото комшиите пак позабравиха,че този мъж е турчин и не забравя да го споменава.

# 278

Heart Eyes Невероятни са.. Kissing Heart

# 279
Здравейте, момичета!

Софи, къде се загуби? Липсваш ни! Права си, Джан и Франческа са от невероятни, по- невероятни!

Джан, за пореден път взривява , където й да се появи!

🆕📽Италиански телевизионен репортаж 🇮🇹📺

🗣Нашите зрители са лудо влюбени в Джан Яман

Той наистина е много мил с всички фенове, той беше следен цял ден вчера, когато се състоя представянето на новия филм на Canale5 „Viola Come Il Mare“, наистина навсякъде, където отиде, по пътя до червения килим, до пътя до партито, той и Франческа Килими, които между другото бяха красиви на червения килим. Те координираха рокли в чисто черно и наистина се къпеха в тълпата, но Джан Яман никога не се колебаеше пред селфи, трябва да се каже, че той се открояваше сред звездите.

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245608%2F160 … l_wall_-199343470

# 280
Привет и от мен, рагаци! Simple Smile

В Будапеща е посрещнат от фенове, разбира се.. Simple Smile
https://twitter.com/Berna71164899/status/1567805881781198848

Има много клипчета, отделил е бая време за снимки и подписи : )) не е изморен от Венеция, изглежда много свеж и достатъчно секси, разбира се... Joy понякога пиша излишни неща, които са повече от ясни Wink

Офф, трябва да излизам по задачи, ще пусна малко преса..
после като се върна ще го нахваля и ще му отдам нужното/задължителното внимание Simple Smile

цялата статия тук:
https://www.bestmagazine.eu/can-yaman-alla-79-mostra-del-cinema- … ezza-con-le-miss/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Скрит текст:
Джан Яман и Франческа Килеми привлякоха погледите на всички във Венеция и бяха обявени за най-красивата двойка на червения килим. Актьорската двойка представи филма „Viola come il Mare“ на 79-ото издание на филмовия фестивал във Венеция.

Двойката беше много коментирана за елегантността и хармонията помежду им. Яман беше избрал много елегантна черно-бяла визия.
Джан Яман знае как да привлече вниманието, това направи и този път на червения килим на филмовия фестивал във Венеция. поканен на 79-ото издание на филмовия фестивал във Венеция, Яман беше придружен от колегата си във филма Франческа Килеми, за да представи игралния филм „Виола като морето“. Яман е в ролята на инспектор Франческо Демир, а партньорката му е журналистката Виола Витале.
Поредицата от филма ще се излъчва в праймтайма на Канал 5 от 30 септември.
За първи път Джан ще бъде представен и на италиански език, така че той се чувства двойно развълнуван от новата си интерпретация.

На червения килим Яман и Килеми бяха обявени за най-красивата двойка.

https://politiko.al/english/politikoff/can-yaman-merr-gjithe-vem … e-venecia-i466670

# 281
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Елке, това ти ли му опипваш тука къдричките Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye? Много си ненаситна значиии ... Joy

# 282
Не спират интервютата с Джан и Франческа!
Двамата са били най- търсените актьори....звездите на фестивала!

Интервю за италианското издание на Grazia Gazette 🌟

GRAZIA.IT

Ето ни с главните герои на Viola Come Il Mare. Какви са вашите герои и как ви приличат?

Франческа Килеми -
Моят герой е журналист от Fashion. Какво общо имаме? Тя е човек, който много вярва в другите, в хората, на които има доверие, който често бърка, защото се чувства вътрешно наранен. Едно нещо, на което се възхищавам във Виола, е нейната емпатия, съпричастност и ми харесва, че не съди. Всички ние трябва да се опитаме да разберем какво се крие под повърхността на нещата.

Джан Яман -
Споделям много прилики и много контрастни неща и затова винаги се опитвам да доближа героя до моята личност: публиката в крайна сметка се обърква дали е истина, дали е истина, дали е измислица, защото се опитвам да направя естествено е.

Към кой цвят чувстваш, че принадлежиш?

Франческа Килеми -
Чувство за принадлежност към цвят, ако свържем този цвят с емоция, аз не чувствам, че принадлежа към някаква конкретна емоция, но ги чувствам всичките, чувствам се като дъга.

Джан Яман -
чувствам се синьо, светло-синьо.

Защо мислите, че нашите читатели трябва да гледат този сериал?

Джан Яман -
Не че лекува болести, но поне 1 час и половина не мислиш за него. Виола ви носи това облекчение и е магическа за това чувство. Според мен и нашият сериал ще предаде това безгрижие и вярвам толкова много в това.

Франческа Килеми
Този час и половина може да бъде доста откъсване от реалността, като се има предвид това, което всички преживяваме. Не боли

https://www.instagram.com/p/CiOn17ioxcj/

# 283
Гледането на Джан със сигурност лекува болести и откъсва от реалността Joy

# 284
Ха, ха голям смях с тая Франческа!
Голяма сладурка е...с Джано са от една кръвна група!

IG francescachillemi___
Скъпа мамо, бях във Венеция. Държах се както винаги си ме учила ...
1. Използвай прибори за хранене
2. Не приемай бонбони от непознати
3. Използвай отношение на принцеса
4. Не си бръкай в носа (не моя)
Надявам се, че се гордееш с мен.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 16:32 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт