Подозирам, че са двама-трима човека, живеещи в някоя пещера... 
Джаки, много се въодушеви за тази Гретка, да не се разочароваш накрая, ако не е тя
Подозирам, че са двама-трима човека, живеещи в някоя пещера... 

Не въз основа на име, а на талант и годност за ролята.
Джан е играл на турски, италиански и сега ще играе на английски.
Джан Яман, направи толкова важни стъпки в сериалната индустрия в Европа, идвайки от обикновен дизи-свят на ромком, само с харизмата и таланта,
но чрез упорита работа, голямата фенбаза и владеенето на три езика, освен турския се налага в шоубизнеса на европейското и дай боже световното кино!
И продължава да се бори срещу всички онези, които се опитват да го съборят и унищожат.
Всеки път, побеждава сам, без да има подкрепата на никого (освен фен базата му). Търпи толкова много хора от собствената му страна, които му се подиграват и се опитват да го унищожат.... но неговата воля, хъс и отдаденост са невероятни и това го държи здраво стъпил на земята и дано продължи и занапред със същия хъс и воля 

(Ние сме страхотни), добре дошли във Верона! Щастливи сме да ви обясним защо сте тук. С ваше разрешение, да започваме.

Имате съвет от "специалистите" да ходите да се прегледате, щото не харесвате Бамби и бозавия й бивш любим!!! Сигурно има и други цветущи епитети, но нямам време да чета небивалици... Така де, какви да са фенките на Джано - Потника - Орангутана, ако не откачени... Дори се чудех дали да коментирам, но то обидите вече минаха на съвсем друго ниво.. аз много мога да напиша какви са фенките на Ханде и Киро, но нямам желание
За протокола гледах няколко серии на великата Врата по тв, да не кажете после пак, че не сме гледали двойката на века, пък ги коментираме.. поведение, типично за всички хейтъри на Джан.. дървото му с дърво!

давай новини ако има за нашето звездно момче.

. Даже няма да си направя труда да чета, какво някой решил да пише за друг, само защото не харесва неговите любимци или да си направя труда
Аз, ако седна да обиждам всички, които не харесват Джан(въпреки, че го следят повече и от мен, сигурно), няма да ми стигне времето.
В крайна сметка всеки си има виждане и възприятие за даден артист/ка и не е задължително да съвпада с на останалите...нали така?
А въпросните персони, не си ли задават въпроса, че всеки си има мнение и е в пълното си право да си го изказва свободно, така както го вижда, без обиди към членове на форума
Ще, кажете че и въпросната Ханде не познавам...да, но тя е публична личност и познавам това от нея, което показва....ами не ме впечатлява
И от това, което съм чела за нея и гледала с нея(естествено-недоизгледала), не ми харесва нито като актриса, нито като човек. Лигава, бездарна и натягаща се на всяка цена, да бъде актриса...(а, бе стой и си прави реклами, къде се буташ в А група)....
. Даже смятам да почна да ги чета, а може и да се включа в някоя тяхна беседа, може да съм им от полза

(последното изречение е за вас, защото разбрах, че ни четете.... вие ще се разпознаете)
...ами мислят го хората, не им е безразличен.
Ама аз да ти кажа, изобщо не могат да ме дразнят каквито и епитети да измислят за него, даже се забавлявам, защото за мен си е номер 1, не могат да ми променят мнението, а за другите, какво мислят за него не ми пука.
Не съм толкова наивна, че да си мисля, че всички до един трябва да го харесват и да се сърдя на тези, които не го харесват.
Всеки с вскуса си. Затова ми е чудно, че тези дами са тръгнали нас да обиждат, само защото мнението ми за тяхната любимка не съвпада с тяхното, а смятат ли,че аз ще си променя мнението като ме обиждат..не няма, само показва с какво възпитание са.

че да отворя работа на съгледвачките от оная тема, 

Препоръчани теми