🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Ели, ще чакаме, ей го къде е 6 септември, а за двойната красота, две мнения по тоя въпрос няма!

Франческа, ще вземе и награда за най-добра актриса, за "попския сериал". Ако, пък Джан й даде наградата, представяте ли си какъв фурор ще е това...а дано!

IG история : Доминико Сика (дизайн и арт директор на "Ел Турко")
El Turco ⚔️ Can Yaman 💫⭐️✨

Дали, това ще е постер на сериала

# 121
Добро утро,момичета!

Ели Hug...Джаки Hug

🆕 | На 6 септември от 10 до 10 сутринта в IT ви очакваме тук в Twitter, за да подкрепите #ViolaComeIlMare на #Venezia79 Film Festival с #CanYaman, #FrancescaChillemi и цялата група #LuxVide, актьорски състав и екип.

https://www.instagram.com/p/ChvktwCIRq4/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Blue HeartNature FireNature Star

Желая ви приятна събота!

# 122
Привет, момичета!
Имам гости и не мога много да пиша, ама когато мога, ще се появявам

Хубаво е, че Джан има много проекти и ангажименти около тях, та да го виждаме по-често и да му се радваме, да  е винаги споменаван с проектите си, а не с хейтърски измишльотини и болни мозъци 
Упоритата работа му се отплаща. Стигайки до Ел Турко, той отива абсолютно далеч от романтична комедия. Това е кървава и запомняща се битка, психически и физически екстремна, всеки, който е чел книгата, знае колко ново е това предизвикателство за нашето момче.
Джан Яман е нещо повече от красиво лице и физика, това са усилия, постоянство, дисциплина, отдаденост и много други неща, които го правят изключителен мъж.Sunglasses Heart Eyes

След сериала Kaçış (Бягство), основният дебютен проект на Disney Plus може да бъде El Turco с Джан Яман!

Disney Plus имаше силен старт с последователността за бягство, но това не е достатъчно. Известно е, че Disney Plus, която позиционира Турция като център за производство на сериали, скоро ще предложи на своите абонати много различни опции с чисто нови продукции. Въпреки това не е толкова лесно да се създаде много съдържание за кратко време и да расте с ефекта от тях. В този момент проектите с имена, които ще имат голямо въздействие, са от голямо значение.
След това, с изясняването на детайлите около новия сериал El Turco на Джан Яман, интересът към проектите на Disney Plus ще нарасне експоненциално.
Продължавайки кариерата си в Италия след телевизионните сериали Erkenci Kuş (Early Bird) и Bay Yanlış (Mr. Wrong), Джан Яман скоро ще бъде пред феновете си с проекта си за телевизионен сериал, наречен Viola come il mare. Фактът, че актьорът беше сред известните имена, които сключиха сделка с Disney Plus и е едно от екранните лица на платформата, постави феновете му в големи очаквания.
Въпросът кой ще партнира на актьора, който се очаква да влезе в главната роля в новия турски сериал El Turco, се говори от доста време. Споменава се името на Ханде Ерчел, но се смята, че този въпрос вече не е на дневен ред (слава богу). Докато продължава предварителната подготовка за сериала с името El Turco, който ще носи подписа на Ay Yapım, снимките се очаква да започнат през септември.
Сериалът ще бъде заснет на английски и двама успешни режисьори Керем Дерен и Улуч Байрактар ​​са прегърнали проекта. Голямо внимание тук привлече Джан Яман, който през изминалите дни замина за Унгария.
Сериалът El Turco също се очаква да се снима в Унгария. Историята на сериала ще се основава на героизма на османската армия и няма да изненада никого, че Джан Яман ще направи голям пробив с този проект по света.
Джан Яман, който ще гледаме като еничарски войник, за известно време е ускорил подготовката си за ролята си. Предстои може би най-важният период в кариерата на актьора и се очаква историческата текстура на сериала El Turco да засегне милиони зрители както в Турция, така и в много страни по света.

✅Според Televizyon dünyası носителят на Еми Доменико Сика е станал артистичен директор на сериала #ElTurco . Той има сериали като Леонардо, Медичи, Мохамед: Божият пратеник, филмът Nomad и други

https://www.kinopoisk.ru/name/2003738/
https://www.ivi.tv/person/domeniko-sika 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IG story 📸Can Yaman
Джан: За мен също беше добро изживяване да снимам в Палермо, получихме много топло посрещане.
Бернабей: Палермо е град, който не те оставя безразличен, Палермо идва пред теб, много е силен, това е усещането, че всички идваме отвън и пристигаме в този невероятен град, смесица от много стилове
Букачо: Нашият Палермо е Палермо, пълен с култура , страст, любов към храната и любов към хората
- трябва да ги вкусите -
Франческа: Ако ми кажеш Палермо, ще ти каже щастието.

https://www.instagram.com/stories/canyaman/2913953419838619505

Лек ден, момичета!

# 123
Добро утро,момичета!

"Едно нещо не му харесвам на лятото...и то е,
че към края започва да си отива твърде бързо!"

Ъруин Шоу

Джаки Hug

Скрит текст:

Профилът на CanYaman Media публикува снимка на екипа на #ElTurco
Сценаристи: Чисил Хазал Теним и Керем Дерен!
Режисьор: Улуч Байрактар
Директор на операторите:Доменико Сика

Желая ви приятна неделя!

# 124
Привет, момичета!
Гостите си отидоха и вече съм на линия Blush Stuck Out Tongue Winking Eye

Джано го разтягат от Виолата, през Ел Турко, до фестивала във Венеция Joy Sunglasses. Станахме разногледи...днес в Истанбул, утре Виена, после пак Истамбул, после Будапеща, накрая Венеция и между другото някой и друг ден в Рим - не можем да му хванем спатиите Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Добре, че някоя и друга фенка го сгащва някъде и пуска селфи, иначе само ще се чудим и хич няма и да разберем къде е. Не мислете, че се оплаквам - ни най-малко, даже се радвам, че не спира да работи, не спират да го канят, да го  оценяват и обичт по целия свят и че има какво да чакаме и гледаме с нашето прекрасно момче Heart Eyes Hug

EI TURCO, новият Disney Plus Turkey сериал с Джан Яман в главната роля, продължава да придобива "трицветни" цветове.
Новият проект, продуциран изключително за стрийминг платформата от Аy yapim, мултимедийна продуцентска компания, написан от Çisil Hazal Tenim и Керем Дерен и режисиран от Улуч Байрактар вдъхновен от книгата на Орхан Йениарас със същото заглавие. Джан Яман ще влезе в ролята на Балабан Ага, войник на Османската империя, който след като е заловен по време на обсадата на Виена през 1638 г., успява да избяга и да стигне до италианското село Моена, малко градче в Трентино Алто-Адидже. И именно тук, след нараняванията, получени в битка, той е лекуван и подпомаган от местното население до пълното му излекуване.
Джан Яман, който стигна до Будапеща през последните седмици с цел да се подготви възможно най-добре за новия ангажимент на снимачната площадка, да възобнови обучението си по използване на меч и сабя, да усъвършенства уменията си по езда, докато чака началото на снимките през септември.
В Унгария той е последван от Мурат Сенгюл координатор на специални ефекти и каскади, чиято филмография включва проекти като Skyfall, The International, G.O.R.A и LezsákLevente Stunts | Помощник директор | Актьор | Horse Master филмография The Last Kingdom, Underworld etc
Според последните слухове актрисата Грета Феро, родена в Абруцо през 1995 г.е в преговори. През 2018 г. тя беше сред интерпретаторите на късометражния филм за Армани, озаглавен A jacket, режисиран от Марко Армандо Пичинини под ръководството на Микеле Плачидо. По-късно тя е избрана за "Произведено в Италия", сериал развиващ се в света на висшата мода, продуциран от Mediaset и Taodue.
Сценарият за новия телевизионен сериал на Disney Plus Turkey ще бъде поверен на Доменико Сика.
Първоначално от Валекрозия, малък град в провинция Империя. Доменико Сика е работил за няколко филма и няколко успешни телевизионни сериала. Сред тях "Но кой би го помислил", с участието на Катя Ричарели и Орнела Мути, R.I.S. "Несъвършени престъпления", "Всички луди по любов", "Чакащи варварите и Леонардо"
Италианският сценарист получи наградата Primetime"Еми" за арт режисура ,за сериал с еднокамера.

Да си сложа, любимката ми отделно (Ели и Кати да не ми се смеят!)

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_179780

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

📽🎬На летище Палермо

Стана национално съкровище на Палермо. Мисля, че вече са го разбрали.

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_179781  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ИГ стори Джан:
✒„Майка ми преподава танго със своя скъпа приятелка и организира специални пътувания до Истанбул – страхотен пример за всеотдайност и упорит труд, възхищавам се как се опитваш да внесеш радост в този живот и да изразиш душата си, толкова съм горд.“

Не само мака му е горда с него, но и той се гордее с нея...прекрасни са и двамата

# 125
Ей го Джанича от Будапеща, най-нова фотка Wink Неприлично секси Rolling Eyes

И докато обикаля по света и у нас, пак по потник Joy ...изтърва... Smile

Сега редно да е отбележим и тази сватба, няма как Grinning Да са живи и здрави, вечно заедно и никога да не си пресичат пак пътищата с Джан! Амин! Joy

# 126
Ей го Джанича от Будапеща, най-нова фотка Wink Неприлично секси Rolling Eyes

И докато обикаля по света и у нас, пак по потник Joy ...изтърва... Smile

Сега редно да е отбележим и тази сватба, няма как Grinning Да са живи и здрави, вечно заедно и никога да не си пресичат пак пътищата с Джан! Амин! Joy

Не мога да му се нагледам, на този сърцеразбивач
Ама, как може да е толкова секси в бяло, бе

Ох, видях ги семейство Коч и съм потресена, Scream затова няма да ги обсъждам, но съм съгласна с теб Ели....по-далече от Джан Joy
Да са си вечно заедно и щастливи People Couplekiss

# 127
  • На юг от тук

Джан си вечеря в Будапеща с приятели.

# 128

Джан си вечеря в Будапеща с приятели.

Кати, Джано си седи  кротко, кротко с Али Джан Демирок (директор на департамента по продажби и маркетинг на хотел Matild Palace Будапеща) и приятели и си полива мъката, няма да сменя 18 тоалета от грозен, по грозен...пардон, тоалет номер 2 много ми хареса, но 1 и 3
Между тия двамата виждам всичко друго, но не и любов, няма емоция, няма естественост, няма вълнение, няма еуфория....много изкуствени, как една естествена усмивка не видях Нямах усещането, че гледам снимки от истинска сватба....псевдо снимки от псевдо сватба . Имам усещането, че й е по-важно да е омъжена, отколкото за кой

Ще дам пример със сватбата на Йозгето - по-семпла, нямаше я тая показност, но беше изпълнена с толкова любов и щастие, които струяха от всякъде

Момичета, може ли някой да ми каже, защо сменят толкова рокли...какво символизира това, защото гледам, че и по други сватби го има

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 09:41 от jackie.

# 129
Смяната на роклите символизира, че имат пари да си го позволят Joy или по-скоро, че няколко дизайнера искат да се рекламират, как да им откажат Joy

# 130
Смяната на роклите символизира, че имат пари да си го позволят Joy или по-скоро, че няколко дизайнера искат да се рекламират, как да им откажат Joy

Ох Ели, това ми хареса.... разсмя ме рано, рано сутринта

# 131
Добро утро,момичета!

Видях и аз снощи качените снимки във ВК от сватбата.Вие сте си казали мнението,да не се повтарям! Wink
Преди някои булки обличаха  по две рокли на сватбата-една за официалната част с подписването и първия танц,а втората къса-по-лесно е за игра.Сега с тези дълги тежки рокли не ми я ясно как издържат! Grinning

И от мен Джан в бяло Blue HeartNature Star

Nature Fire Според едно от италианските издания,Джан Яман и Франческа Киллеми
 може би ще станат гости на програмата Verissimo на Canale5! Nature Boom

Желая ви приятен ден и лека седмица!

# 132
Здравейте, момичета!

Ох, тоя Джано само пръска чар и красота навсякъде, където се появи
То коса, то тяло, то внимание, то усмивки, безброй качества има, бе....не мой го пипна

📌 НОВО| Джан Яман е номер 3 от всички турски актьори и актриси в седмицата на класацията на IMDB, започваща на 29/08/2022, а номер 1 от турските актьори
Джан Яман е позициониран като номер 4506 от 11 милиона артисти, наблюдавани по целия свят.
Джан Яман е най-добрият турски актьор без проект на дигитална платформа.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Злати, права си за участието във Верисимо, намерих статията и я пускам с гугъл превод:

🆕Пресата на Италия.

Viola come il Mare, Can Yaman и Francesca Killemi гостуват на Verissimo.

Работата на Can Yaman и Francesca Killemi не спира, а дебютът на „VIola come il Mare“ по Channel Five е все по-близо. Тези двама любими актьори могат да бъдат първите гости на Силвия Тофанини във Verissimo: ето един сигурен съвет! От 30 септември Mediaset ще излъчва дългоочакваните епизоди на Viola come il Mare, съвсем нова драма с участието на Can Yaman и бившата Мис Италия Francesca Killemi. В очакване на фаталната дата не спират да се носят слухове за предстоящи срещи на актьорите. Съвсем наскоро се появи слух, че 32-годишният турчин и сицилианската актриса скоро ще гостуват на Силвия Тофанини в предаването Verissimo.

Точно вчера разбрахме, че Джан и Франческа ще присъстват на филмовия фестивал във Венеция на 6 септември за тийзър събитие за новия сериал на Lux Vide и RTI Mediaset. Това не е всичко На наградите Filming Italy Awards на 4 септември в Lido, звездата от DayDreamer ще се изправи срещу Kabir Bedi, легендарния преводач на Сандокан от 70-те години. Известно е, че Yaman е бъдещото лице на Tiger Momprasen в предстоящия римейк. Колко много ще трябва да си кажат той и емблематичният индийски актьор!
„VIola come il Mare“, Яман и Франческа Килеми посещават Верисимо?

Viola come il Mare ще бъде научнофантастичното събитие на следващата есен и абсолютната звезда в петъчната вечер на Canale 5. В сериала Джан Яман играе ролята на старши полицейски инспектор Франческо Демир. Франческа Килеми пък дава лицето си на сицилианската журналистка Виола Витале. Епизодите са заснети изцяло на италиански език. Яман започна с училищни познания по нашия език и работи усилено на снимачната площадка, за да подобри произношението си. Основна беше подкрепата на неговия треньор Франческа Лиси, както и на скъпата му колежка, на която турчинът изрази своята благодарност в един от последните си постове в Instagram.

По всичко личи, че скоро двамата любими актьори ще се появят заедно в телевизионния ефир в една изключителна всекидневна - Verissimo Lounge. През последните няколко часа Яман публикува снимка в Instagram с Килеми точно от снимачната площадка на "Viola come il mare". Сред многото харесвания има едно, което привлече вниманието на милиони абонати на красивия турчин: това е токшоу, успешно водено от Силвия Тофанини. Всички индикации сочат, че Джан и Франческа могат да бъдат сред първите гости на Canale 5, най-популярният уикенд телевизионен салон, който ще се завърне в ефира на 17 септември.

За какво ще говорят? За пълнометражния филм, в който те са главни герои, разбира се. А феновете вече очакват с нетърпение началото на предаването.

Лека и приятна седмица, момичета!

# 133
Ау, хайде нека да е истина това за Верисимо. А Имаш поща какво се чудят още Joy

# 134

С пожелание за усмихната и ползотворна седмица!

Здравейте, момичета на Джан!

Отново чудесни новини за Джано сте ни донесли, момичета. Благодаря ви!
     С огромно задоволство и нескрита радост следя звездния път на Джан - високо ценен, желан гост навсякъде по света, обичан актьор и приятен събеседник.
     Та кой ли не иска Джано да присъства на всички събития - тази ходеща реклама не е за изпускане. Чар, красота, интелект и талант - Джан умее да вълнува! Обича безкористно, а феновете го боготворят. И аз не правя изключение. Пускам снимки, които може би се повтарят, извинете ме, но тази красота никога не е в повече.

Общи условия

Активация на акаунт