🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, рагаци, мерси за всичко споделено Hug

Тези дни се бях отдала малко на планински туризъм Wink  Поздрави от Балкана Simple Smile

Скрит текст:

Ето ги и останали участващи във Виолата. Малко и на тях на отдадем внимание, все пак на нас Джан ни е достатъчен да има сериал, но и всички тези хора са работили упорито и са дали всичко от себе си, за да стане една хубава и качествена продукция Simple Smile

# 46
Ооо, Ели, добре си си починала предполагам, блазе ти

Днес е малко тишина около Джан, но пък ви нося следваща порция от участващи във Виолата

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И малко фенски фантазии. Еййй, феновете са голяма работа....нека припадането да започне сега

Аз съм за Топ Гън!

# 47
Добро утро,момичета!

Честит празник.Честито на именниците,които празнуват днес! Flowers BouquetFlowers Four Leaf Clover

Ели,Джаки,благодаря за каста от Виолата! HugHug

от фенка от Будапеща
Как ме зарадвахте. Благодаря ти за всичко. За да ви се получи всичко.
Искам най-доброто за теб. Пожелавам ти късмет! Heart EyesFlowers RoseHeart

Скрит текст:

Notes нов клип с кадри на Джан Blue HeartNature Star

https://youtu.be/dnc5_0vqqmI
Желая ви приятен ден и успешна нова седмица!

# 48
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малко танц със саби. Wink - https://scontent.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/298473904_140602 … mp;_nc_sid=4f375e

# 49
Добро утро и Честит празник, момичета!

Здраве, късмет и любов за всички празнуващи!

profi_1, ето го и нагледно

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Попаднах на едно видео от миналата година в Туитър, което за пореден път ме развълнува!
Сладък спомен , който да стопли сърцето ви Heart Когато някой ви попита защо Джан Яман?
Покажи им това....не ти трябват думи
"Любовта генерира любов"- Джан Яман

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И две снимки с втората рокля на Йозгенце.

Пожелавам ви прекрасна седмица, момичета!

П.П. Редактирам се, че забравих да ви предам, много поздрави от Грозденце.
Цитирам: "ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ РАГАЦИ"

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 12:29 от jackie.

# 50
Здравейте, момичета на Джан!

Благодаря ви, че сте качили и другите актьори, които участват във Виолата. Чакам с нетърпение сериала и вярвам, че отново Джан ще бие всички рекорди по гледаемост. Невероятна и магнетична двойка се оформя - и Джан, и Франческа са страхотни.
     Аз тръпна в очакване да обявят партньорката на Джан в El Turco. Някои фенове вече си представят Хандето до Джан. Иска им се още един класен актьор да служи за патерица на пишман актрисата, но се надявам от продукцията да не допуснат тази грешка.

# 51
Привет следобедно!

Профи Purple Heart,благодаря за видеото.

Джаки Purple Heart,благодаря за поздрава от Гроздето Heart

Имаме новина от Бирсен  Алтунташ!Да видим дали ще е вярна!

Nature Boom За партньорка на Джан Яман в сериала ''El Turco'' се водят
преговори с италианската актриса Грета Феро (родена 1995 г.)

https://www.instagram.com/gretaferro/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
https://m.imdb.com/name/nm10252135/
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Greta_Ferro

Еми Yellow Heart

# 52
Омг, не ме кефи тази Грета.. Flushed

# 53
Еми, желанието ти е на път да се сбъдне, за партньорката на Джан!
За наш късмет така набедената за актриса Ханде няма да я пробутат, а и няма как, защото сериала ще е на английски, а Хандето е на "вие" с английския JoyStuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Ново от Бирсен: Има преговори с италианката Грета Феро - модел и актриса Scream

Кой ще бъде партньор на Джан Яман в El Turco?

Сериалът Ay Yapım на Can Yaman „El Turco“ се очаква с нетърпение.

Продължавайки кариерата си в Италия, през септември стартират снимките на сериала на Джан Яман "El Turco", който ще се снима за Disney Plus. Керем Дерен написа сериала, който Ay Yapım ще снима на английски, а Uluç Bayraktar ще го режисира. В сериала, който ще се снима в Унгария, по-голямата част от екипа, включително и операторът, ще се състои от чужди имена. Джан Яман ще даде живот на Йенисер Хасан Балабан, по прякор Ел Турко. Яман, който има много фенове по целия свят, се подготвя дълго време за ролята. Героичният епос на османския войник, чийто живот той спасява, превърнат от италианците в легенда, разказвана от векове, ще бъде увековечен за пореден път със сериала.
Партньорката на Джан Яман беше обект на любопитство в сериала, в който кастинг директор пое носител на награда "Еми". За Gloria на El Turco преговаря 26-годишната италианска звезда Грета Феро. Историята на Хасан Балабан, наречен „Балабан“, хищна птица, защото е много по-голяма и по-силна от връстниците си, няма да се ограничи само до този сериал. Disney Plus ще създаде вселена „El Turco“ и също ще подпише завъртането на проекта.

Злати ме е изпреварила, ама няма да го трия. Blush

Ели, за разлика от теб, на мен много ми харесва и ще си отива с Джан (мое мнение)

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 16:58 от jackie.

# 54

Пускам отново колажа, с който ни зарадва Злати, защото много си харесах новата партньорка на Джано. Ще се получи страхотна екранна двойка! Очаквам началото на снимките на "Ел Турко" с нетърпение.
     Ново от tudorsofficial:

Цитат
tudorsofficial
Как бихте искали да бъдете най-готините за този сезон? Изживейте духа на лятото с ризи от вискоза!
🌟
 @canyaman #tudors #canyaman #gömlek

# 55
Идвам с хубава новина Сандокан ще го има

Лука Аргентеро нарушава мълчанието за Сандокан: „Проектът се пише“

След слухове за възможно отмяна на Сандокан с Джан Яман, Aргентеро потвърждава, че проектът продължава.
Ще бъде ли направен римейкът на Сандокан с Джан Яман или не? След обявяването на пускането в експлоатация на фантастиката в най-гледаното време на RAI 1, се появиха слухове за възможно отмяна на проекта.
Две години след това съобщение, снимките на Сандокан така и не са започнали, но очевидно фантастиката няма да бъде изложена на риск от отмяна. Всъщност това беше разкрито от Лука Аргентеро, който също участва в този нов проект за малкия екран.

Ще бъде ли направен римейкът на Сандокан с Джан Яман или не?

По-подробно, в римейка на Сандокан щеше да участва известният турски актьор Джан Яман, все повече на гребена на вълната от медийна гледна точка.
Джан завладя телевизионната публика и беше избран за наследник на Кабир Беди в тази фантастика, предназначена за първата вечер на Rai 1.
Въпреки съобщението обаче, снимките на първия сезон на Сандокан така и не са започнали и се носят слухове, свързани с евентуално окончателно отменяне на фикцията.
Но каква е истината от фактите? За да хвърли малко светлина Лука Аргентеро , който в ново интервю наруши мълчанието относно проекта, разкривайки, че той няма да бъде отменен.
Истината на Лука Аргентеро за Сандокан с Джан Яман.
„В момента проектът се пише“, заяви Аргентеро, като по този начин потвърди, че римейкът на историческия сериал ще види светлината на малкия телевизионен екран.
Тъй като е международна копродукция, фазите на обработка са по-артикулирани“, добави Аргентеро, говорейки за проекта, който ще го види като главен герой заедно с Джан Яман.
Накратко, феновете на турския актьор могат да бъдат спокойни, защото в близко бъдеще ще могат да го видят в ролята на известния "тигър от Малайзия".
Тогава турската звезда Джан Яман се завръща в телевизионния ефир
Междувременно турският актьор ще бъде главният герой на следващия есенен сезон на Canale 5 с първия сезон на " Viola come il mare ", сериалът от шест епизода, който ще бъде излъчен от петък, 30 септември в най-гледаното време.
На негова страна, в това ново приключение, ще бъде бившата Мис Италия, Франческа Чилеми , с която Кан вече беше споделил снимачната площадка на последния епизод на Che Dio us Help, изключително популярната фантастика на Rai 1.
Лука Аргентеро , от друга страна, докато чака да започне снимките на Сандокан, се посвещава на записите на нов филм, режисиран от Едоардо Лео, а след това през 2023 г. ще започнат и снимките на Doc 3 - In your hands.

https://it.blastingnews.com/tv-gossip/2022/08/can-yaman-luca-arg … qT1BCue0y5czUQ6oA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Малко информация за Грета Феро

Грета Феро - актриса и модел

Родена във Васто на 19 септември 1995 г., от семейство с произход от Абруцо, Кампания и Молизе,тя израства в Кампобасо. Баща и Джузепе Феро, е предприемач в хранителния сектор и собственик от 2011 г. заедно с братята на Pastificio La Molisana в Кампобасо, на който той е управляващ директор.Майката, Джилда Антонели, е редовен професор по бизнес организация в университета Санио в Беневенто.Тя има по-малка сестра на име Женева.След една година обучение в Китай с Intercultura и диплома за класическо средно образование в гимназията Марио Пагано в Кампобасо,през 2013 г. Грета Феро се премества в Милано, където учи икономика в университета Бокони.
Кариера
През втората година на университета тя започва да се предлага на някои агенции за модели, но техните предложения не я убеждават.Накрая я забелязват двама търсачи на таланти и тя започва работа като модел с миланската агенция за модели „Why Not“.Междувременно посещава вечерни курсове в Гражданското училище за театър „Паоло Граси“ и открива страстта си към актьорството.
Както самата тя каза, професионалният обрат настъпва в началото на 2018 г., когато тя е един от интерпретаторите на късометражен филм за Армани, озаглавен A jacket, режисиран от Марко Армандо Пичинини под ръководството на Микеле Плачидо:
«Г-н Армани ме забелязва, избира ме за кампанията на Emporio, а по-късно и за лице на линията за красота. И накрая, същият късометражен филм е видян от режисьорите на Made in Italy (Аго Панини и Лука Лучини, изд.), които ми се обаждат.”
От този сериал, продуциран от Mediaset и Taodue и поставен във висша мода, тя играе ролята на главния герой Ирен, журналистка, решена да си проправи път в сектора.
Феро имаше и малка роля в Киара Любич - Любовта печели всичко.
Социална ангажираност
По време на университета тя разработва, с някои съученици, приложение за улесняване на социалния живот на възрастните хора. Тя също така е доброволец сред бездомните към Малтийския орден
Филмография
Произведено в Италия, режисиран от Аго Панини и Лука Лучини - ТВ сериал (в продукция от 2019 г.)
Уикенд, реж. Рикардо Гранди (2020)
Киара Любич - Любовта побеждава всичко, реж. Джакомо Кампиоти - ТВ филм (2021)

# 56
Ох, отдъхнах си за Сандокан. В последно време съвсем спряха да говорят за него и се бях отчаяла дали ще го видим някога...

# 57
Привет, момичета!

Докато си чакам мача на Гришо, да попиша малко за новата евентуална партньорка

Ели, да, отдъхнахме за Сандокан, сега ще нищим Грета

Още малко инфо за  Грета Феро

Само да кажа първо, че Грета обича котки, с което автоматично ме печели

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Минаваме към рекламата й на парфюма Джорджо Армани

ACQUA DI GIOIA, радостта от Средиземноморието от Джорджо Армани
     Armani beauty

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И едно интервю за L'Officiel Italia

Между модата и киното, портретът на Грета Феро

В сериала „Произведено в Италия” се запознава и със семейство Мисони в ролята на Ирен, млада модна журналистка. И именно модният свят (случайно) я накара да прави филми.

20.06.2022 г. от Донато Д'Април

По време на последното шоу на Missoni италианската актриса и модел Грета Феро, родена във Васто (провинция Киети) през 1995 г., също пристигна на подиума . „ Никога не съм била модел на модно шоу , но обичам да намирам цялата тази енергия , хаосът на задкулисието, красотата да можеш да се върнеш към живота и да дишаш нормално и голямо желание да правиш . "

На 18-годишна възраст Грета Феро решава да се премести в Милано и да се запише в Икономическия факултет , нейният професионален обрат ще настъпи няколко години по-късно. През 2018 г. Грета Феро беше видяна на трамвайната спирка и избран за главен герой в късометражния филм „ Una jacket “ , направен от студентите на Armani / Laboratorio. Малко след това самият Джорджо Армани избра Грета Феро за лице на колекцията си за красота. „ Кариерата ми започна точно така, спряха ме на улицата. Много вярвам във възможностите, но трябва да знаеш как да ги разпознаваш и схващаш по най-добрия начин. Ако не знаете как да разпознаете възможност и не харесвате това, което правите, не можете наистина да растете . "

Веднага след това Грета Феро ще влезе в ролята на младата журналистка Ирен в италианския телевизионен сериал „ Произведено в Италия ” , режисиран от дуото Лука Лучини и Аго Панини. « Вече проявих особен интерес към моята агенция в желанието си да уча кино, но нямаше достатъчно време, бях забелязана от режисьорите на сериала благодарение на късометражния филм, заснет точно преди това. Беше вълшебно преживяване , сега знам какви са приоритетите ми и продължавам да уча нон стоп. Когато разбрах какъв е моят път, моята мечта, най-накрая реших върху какво да се съсредоточа » .
Може би създателката на този силен артистичен дар, бабата на Грета определено играе водеща роля. „ Баба ми е абсолютно фигурата, която най-много ме насочи към този свят , макар и несъзнателно . От театъра до музиката , тя има артистична култура, която може да бъде отклонена в много различни области. Тя ме накара да изживея този контекст като дете, спомням си, когато ме караше да рецитирам приказки , малки театрални представления. Тя беше най-креативният човек , с когото съм влизал в контакт . "

Грета силно вярва в облигациите и в простотата на нещата. „ Израснал между Молизе и Абруцо , имах възможността да израсна в контакт с природата, но преди всичко с хората. Силно вярвам в семейството, родителите ми бяха основна опора , но когато реших да поема по този път, те бяха много уплашени и притеснени » . Тези идеали ни връщат към Missoni , към преплитането на типичната риза на символа на модната къща Made in Italy, към обединението на семейна история. „ Чудото за мен е да мога да намеря моите ценности в тези на Missoni . Късметът, който имах, е да мога да преживея тяхната компания чрез Made in Italy, метафорично интервюирайки Росита и Отавио. Силно се възхищавам на умението , с което са успели да се осмелят и освободят от външните стандарти, тяхното изследване на цвета и материята, способни да ни направят свободни, удобни, но в същото време бляскави и чувствени » .

Не само модата, фокусът остава върху киното. Сред бъдещите проекти на Грета Феро е италианска комедия, която скоро ще се появи в киното. « Заглавието на филма, режисиран от Лука Лучини  , е „ Аз и брат ми “ и ще подкрепя много актьори, включително Кристиано Какамо и Дениз Тантучи .

Ами, какво да ви кажа, много приятно съм впечатлена,
харесва ми като аура, енергия, визия и смятам, че ще си паснат с наш Джанко

# 58
Добро утро,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и усмихнат деня! CoffeeFlowers Hibiscus

Джаки Flowers Rose,благодаря за инфото с превод за ''Сандокан'' и Грета Феро!
Еми Flowers Rose ,Ели Flowers Rose,благодаря за новите снимки и коментарите!

...още една нова снимка с Джан от Tudors в ИГ...Blue HeartNature Star

Желая ви приятен и успешен ден!

# 59
Здравейте, момичета!

✅През септември започват снимките на сериала с участието на Джан Яман "El Turco" за Disney Plus. Сценарист Керем Дерен, режисьор Улуч Байрактар.
Заснемането на сериала ще се проведе в Унгария, по-голямата част от снимачния екип, включително оператора, ще се състои от чужденци.
Кастинг директорът на сериала има награда Еми
Сериалът ще се снима на английски език.

Предполага се също, че сериалът ще продължи, или по-скоро ще бъде заснет отделяне
✍на Бирсен Алтунташ

Хубавото е, че сериалът ще е на английски Sunglasses
Ел Турко ще е бъде трамплина за Сандокан. Stuck Out Tongue Winking Eye Това всъщност е представянето на Джан на световната сцена и американския пазар. Blush Animal See No Evil
Толкова се радвам за всичко, което предстои за Джан, едва ли е бил по-готов някога от сега. Сега му е точното време да покорява висините, към които се е запътил. Sunglasses

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Колкото повече чета за Грета, толкова повече ми харесва. Изключително умно и интелигентно момиче Blush
Има уникални зелени очи, страхотно тяло, висока 1.75, а бе екзотична красота.Heart Eyes

Интервю за ZOE

В светлината на прожекторите Грета Феро, новото лице на Why Not Model

Помните ли първата си фотосесия? Какво беше чувството?

Първите ми снимки бяха направени, когато бях на около петнадесет години от фотограф, който познаваше родителите ми и реши да ме снима в един студен зимен ден. Спомням си, че бях доста развълнувана и също така смутена, но резултатът беше абсолютно зашеметяващ: никога не съм предполагала, че мога да имам такова въздействие върху екрана! Снимките бяха невероятни, но най-вече ме впечатли дълбочината на погледа ми.

Какво научи от моделството?

Дори и да не съм очаквала това, светът на модата е невероятно предизвикателен. В това има голяма конкуренция между почти всички и трябва постоянно да доказвате, че сте най-добрият. Придобих много повече самосъзнание, но най-вече научих (и все още се уча) колко силна съм и как мога да въздействам на хората около мен. И не само като модел, а като човек.

Какво харесвате най-много и най-малко в индустрията на моделите?

Наистина ми харесва как постоянно си в контакт с най-разнообразните и интересни хора, опознаваш всички и имаш възможност да пътуваш и да се предизвикваш постоянно. От друга страна, искрено не разбирам защо някои „модни хора“ имат толкова високо мнение за себе си, като не зачитат вашата професионална фигура.

Къде сте пътували с моделството? Кой е любимият ви град за посещение?

Все още съм съвсем нова в пътуванията с моделната индустрия, но досега бях Портофино (еднодневно работно пътуване) и Сицилия (за първата ми кампания) бяха абсолютно зашеметяващи и пълни с радост и забавление! Да кажем, че всяко място, което включва стоене близо до морето, е любимото ми място.

Кое е най-странното нещо, което ти се е случвало на снимачната площадка?

Един ден трябваше да снимам с най-голямото, най-пухкавото и най-тромавото куче в света. Той наистина не искаше да стои до мен и продължаваше да тича наоколо с целия персонал, който го преследваше. Обикнах това куче от пръв поглед.

Моделирането също е свързано с чакане... Чакане за вашия грим, прическа и т.н. Как прекарвате това време?

Искрено зависи от периода. Обикновено чета книга, слушам музика или търся новини на телефона си, но наистина се наслаждавам на времето за изчакване за оформяне. Обичам, когато хората докосват косата ми НЕЖНО (защото къдравата ми коса е единствена по рода си) и ме гримират (познайте как: НЕЖНО)!

Каква е връзката ти с модата? Обичате ли да си играете с цветове и различни комбинации?

Харесвам модата, но без това да се превръща в мания. Предполагам, че всеки човек, който има своя индивидуалност, притежава и личен стил. Моите варират от спортни панталони до мини рокли и високи ботуши. Аз съм по-скоро класически тип, но с малко раздразнителност. Все още работя върху връзката си с високите токчета и съм напълно влюбена в червеното, синьото, бялото и сивото (но и другите, защо не). Веднъж се случи странно нещо, отидох на кастинг, облечена в изцяло бяло облекло, а моделите около мен сякаш се присъединяваха към погребение. Ура!

Какво ще кажете за социалните медии? Можете ли да останете офлайн или е необходимо да сте в центъра на всичко?

Instagram е основната ми социална мрежа и аз искрено я обожавам. Ако го използвате добре, той може да се трансформира в най-колоритната социална платформа: където хората споделят своите костюми, своите идеи, своята личност, своя стил и нещата, които харесват. Те могат да изберат да го направят по толкова личен начин, че това ме влудява. Често съм онлайн, но не изпитвам нужда да споделям всичко, което се случва в живота ми, а само нещата, които ме карат да се смея или които ме изненадват.

Какво търсите в следващата си работа? Имате ли мечтана работа?

Мечтаната ми работа ще се сбъдне, ако успея да стана актриса, вероятно в Щатите. Знам, че звучи налудничаво, защото е невероятно трудно, но ще направя всичко възможно да го осъществя (особено сега, когато имам шанса да живея в Ню Йорк за известно време). От друга страна бих искал да работя за ООН, това е друг път, към който се стремя. Ще видим какво ще стане…

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 15:26 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт