🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Е, супер е това за английския!!! Т.е. сериалът има още една предпоставка да стане абсолютен световен хит. Който не знае за Джан Яман, и той да разбере Joy Подозирам, че са двама-трима човека, живеещи в някоя пещера... Joy

Джаки, много се въодушеви за тази Гретка, да не се разочароваш  накрая, ако не е тя Hug

# 61
  • На юг от тук
Докато не излезе официална информация,аз все си имам едно на ум. Но поне ме радва,че вече не се споменава, набедената актриса. Искам игра, а не пози.
Надявам се на интересен сценарий,който да ни кара с нетърпение да очакваме всеки следващ епизод.
Благодаря за всички новини и снимки девойчета Джанови.

# 62
Еххх, момичета, защо така ми секвате ентусиазма

Таман си харесах партньорка, без забележки на пръв поглед
 и вие веднага ме заливате със студена вода

И цветово си пасват

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Обаче, Джан ще е заобиколен само с величия на европейското и световно кино

Дизайнер и арт директор на "Ел Турко" е Доменико Сика, с 1 награда Еми и още две номинации.Scream
А кастинг директорът на "Ел Турко" е номинираната за Еми, Нанси Бишоп, топ професионалист, специализирана в кастинга на топ европейски актьори/актриси и винаги в търсене на нови таланти. Тя познава пазара на Европа, Великобритания, САЩ, а последната й находка от България е Мария Бакалова, номинирана за Оскар и Златен глобус.Scream
Ето как се откриват таланти и се прави кастинг.Stuck Out Tongue Winking Eye Не въз основа на име, а на талант и годност за ролята.Sunglasses Джан е играл на турски, италиански и сега ще играе на английски.Stuck Out Tongue Winking Eye Джан Яман, направи толкова важни стъпки в сериалната индустрия в Европа, идвайки от обикновен дизи-свят на ромком, само с  харизмата и таланта, Blush но чрез упорита работа, голямата фенбаза и владеенето на три езика, освен турския се налага в шоубизнеса на европейското и дай боже световното кино! Scream И продължава да се бори срещу всички онези, които се опитват да го съборят и унищожат.Rage Всеки път, побеждава сам, без да има подкрепата на никого (освен фен базата му). Търпи толкова много хора от собствената му страна, които му се подиграват и се опитват да го унищожат.... но неговата воля, хъс и отдаденост са невероятни и това го държи здраво стъпил на земята и  дано продължи и занапред със същия хъс и воля Hands Plus1

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не знам, дали сте видели поканата на Йозге и Серкан, мен страшно ме впечатли

„Ура, вие сте тук Simple Smile (Ние сме страхотни), добре дошли във Верона! Щастливи сме да ви обясним защо сте тук. С ваше разрешение, да започваме.
Искахме тази история да прилича на нас. Тръгваме на път с любимите си неща. Всички прекарваме по-голямата част от времето си на път и знаем, че истинският път не винаги е забавен, понякога е дълъг и труден. Но има такива прекрасни изненади, когато мислиш, че си се изгубил, изведнъж се озоваваш пред най-красивата гледка на света. Така се срещнахме по пътя и намерихме вашето приятелство. (Радваме се, че сте тук). Някои срещи трябва да се празнуват. И ви казваме, че тази гледка, това пътуване си заслужава. И повярвайте ни, този спектакъл си заслужава. Така че добре дошли! С тази покана дадохме надежда на едно дете, като направихме дарение за фонд „Надежда“ за деца с рак от ваше име.

# 63
Забравих да честитя на Йозге и Серкан, любими сладурчета Heart Eyes Готини във всяко отношение!

Още лица от Виолата! Те хубаво показват кой актьор кой герой е, ама да бяха написали и с две думи какви точно са тези хора в сериала... да мрънна малко аС Joy

# 64
Добро утро,момичета!

Кафето е сервирано, а новият ден е тук.Да го започнем с позитивна нагласа
и вярата,че ще бъде чудесен и ще ни донесе радост и усмивки.
CoffeeFlowers BlossomFlowers Herb

От Тициана Рокка, подписано....в очакване... #FilmingItalyBestMovieAward 2022
Приятен спомен с моя приятел @canyaman от последното издание на #FilmingItaly във #Venezia

https://www.instagram.com/p/ChUmtxWIoG-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Желая ви приятен ден!

# 65
Ех, рагаци.. този пост  няма да ви хареса, предупреждавам Grinning

Заклевам се в Джан, че хич не чета темите за другите актьори, но учтиво ме инфорамираха, че Джан е обсъждан в темата за нашата любима медена питка -ХандетТО. И не само Джан, ами и нас са обсъждали - болните и фанатизирани фенки на дървото Джан Яман Joy Имате съвет от "специалистите" да ходите да се прегледате, щото не харесвате Бамби и бозавия й бивш любим!!! Сигурно има и други цветущи епитети, но нямам време да чета небивалици... Така де, какви да са фенките на Джано - Потника - Орангутана, ако не откачени... Дори се чудех дали да коментирам, но то обидите вече минаха на съвсем друго ниво.. аз много мога да напиша какви са фенките на Ханде и Киро, но нямам желание Joy За протокола гледах няколко серии на великата Врата по тв, да не кажете после пак, че не сме гледали двойката на века, пък ги коментираме.. поведение, типично за всички хейтъри на Джан.. дървото му с дърво! Smiley

# 66

Ели, ти сериозно ме изненада - да питам още веднъж, че може и да не съм разбрала - има тема за Хандето, така ли!? Възбуди любопитството ми - че какво може да се пише за тази "актриса". Няма и да си направя труда да търся въпросната тема, хеле пък да чета.
    От това, което си цитирала мога да предположа докъде се простира възпитанието на някои фенове.
    Ние може и не харесваме въпросната особа и пишем нашето лично мнение за нея, но нито една от нас не си е позволила да обижда феновете на който и да било актьор.
    Всеки има право да харесва или не, когото си иска. Но да хулиш по този начин съфорумки е най-малкото непочтено. Липса на морал, култура на поведение и отношение към пишещите, отсъствие на елементарно дори домашно възпитание.
    Това, което са си позволили да пишат противоречи на Правилата на форума. Но нямам време, пък и желание да издирвам въпросните постове и да ги докладвам на модератор, а бих могла и към администратора на BG-Mamma да се обърна.
    Не си струва, не си заслужава, под достойнството ми е да си губя ценно време, занимавайки се тези особи.
    А за бездарната артистка ще пиша колкото си искам, базирайки се на личните си впечатления от участието й в сериала "Черната перла". Мога да подкрепя думите си и с достатъчно статии и публикации, в които сценаристи и екип са преработвали в движение сценария, за да сведат до минимум появата на Ханде в епизодите.
    Ааа, неее, стига за тази "звезда". Щастлива съм, че няма да ми се пречка около Джан, защото и борче да играеше, пак нямаше да мога да я гледам.
   Джакиии, давай новини ако има за нашето звездно момче.
   Каквото и да пишат, както и да го обиждат Джано е върхът.
   Няма друг турски актьор, постигнал такова международно признание и световна слава. Другите могат само в мечтите си да се докоснат до неговия успех и фенската любов.

# 67
Верно ли, сме толкова известни, че да ни коментират....ти, да видиш
Направо не е за вярване, че някой може да падне толкова ниЗко, че да коментира нас....боже, боже, жива да не бях Joy. Даже няма да си направя труда да чета, какво някой решил да пише за друг, само защото не харесва неговите любимци или да си направя труда. Joy Аз, ако седна да обиждам всички, които не харесват Джан(въпреки, че го следят повече и от мен, сигурно), няма да ми стигне времето. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy В крайна сметка всеки си има виждане и възприятие за даден артист/ка и не е задължително да съвпада с на останалите...нали така? Stuck Out Tongue Winking EyeА въпросните персони, не си ли задават въпроса, че всеки си има мнение и е в пълното си право да си го изказва свободно, така както го вижда, без обиди към членове на форума . Аз мога да си плюя Хандето, но никой от форума не съм обидила, най-малко не ги познавам тези или други дами ....това е неуважително и невъзпитано Sunglasses Ще, кажете че и въпросната Ханде не познавам...да, но тя е публична личност и познавам това от нея, което показва....ами не ме впечатлява Stuck Out Tongue Winking Eye  И от това, което съм чела за нея и гледала с нея(естествено-недоизгледала), не ми харесва нито като актриса, нито като човек. Лигава, бездарна и натягаща се на всяка цена, да бъде актриса...(а, бе стой и си прави реклами, къде се буташ в А група)....
Аз само да попитам, тъй като не разбрах, те ли го наричат орангутан и потник....за една приятелка питам Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Значи, какво излиза, че те могат да обиждат Джан, а ние нямаме право да си казваме мнението за прословутата с некадърност, операции и купуване на последователи Ханде...брей, брей, точно това и аз си мислех Joy. Даже смятам да почна да ги чета, а може и да се включа в някоя тяхна беседа, може да съм им от полза

Хайде сега да ви пусна дървото, орангутана и потника Джан, да му се насладим, а въпросните дами да видят какво е Истински мъж

П.П. За ужас на всички негови хейтърки(почитателки), Джан е недостижим и обичан навсякъде. Нито един турски актьор или актриса не може да привлече такава вълна от хора, които спят пред хотелите, в които е отседнал, само и само да се докоснат до това божество....Истината боли и не им дава мира
Така, че мили момичета, гледайте си вашите любимци и им се радвайте, Джан го оставете на нас, ние да му берем гайлето. Sunglasses
Джан си го обиждайте, не ги отразявам обидите по негов адрес, свикнала съм, но нас няма нужда
Stuck Out Tongue Winking Eye (последното изречение е за вас, защото разбрах, че ни четете.... вие ще се разпознаете)

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 17:02 от jackie.

# 68
Орангутана и потника са стари форумски имена на Джано... имам си едно птиче, дето чете насам и натам и ми снася къде какво се пише за тоЗ противен Джано... нямам нужния капацитет да запомня кой къде какво е плюл по Джан, щото то не е едно и две...

# 69
Орангутана и потника са стари форумски имена на Джано... имам си едно птиче, дето чете насам и натам и ми снася къде какво се пише за тоЗ противен Джано... нямам нужния капацитет да запомня кой къде какво е плюл по Джан, щото то не е едно и две...

Брейй, не знаех, че е толкова е коментиран Джан по другите теми Joy...ами мислят го хората, не им е безразличен.Stuck Out Tongue Winking Eye Ама аз да ти кажа, изобщо не могат да ме дразнят каквито и епитети да измислят за него, даже се забавлявам, защото за мен си е номер 1, не могат да ми променят мнението, а за другите, какво мислят за него не ми пука.Animal See No Evil Не съм толкова наивна, че да си мисля, че всички до един трябва да го харесват и да се сърдя на тези, които не го харесват.Joy Всеки с вскуса си. Затова ми е чудно, че тези дами са тръгнали нас да обиждат, само защото мнението ми за тяхната любимка не съвпада с тяхното, а смятат ли,че аз ще си променя мнението като ме обиждат..не няма, само показва с  какво възпитание са.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 70

Да постна Джано, че да отворя работа на съгледвачките от оная тема, дето са ни налазили отвсякъде.
   Стоят непрекъснато на балкона, попиват всяка дума и се радват тайно на успехите на Джан, на неговата харизма и талант, които за съжаление не могат да открият у тяхната Патронка!
    За вас, дами, пърхащи из чуждите теми - привет от летището в Истанбул!

Цитат
Viola Come Il Mare

Имена на епизодите:
1. ВИОЛЕТОВО КАТО МОРЕТО
2. ЧЕРВЕНО КАТО САМОТА
3. СИНИ КАТО ФАНАТИЗЪМ
4. ТЪМНО ЗЕЛЕНО КАТО КОНТРОЛ
5. ЖЪЛТО КАТО ЛЪЖИ
6. ОРАНЖ КАТО ДОВЕРИЕ

# 71
Еми, много се забавлявам с твоя хумор с нишка към истината.

Значи, направих си труда да попрочета във въпросната група, ами какво да ви кажа, сърдят се за нещо, което те самите правят.... хубаво си го хейтят. Странно, че обидите към Джан са нещо, което се толерира в темата им, но ходейки да четат по други теми, се чувстват засегнати, че има хора разбиращи от актьорско майсторство, си изказват мнението за бездарната Ханде ....ха-ха, да се смея ли, да плача ли

Ще ги държа под око от време на време.

17-8-2019 Неапол:Това е мястото, където започна италианската лудост по дървото Джан и 3 години по-късно тя все още е същата, показвайки, че това не е преходно явление  "Любовта генерира любов "- Джан Яман

Само вижте, какво стълкновение го посреща в Испания,
полицията едвам го издърпва и избутва от фенската любов, ей много са луди тия испанки.

# 72
Джаки, какви ги показваш тези тълпи.. всички знаем много добре, че Джан им е платил да са там... или и те са психично-болни... ThinkingSmiley

# 73
Ели, не вярвам в купуването, аз съм за психично болни.

Блогърът Угур Алев съобщава, че...

Джан Яман , който основа асоциацията "Can Yaman for Children", ще бъде домакин на специална дарителска вечер. Нашият красив 32-годишен актьор ще организира търг, по това време с феновете си, приходите от търга ще отидат за създадената от него фондация за подпомагане на деца.

По повод 3 годишнината от Европейската епопея на Джан, още малко кадри от различните места в които е пълно с психично болни

Прекрасен ден, момичета!

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 07:59 от jackie.

# 74
Гледайте ги... как се бутат... пийте ги тези хапчета, бее! И ти, Джаки, какво си се разписала в 6 сутринта... па и аз в 7.. Joy

Страхотен ден ви пожелавам Blush

Общи условия

Активация на акаунт