🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 321
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Гледайте ги... как се бутат... пийте ги тези хапчета, бее! И ти, Джаки, какво си се разписала в 6 сутринта... па и аз в 7.. Joy

Страхотен ден ви пожелавам Blush
Ели, не съм спала, да съм първа пред кабинета!

# 76
Добро утро,момичета!

Вчера много сте се натоварили с писанията в др.тема за Джан!Явно сте от скоро във форума. WinkОтдавна се отказах да се занимавам с това.Претръпнах покрай други мои любимци!Така,че писането за други актьори и коментирането им е имало и ще го има.Някъде по-умерено,на друго място-повече.То си е за тяхна сметка!За това и за даден актьор има не по една,а по две-три теми,в зависимост с кой партньор/ка е играл/а!

Може ли да бъде облечен така?
Според изследванията на някои фенове това е традиционното облекло на османския воин, но еничарите са съвсем различна част от воините. Декларирани цветове синьо, червено, зелено.
Времето ще покаже...

Желая  ви приятен ден!

# 77
Какъвто е гиздав и хубав в това синьо, по-скоро ми прилича на султан, а не на воин Simple Smile

# 78
Здравейте, момичета!

Много е тихо днес, в нашата къщурка. Джан, не се е появявал от петък, какво ли, пак ни готви?....някоя, голяма бомба ще да е

Злати и грам не съм се натоварила, даже ми беше забавно...станахме известни, без рекламни агенти....безплатен ПР. Няма шанс, тези дами да ме натоварят, могат само да ме развеселят и да им отговарям подобаващо
Много хубав Джан си ни донесла...прекрасен, както винаги!
Сега като се замисля, не дрехата прави Джан, а обратното....Джан прави дрехата

Ели и Кати ме секнаха за Гретка, ама намерих още едно интервю на предполагаемата ни партньорка Грета Феро. (молете се да е тя, че ще видите като ни натресат Ханденце).
А, бе, дали тя самата или нейната агенция не пуснаха тоя слух, за нейно участие, че да си правят реклама на негов гръб, защото като се замисля, кой ще й предлага след като не знае никакви езици

Грета Феро: „Аз съм модел и актриса заради кармата“

„Майка ми никога не ми е купувала Барби, тя каза, че ще бъде преувеличена. И в какво се превръщам? Модел! Тогава казваш, че кармата не те хваща, че съдбата не те наказва … ». Тя се смее от сърце, Грета Феро. Новодошла, но вече абсолютен герой на Made in Italy, поредицата - от 25 март на Canale 5 - която разказва за раждането на марките в Милано през 70. С реколта дънки на мама, Краят на света на Мураками и Страната на чудесата в чантата, тя е в отлично настроение. Предстои й да замине за Рим, утре ще има прослушване, но причината за радостта й е друга: приятелят й („Никой от околната среда!“) Ще й сготви паста alla Norma … „Не“, лишаване от кукла "не е. Със сигурност беше травма: Предпочитах да играя с автомобили с дистанционно управление. Бях мъничка: Никога не носех пола, мразех розово ", добавя тя, която се разхожда Уикенд , трилър на Рикардо Гранди с Филипо Шикитано и Якопо Олмо Антинори. «Е, всъщност, ако се замислите … кармата ме удари и мен». И отново се смее.

Скрит текст:
Свободата от 2021-2022
При дебюта веднага важна роля. С комплиментите на Алдо Грасо: „добрата Грета Феро“ го определи, преглеждайки фантастиката.
Улесниха ме, представяйки я за момиче, което малко прилича на мен. Тя има същата история: тя идва от Юг (аз съм наполовина Абруцо и наполовина Молизе), тя се озовава в света на модата от нищото, родителите й нямат вяра в нейния път. Но ние говорим за един, който живее през 1974 г., аз имам свободата на един от 2021-2022 г., който се радва на плодовете на онзи сезон на политически плам, в който жените са започнали да имат по-голяма власт на избор.

Родителите, не ти ли вярваха?
Те се страхуваха преди всичко, защото не познаваха околните: и двамата работят в областта на икономиката (бащата Джузепе е собственик на фабриката за тестени изделия La Molisana; майката Гилда Антонели, университетски професор, изд.). Всъщност дойдох в Милано, за да - по някакъв начин - да следвам техните стъпки и да присъствам на Бокони.

Хомологирането не води до успех
Вместо?

Бях недоволна, не ми даде нищо. През втората година предложих на агенции за моделиране, които ми предложиха договори, добавяйки: сега ще ви оправим, ще ви направим … Не, благодаря! Не бях готов да се променя и във всеки случай съм силно убеден, че хомологизирането не води до успех. След около година на трамвайната спирка към мен се приближиха двама разузнавачи на таланти. Никога нищо не е случайно: ако възможността влезе в игра, защо да отказвате?
Е?
Открих, че ми харесва, бях спокойна … Повратната точка беше кратък филм за Армани, Якето : Г-н Армани ме забелязва, избира ме за кампанията Emporio, а по-късно и като лице на разкрасителната линия. И накрая, същият къс се вижда от режисьорите на Произведено в Италия (Ago Panini и Luca Lucini, изд.), Които ми се обаждат.

Тя изобретила приложение
Не беше ли учила актьорско майсторство?
Не. Бях посещавала вечерни часове при Паоло Граси, защото той беше пред Бокони … Разбрах, че ми харесва актьорството, но бях твърде заета с работа и изпити, за да продължа.

Университетът ще ми достави известно удовлетворение …
Запомня се курсът по предприемачество, който включваше концепцията за стартиране. Имам дядо, който се оказа сам на своята възраст и, живеейки в малък град, не можеше да срещне нови хора. Знаете колко хубаво - помислих си аз - да измислим лесно приложение, което свързва възрастните хора и организира пътувания и занимания за тях, като се грижи за всичко, включително за пътуването! Това беше групов проект, ние го разработихме. И така, наред с други неща, срещнах съученик, който ме покани сред доброволците на Малтийския орден, работещи за бездомни. Съвпаденията не съществуват.

Карма, нищо не е случайно, съвпадения не съществуват … Всичко звучи много Юнг и много „ориенталска философия“.
(усмихва се) Открих, че съм близо до будизма, въпреки че все още не съм практикуващ: за мен това не е толкова религия, колкото житейски философ. Вярвам, че съм „вдъхнала“ определени убеждения през годината, прекарана в Китай.

Една година в Китай
Как завърши в Китай?

Посетих четвъртата година на гимназията там за културен обмен: трудна година. Ако на 17 - вместо да пиете бира в кръчмата с приятели - вие сте сами, развивате известна меланхолия … От друга страна, разбирате много неща за себе си, за това как искате да планирате живота си. Информираност, която се увеличава благодарение на моя психолог: Бих препоръчала психотерапия на всеки! (смее се)
Предимствата?
По-голям баланс. Аз съм инстинктивна и съпричастна, което ми позволява лесно да се „свързвам“ с хората. Но - разбира се - има плюсове и минуси да приемате всичко с интензивност. Майка ми винаги ми е повтаряла: «Трябва да сте по-откъснати, твърде крехки сте …». Бах, не! Харесвам уязвимости.

Класическа защитна майка.
Не, напротив: това ме направи независим от дете. На 10: „Отидете в Швейцария за триседмичен лагер“. «Но по-големите деца са се насочили към мен …». "Не се притеснявайте, минете." На 12: «Отиваш в Испания на лятно училище по тенис …« Мамо, но … ». "Не се притеснявайте, можеш да се справиш." И всъщност сега знам как да се справям в различни ситуации, адаптирам се: научих се да оцелявам

Да живее провинцията

Ами добре, гледано по този начин, това би изглеждало като уморително детство.
Не, всъщност! Провинцията ви позволява да живеете по мирен и свободен начин, в контакт с природата: Спомням си морето, поляната, гората, кокошката, поповите лъжички, които взех в езерото и се опитах да отгледам … Бях много с баба ми, суперкреативна: според мен именно тя хвърли семето на това, което съм сега, въпреки че отрича … (смее се) Като дете тя ни караше да организираме театрални представления (невъзможни за гледане, а!) , тя ни разказваше за лека нощ, събуждаше ни сутрин с класическа музика. Малко мрачна и доста строга (в гимназията бях на 8 и половина, в семейството ми не изглеждаше достатъчно …), но много специална: тя дори изкачи Еверест! Имаше късмет да израсна с независими и силни жени.

Основните им учения?
За да бъда честна, се уча чрез осмоза … Като дете мама ме помоли да занеса игрите, които не използвах, в сиропиталището, а отношението към другите остава при вас … И благодаря на родителите си всеки ден ( и благодаря на моята детегледачка, основна фигура с нейната смелост), защото има две неща, които не мога да разбера: нечестието и завистта. Ако имаше някой по-добър от мен, те щяха да ме поканят: „Комплимент и разберете как можете да се подобрите …“. В модата и киното получавате много не (колко врати в лицето ви!), Но никога не давам „вината“ на онзи, който получи работата: в бъдеще ще има други, които ще ме познават и оценяват.

Доверие в меритокрацията
Винаги ли беше положително?
Това не е оптимизъм, а доверие в меритокрацията: ако съзнателно правиш това, което трябва, всичко не може да се обърка! Ще има моменти не и моменти да, това е неизбежен закон.
Сега, след като имате добра обратна връзка по време на работа, какво ви казват вашите хора?
Абсолвенти! Трябва ми само пет изпита …
(И като говорим за карма, има някакъв смисъл: в края на интервюто открихме, че живеем в една и съща сграда …).

# 79
Една прелестна Виола, така преди лягане Heart Eyes

# 80
Добро утро, прекрасни Джанови момичета!

Ели, много е готина тая Франческа, бе!

Fiction Mediaset ни подканят да гледаме Виолата през септември
„Казвам се Виола, на 35 години съм и наскоро се преместих в Палермо.
Имам някаква "суперсила", свързвам хората с цвят, синестезия се казва.
Но това е история, която скоро ще ви разкажа. 😉
Viola Come Il Mare идва, от септември по Canale5 ! 💜

https://twitter.com/fictionmediaset/status/1560302988362715138
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245102%2Fe76 … l_wall_-199343470

Бързо, една физзарядка с Джан!

Лек и приятен ден ви желая!

# 81
Добро утро,момичета!

Кафето е сервирано, а новият ден е тук.Да го започнем с позитивна
нагласа и вярата, че ще бъде чудесен и ще ни донесе радост и усмивки.

Желая ви приятен и успешен ден!

# 82
Не е за вярване, вестник 24 часа
са посветили статия на Джан.
Еее, как няма, кой иначе ще им чете вестника?

Джан редовно, го използват за трамплин... най-лесният начин да бъде забелязан/а и да се говори ....

"Лилава като морето"– първият сериал,
в който Джан Яман говори на италиански

“Лилава като морето” (Viola come il mare) - италианският сериал, в който Джан Яман се снима в главната роля заедно с хубавата Франческа Килеми, бивша “Мис Италия”, излиза на малкия екран през септември, съобщиха италианските медии.

Така най-известният турски актьор в Италия за първи път ще участва в изцяло италианска продукция, която ще се излъчва по тамошната телевизия Canale 5.

Сюжетът на поредицата разказва за Виола Витале (актрисата и модел Франческа Килеми), която се завръща в родния си град Палермо, за да намери баща си, когото не познава. Там тя започва работа като репортер и се натъква на инспектор Франческо Демир, изигран от Яман.

Франческо няма вяра в хората, но за сметка на това притежава истински талант да разследва заплетени случаи. Съдбата среща инспектора и Виола, а целта им е заедно да разрешат различни престъпления, свързани с много убийства.

Италианските зрители не само познават Джан Яман като актьор, но са и негови големи фенове заради турските сериали, излъчвани досега по Canale 5. Той стана изключително популярен в страната и заради връзката си със сицилианката Дилета Леота, която работи за футболен тв канал. Отношенията им приключиха отдавна, но появата на Яман на публично място винаги предизвиква тълпи от почитателки.

Възхитата от него вероятно ще продължи, защото в “Лилава като морето” Яман за първи път ще играе на италиански език.

Но не за първи път работи заедно с “Мис Италия”. Двамата вече са се срещали на снимачната площадка на телевизионния сериал “Бог да ни е на помощ 6”, излъчван по италианския канал Rai 1. Турският актьор бе специален гост в последния епизод на продукцията. Познанството им, разбира се, породи спекулации, че връзката между главните герои се е задълбочила по време на снимките на “Лилава като морето”. Възможният флирт обаче нито е потвърден, нито отречен пряко от самите тях.

Снимките на новия сериал започнаха в края на септември 2021 г., затова и очакванията бяха, че той ще бъде показан в ефира още през март тази година. В последния момент графикът е променен, а на мястото на филма тръгва предаване. Така “Лилава като морето” остава за тази есен.

Сериалът е по романа “Познаваш ли лятото?” на Симона Танзини. Част от актьорския състав са Симона Кавалари, Марио Шербо, Киара Трон, Рубен ла Малфа, Джовани Наста, Даниеле Вирзи, Романо Реджани, Алесия Данна и др.

Първият сезон се състои от 12 епизода, като екипът вече е наясно, че ще снима няколко сезона. Режисьор е Франческо Викарио, а продуцент е Лука Бернабей. Продукцията се излъчва със съдействието на италианската продуцентска компания LuxVide в сътрудничество с дъщерното дружество на MediaForEurope RTI. Сериалът ще бъде наличен за гледане и по италианската платформа за стрийминг Mediaset Infinity.

Работните ангажименти на Джан Яман обаче включват още една главна роля за тази година. Става въпрос за историческия сериал “Турчинът” (El Turco). Той ще бъде продуциран от турската продуцентска компания “Ай Япъм” за “Дисни плюс”. Историческата драма ще представи наполовина истински, но и наполовина измислен сюжет. Сценарият е адаптиран по романа “Турчинът” на Орхан Йениарас, сценарист е Керем Дерен, а режисьор ще бъде Улуч Байрактар.

Международният проект разказва за османския нападател, наричан Турчина, който се установява в италианското село Моена (в наши дни град в Северна Италия) след втората обсада на Виена и освобождава селото от феодалите. Първоначално бе обявено, че снимките на сериала няма да се осъществят в Турция, а в Италия и Хърватия. В последния момент обаче е взето ново решение, според което сериалът ще бъде реализиран изцяло в Унгария.

Тази година е повече от успешна за Джан Яман не само заради получените водещи роли, но и заради спечелените награди. Още през 2018 г. артистичният му талант е оценен с приза “Златна пеперуда” за най-добър актьор в романтичната комедия “Ранобудна птичка”.

Сега обаче на Филмовия фестивал на комедията в Монте Карло той е награден за социалната си ангажираност. С благотворителната си кампания “Джан Яман за децата” (Can Yaman for Children) актьорът даде началото на редица инициативи за деца в неравностойно положение. Наскоро фондацията му насочи вниманието си и към украинските деца.

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/12270093 

За първи път, чета бг. статия за Джан, която е написана без измислици. Който я е писал, си е научил домашното. Единствената ми забележка е, че е пропуснала да отбележи участието му и наградите и на другите фестивали, на които го номинираха и раздаваха награди, ама и на това съм доволна, щом няма "чели-недочели"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ще падна, CAN YAMAN MEDIA  са публикували статията от 24 часа
@CanYamanMedia

🇧🇬 🗞| #ViolaComeIlMare – първата серия, в която #CanYaman говори на италиански. Всички подробности за

проекта #ElTurco за Disney Plus и последните награди за благотворителност.

https:// 24chasa.bg/amp/12270093

Аз, като ви казвам, че Джан е ходеща реклама, не си тракам, напразно клавиатурата

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 14:47 от jackie.

# 83
Здравейте, момичета на Джан!

Чакай да сложа и по един Джано за всеки цветен епизод на Виолата

Благодаря ти, Цеце! Страхотен колаж!
Не е за вярване, вестник 24 часа
са посветили статия на Джан.
Еее, как няма, кой иначе ще им чете вестника?

Скрит текст:
Джан редовно, го използват за трамплин... най-лесният начин да бъде забелязан/а и да се говори ....[/size]

"Лилава като морето"– първият сериал,
в който Джан Яман говори на италиански

“Лилава като морето” (Viola come il mare) - италианският сериал, в който Джан Яман се снима в главната роля заедно с хубавата Франческа Килеми, бивша “Мис Италия”, излиза на малкия екран през септември, съобщиха италианските медии.

Така най-известният турски актьор в Италия за първи път ще участва в изцяло италианска продукция, която ще се излъчва по тамошната телевизия Canale 5.

Сюжетът на поредицата разказва за Виола Витале (актрисата и модел Франческа Килеми), която се завръща в родния си град Палермо, за да намери баща си, когото не познава. Там тя започва работа като репортер и се натъква на инспектор Франческо Демир, изигран от Яман.

Франческо няма вяра в хората, но за сметка на това притежава истински талант да разследва заплетени случаи. Съдбата среща инспектора и Виола, а целта им е заедно да разрешат различни престъпления, свързани с много убийства.

Италианските зрители не само познават Джан Яман като актьор, но са и негови големи фенове заради турските сериали, излъчвани досега по Canale 5. Той стана изключително популярен в страната и заради връзката си със сицилианката Дилета Леота, която работи за футболен тв канал. Отношенията им приключиха отдавна, но появата на Яман на публично място винаги предизвиква тълпи от почитателки.

Възхитата от него вероятно ще продължи, защото в “Лилава като морето” Яман за първи път ще играе на италиански език.

Но не за първи път работи заедно с “Мис Италия”. Двамата вече са се срещали на снимачната площадка на телевизионния сериал “Бог да ни е на помощ 6”, излъчван по италианския канал Rai 1. Турският актьор бе специален гост в последния епизод на продукцията. Познанството им, разбира се, породи спекулации, че връзката между главните герои се е задълбочила по време на снимките на “Лилава като морето”. Възможният флирт обаче нито е потвърден, нито отречен пряко от самите тях.

Снимките на новия сериал започнаха в края на септември 2021 г., затова и очакванията бяха, че той ще бъде показан в ефира още през март тази година. В последния момент графикът е променен, а на мястото на филма тръгва предаване. Така “Лилава като морето” остава за тази есен.

Сериалът е по романа “Познаваш ли лятото?” на Симона Танзини. Част от актьорския състав са Симона Кавалари, Марио Шербо, Киара Трон, Рубен ла Малфа, Джовани Наста, Даниеле Вирзи, Романо Реджани, Алесия Данна и др.

Първият сезон се състои от 12 епизода, като екипът вече е наясно, че ще снима няколко сезона. Режисьор е Франческо Викарио, а продуцент е Лука Бернабей. Продукцията се излъчва със съдействието на италианската продуцентска компания LuxVide в сътрудничество с дъщерното дружество на MediaForEurope RTI. Сериалът ще бъде наличен за гледане и по италианската платформа за стрийминг Mediaset Infinity.

Работните ангажименти на Джан Яман обаче включват още една главна роля за тази година. Става въпрос за историческия сериал “Турчинът” (El Turco). Той ще бъде продуциран от турската продуцентска компания “Ай Япъм” за “Дисни плюс”. Историческата драма ще представи наполовина истински, но и наполовина измислен сюжет. Сценарият е адаптиран по романа “Турчинът” на Орхан Йениарас, сценарист е Керем Дерен, а режисьор ще бъде Улуч Байрактар.

Международният проект разказва за османския нападател, наричан Турчина, който се установява в италианското село Моена (в наши дни град в Северна Италия) след втората обсада на Виена и освобождава селото от феодалите. Първоначално бе обявено, че снимките на сериала няма да се осъществят в Турция, а в Италия и Хърватия. В последния момент обаче е взето ново решение, според което сериалът ще бъде реализиран изцяло в Унгария.

Тази година е повече от успешна за Джан Яман не само заради получените водещи роли, но и заради спечелените награди. Още през 2018 г. артистичният му талант е оценен с приза “Златна пеперуда” за най-добър актьор в романтичната комедия “Ранобудна птичка”.

Сега обаче на Филмовия фестивал на комедията в Монте Карло той е награден за социалната си ангажираност. С благотворителната си кампания “Джан Яман за децата” (Can Yaman for Children) актьорът даде началото на редица инициативи за деца в неравностойно положение. Наскоро фондацията му насочи вниманието си и към украинските деца.

За първи път, чета статия за Джан, която е написана без измислици. Който я е писал, си е научил домашното. Единствената ми забележка е, че е пропуснала да отбележи участието му и наградите и на другите фестивали, на които го номинираха и раздаваха награди, ама и на това съм доволна, щом няма "чели-недочели"
    Джаки, че ако Калина Костова (авторка на цитираната статия) беше написала за всички участия на Джан и наградите му от други фестивали нямаше да остане място за другите новини и актуални събития. Адмирации за статията!
     Достоверност, дълбочина и познаване на фактите от живота и творчеството на Джан Яман, такава информация предпочитам да чета.  
     И със задоволство мога да кажа, че призовите места в различните социологически проучвания и класации, които печели Джано са базирани на таланта му, неуморния труд,  качествените продукции, в които участва, въздействието, което оказва и благотворителната дейност, която развива. Това го отличава от онези, които се катерят към 1-вото място, защото за тях се шуми постоянно, но имената им се свързват само и единствено със злободневни клюки и интриги.
    Днес май сме основно на публикации от българската преса:

Джан Яман се завръща с нов сериал с култово име в България
Екранната му партньорка е очарователната Йозге Гюрел

15 август 2022
LadyZone.bg
Любимецът на българската публика – Джан Яман – отново ще покорява женските сърца с новия си сериал „Мистър Грешен“, чиято премиера се очаква съвсем скоро от bTV Media Group. В новата поредица зрителите за пръв път ще видят сексапилния турски актьор подстриган.
Екранна партньорка на екранния Джан Дивит от „Свободен дух“ е очарователната Йозге Гюрел, с която двамата си партнират за втори път след романтичната комедия „Горчиво и сладко“.
Звездният каст на „Мистър Грешен“ се допълва още от Сарп Джан (Кемал от "Опасно изкушение"), Анъл Челик (Джей Джей от "Свободен дух"), Ляле Башар (Мукадес от "Любов от втори опит") и др.
Историята:
Колкото и да търси правилния мъж, Езги (Йозге Гюрел) накрая винаги се влюбва в неподходящия. Йозгюр (Джан Яман) е поредният Господин Грешен. Красив и богат, ергенът винаги е център на внимание, а жените около него се надпреварват да бъдат в компанията му. Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар. Случайно там тя вижда как бившия ѝ приятел предлага брак на своята нова любима. Езги излива мъката си пред Йозгюр и до такава степен се напива, че двамата прекарват нощта в обща хотелска стая. По ирония на съдбата Езги случайно се оказва съседка на Йозгюр. Приятелството между тях процъфтява и Йозгюр ѝ предлага помощ, за да спечели сърцето на любимия ѝ. Но тъй като майката на Йозгюр го притиска да се ожени, той моли Езги да се преструва на негова приятелка в продължение на два дни. Майката на Йозгюр започва да вижда в Езги потенциална снаха, а Езги отново се забърква с господин Грешния.
В очакване на „Мистър Грешен“ ...

# 84
Здравейте, момичета на Джан!

Чакай да сложа и по един Джано за всеки цветен епизод на Виолата

Благодаря ти, Цеце! Страхотен колаж!

Джаки,
  И със задоволство мога да кажа, че призовите места в различните социологически проучвания и класации, които печели Джано са базирани на таланта му, неуморния труд,  качествените продукции, в които участва, въздействието, което оказва и благотворителната дейност, която развива. Това го отличава от онези, които се катерят към 1-вото място, защото за тях се шуми постоянно, но имената им се свързват само и единствено със злободневни клюки и интриги.

Цеце
, благодаря за страхотният колаж. Много ще е актуален след 30.09. и предлагам на Ели или Гроздето, зависи коя ще подготви следващата тема, да го сложат за шапка на темата ни.

Еми, така е, Джан има умение, харизма, професионализъм, прецизност, чар, съпричастност, това са част от качествата, които го отличават. Джан е единствен и неповторим, не виждам, кой може да го доближи, камо ли настигне в скоро време.
В Туитър една мацка беше пуснала туит, който го описа, кратко, точно и ясно (съжалявам, че не й запомних името да я отбележа):

Големите резултати изискват големи амбиции
 и желание да надскочите обстоятелствата... характер, аз го наричам!
Ако е съчетано с интелигентност и чар, се нарича Джан Яман ☺️

# 85
Ново Джанче в черно Sunglasses Тудорс пак се хвалят Joy

И на мен ми харесаха тези статии от нашенските медии. Най-после нещо, различно от съчинения по картинка Smiley

# 86
Ели, Тудорс как да не се похвалят...той им е златната кокошка. Колко магазини отвориха в Европа с негово участие...кой ги знаеше преди? Но и винаги, заставаха зад него и не го предадоха в нито един момент Сътрудничеството им е великолепно, не знам дали ще могат да преподпишат за още някоя година, защото тоя или другия месец, им свършва двегодишният договор с него. Ако не им е много скъп, не виждам причина да не го направят
Не всеки може, да си позволи да го има.... лукс е да имаш Джан!

tudorsofficial

Открийте съвършенството на черното! Винаги безупречен, винаги благороден!

Припадането, може да започне сега...

Всяко негово движение е УАУУ...оставаш, без дъх

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Още малко, снимки от сватбата на Йозге с втората й рокля

Нежност и красота

# 87
Добро утро,момичета!

"Всеки ден, единствената ни среща е тази с живота.
           Всичко друго може да почака!"
CoffeeFlowers Four Leaf CloverHeart

Радвам се,че нашите медии най-после са отразили подобавощо Джан! Blue HeartNature Star

....рекламата с Джан за Tudors 💫 със звук...
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1560660289569554432
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245107%2F842 … l_wall_-199343470

Спокоен,хубав и щастлив да е денят за всички!

# 88
Привет, момичета!

Днес е много е тишина, не че има нещо ново...

Добре, че Медиасет си рекламират сериала, та пускат по нещо
🆕🆕🆕
IG история от Fiction Mediaset 💫
Виола: Ние сме тук с нашите приятели от снимачната площадка. Аз съм Виола Витале, журналист от Сицилия, специален кореспондент на WebNews тук, в Палермо, и съм в компанията на Франческо Демир, много добре образован, интелигентен и превъзходен комисар и нашия бъдещ главен мъж Тури  .
Тури: Добър вечер Виола, Здравей Добър вечер.
Виола: Откриването на този комплект (Turi).  Много се радвам, че имам тази група актьори, създаде се красива хармония на тази снимачна площадка и аз съм щастливa ... Щастливa съм, защото когато се създават тези синергии, е хубаво да идваш на работа ...
Франческо: Алберто, тук съм, ако ме търсиш...
Виола: Мисля, че ще има много неща за хвърляне в кошчето.
 - Линия до студиото
 Виола: линия до студиото!

Големи сладури са тия тримцата, добра хармония и енергия се е получила между тях,
явно е било голям купон,  докато са снимали

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245109%2Ffe9 … l_wall_-199343470

https://twitter.com/fictionmediaset/status/1560907644268937219

# 89
Изглежда се забавляват много, но аз нищо не разбрах от този разговор Rolling EyesJoy

Явно Робсън днеска е рожденик! Качил е тази фотка преди час с надпис "Grazie Birthday" и гледам отдолу му честитят. Ами наздраве, момчета!!! TadaBeers

Общи условия

Активация на акаунт